belki ilginizi çeker
  1. · internetten hayalet satmak
  2. · hayalet
gündem
  1. · 2012
  2. · disko kralı
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · boylumlama
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · babasız kadınlar
  9. · korel cezayirli

hayalet satmak  

1. -iyi günler.
    -iyi günler beyfendi. neye bakmıştınız acabam?
    -şöyle karışık keseye uygun bir hayalet güruhunuz var mıydı.
    -çeşit çeşit, tür tür, boy boy hayaletlerimiz var beyfendi seçin seçin beğenin.
    -ben kiralamak istiyorum.
    -oldu beyfendi bakın bu elimizde mevcudiyeti ispatlanmış hayaletler.mesela şu ilki şimdiye kadar aldığı her işin üstesinden geldi yıldızlı kurdelası üstün hayalet nişanı falan var.
    -yok ne yaptın sen ben o kadar pahalı hayalet istemem.uzun vadede çalışacak daha tazecik acemi hayaletleriniz yok mu?
    - var olmazmı beyfendi. bakın bu daha dün öldü. boklu sex filmi çekerlerken partnerinin boku boğazında kalmış ölmüş.
    -nası yani?
    -partneri kabızmış kuru kuru da gitmiyor boğazdan 1 saat can çekişmiş zavallıcık.
    -anlamamışlar mı boğulduğunu?
    -kızı takan kim beyfendi biri sıçıyo rahatlıyor öteki s.kiyo rahatlıyo. bir saat dile kolay sen boğulurken biri tutsun seni s.ksin öteki ağzına sıçsın.işte kader bu nerede bulacağı belli olmaz.
    -eee bana bir tane değil güruhu lazım hayaletlerin. yokmu şöyle sevişirken ölmüş başka malların . işime çok yaradı doğrusu.
    -olmasına varda ne yapacaksın bu güruhu.
    -sevdiğim bir kız var ama o beni sevmiyor.ben evine sevişen hayaletler yerleştirmeyi düşündüm. böylece hem onu korkutup yanına yaklaşıcam hem de bilinç altına sexi yerleştirecem.benim olacak o anlıyormusun benim.
    - okey beyfendi. o zaman size 2 gay 3 lez 1 tanede bi veriyim tam olsun.
    -çüş ne yaptın oğlum yok mu şöyle hetero metero falan kızı karılara gaylere mi kaptıralım oğlum .alırım aklını.
    -tamam beyfendi kızmayın o zaman size fikis menü yapalım seçin seçebildiğiniz kadar.
    ....
    -tamam oldu .ne kadar bunların günlük kirası.
    -gününe öcü başı 500 öro.
    -anlaştık.
    -kontratı beyoğlu 1. noterde yarın yaparız.
    -hayırlı işler bol kazançlar.
    -saolun beyfendi. iyi günler.
    -...
    (chixculub, 06.12.2004 12:20 ~ 12:46)
  2. -abi hayırlı işler. sizde kespır bulunur mu?
    -hayır evladım onun başka bir şirketle sözleşmesi var film yapıyor şu aralar.
    (chixculub, 06.12.2004 13:38 ~ 29.07.2006 16:07)
  3. (zaknafein, 10.03.2006 05:39)
  4. (hayalet, 25.09.2007 23:49)
  5. - hocam işler nasıl?
    - in cin top oynuyor şerefsizim bi bok yok!
    - sat ulan topunu o zaman sen de!
    (uçan tavuklar kümesi, 25.09.2007 23:52)
  6. (ali kamber, 25.09.2007 23:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil