yurdum inasnının her şeyle yaptığı, lakin kanımca en gülünç olanının
sınav sonucuyla hava atmak olduğu gereksiz aktivite.
kendisinde mevcut olan her hangi bir şey ile olmayana üstünlük taslamak olsa da genel tanımı; iki tarafında algı kapasitesi ile orantılı gayet şirin bir davranışa dönüşmesi de olasıdır.. atarım da savunurum da, evet yaptım ne var..
+ abi sizin tv vardı ya hani ya o plazma mıydı lcd miydi?
- lcd.
+ haaa ok ben de lcd daha iyi diye duymuştumda sizinkini plazma sanıyordum.
- eee?!?!
+ ha şey dicektim işte sizin lcd tv kaç ekrandı abi?
- 82.
+ haa tamam.
- neden sorun?
+ ya şey bi lcd tv aldıkta 127 ekran daha gelmedi eve, büyüklüğünü sizinkiyle kıyaslayıp bizim salonda nasıl durur diye gözümde canlandırıyordum, galiba bizim salona ufak kalacak yaaa offfh!!
- ii hadi hayırlı olsun (içinden ybsg diyerek)
+ abi peki hd yayını tam destekliyo mu sizin tv?
- yok canım biz yıllar önce aldık o zamanlar yoktu hd yayın filan (içinden ama senin gibi görgüsüzlük yapmadık diyerek)
+ ha ok abi bizim tv full hd.. bi tane de ps3 alalım diyorum pedere, çocuk musun araba yarışımı oynıcan çok istiosan alayım sana bi bmw x5 onu sür diyor baba çarparım ben onu hem daha ehliyetim yok diyorum amaaan cezası neyse öderiz olur biter diyor.. ha abi bu arada senin peder araba mı alacaktı? benim babam arabayı satıo en son aldığı arabadan çabuk sıkılmış, ucuza bırakız alacaksanız araba daha 500 kmde.
- haa kaç modeldi sizin araba (mınskyim 500 km de ara mı satılır diye içinden geçirerek muhabbet olsun diye sorar)
+ 2009! türkiyede henüz bi bizde bi de kaya çilingiroğlunda var.
- alooo alooo sesin gelmioya kesilio kesilio duymuorum...
- ohh beaa mnsikym senin beaa!!
- kişisi kurtulmak için klasik numarayı yapar... işe yaramaz...
+ alo abi kapandı ya neden anlamıorum ki aq gittik vertu marka telefon aldık içinde 0532 222 22 22 diye hat taktık hala kesilio yaa, babamla konusurken hiç kesilmiyor ama onunki de vertu ya ondan heralde, bizim peder vertu türkiye distribütörlüğünü aldı da ondan herkeste vertu var evde... sanırım senin telefondan dolayı kesilio neydi abi senin telefonun modeli yaa?
- altibinaltıyüz yok pardon altmışaltı çift sıfır (beyni sikilmiş ne dediğini bilmemektedir)
+ aa abi ayıp ya hala o takozumu kullanıosun...
- kişisi telefonu komple kapatır, artık aradığınız kişiye ulaşılamamaktadır... + kişisi platin kaplama vertu marka telefonun rehberinden beynini sikecek yeni bi kurban aramaya koyulmuştur...