-iyi günler.
-iyi günler beyfendi. neye bakmıştınız acabam?
-şöyle karışık keseye uygun bir hayalet güruhunuz var mıydı.
-çeşit çeşit, tür tür, boy boy hayaletlerimiz var beyfendi seçin seçin beğenin.
-ben kiralamak istiyorum.
-oldu beyfendi bakın bu elimizde mevcudiyeti ispatlanmış hayaletler.mesela şu ilki şimdiye kadar aldığı her işin üstesinden geldi yıldızlı kurdelası üstün hayalet nişanı falan var.
-yok ne yaptın sen ben o kadar pahalı hayalet istemem.uzun vadede çalışacak daha tazecik acemi hayaletleriniz yok mu?
- var olmazmı beyfendi. bakın bu daha dün öldü. boklu sex filmi çekerlerken partnerinin boku boğazında kalmış ölmüş.
-nası yani?
-partneri kabızmış kuru kuru da gitmiyor boğazdan 1 saat can çekişmiş zavallıcık.
-anlamamışlar mı boğulduğunu?
-kızı takan kim beyfendi biri sıçıyo rahatlıyor öteki s.kiyo rahatlıyo. bir saat dile kolay sen boğulurken biri tutsun seni s.ksin öteki ağzına sıçsın.işte kader bu nerede bulacağı belli olmaz.
-eee bana bir tane değil güruhu lazım hayaletlerin. yokmu şöyle sevişirken ölmüş başka malların . işime çok yaradı doğrusu.
-olmasına varda ne yapacaksın bu güruhu.
-sevdiğim bir kız var ama o beni sevmiyor.ben evine sevişen hayaletler yerleştirmeyi düşündüm. böylece hem onu korkutup yanına yaklaşıcam hem de bilinç altına sexi yerleştirecem.benim olacak o anlıyormusun benim.
- okey beyfendi. o zaman size 2 gay 3 lez 1 tanede bi veriyim tam olsun.
-çüş ne yaptın oğlum yok mu şöyle hetero metero falan kızı karılara gaylere mi kaptıralım oğlum .alırım aklını.
-tamam beyfendi kızmayın o zaman size fikis menü yapalım seçin seçebildiğiniz kadar.
....
-tamam oldu .ne kadar bunların günlük kirası.
-gününe öcü başı 500 öro.
-anlaştık.
-kontratı beyoğlu 1. noterde yarın yaparız.
-hayırlı işler bol kazançlar.
-saolun beyfendi. iyi günler.
-...
-abi hayırlı işler. sizde kespır bulunur mu?
-hayır evladım onun başka bir şirketle sözleşmesi var film yapıyor şu aralar.
(chixculub, 06.12.2004 13:38 ~ 29.07.2006 16:07)
- hocam işler nasıl?
- in cin top oynuyor şerefsizim bi bok yok!
- sat ulan topunu o zaman sen de!