görseller
hatunluğumuzu hissettirecek bir erkeğe rastlamadık 

belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 2012
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · yaran diyaloglar
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · tırt
  9. · aziz yıldırım

hatunluğumuzu hissettirecek bir erkeğe rastlamadık  

1. sabah akşam "şu şunla şunu yapmış bu bunla birlikteymiş geçen bi' çocuk gördüm..." şeklinde konuşan 18-19 yaşlarındaki "hatun" kesiminden duyulmuş olan cümle. kendilerine akıl fikir ve bir de hatunluklarını hissettirecek erkekler diliyoruz.

kısfmet.

(ara: akıl fikir)
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 13.01.2009 18:23 ~ 18:39)
  2. - hatunluğumu hissettirecek bir erkeğe rastlamadım
    + gel ben sana hissettireyim hatunluğunu.
    - nasıl yapacaksın onu?
    + çığlıklarına hakim olamayacaksın bebeğim
    - aaa hayvan ben senin bildiğin ucuz kızlardan değilim, bakireyim ben taam mııııı
    + lan mal hatunluğunu nasıl hissedecen başka
    - ruhumu okşayacaksın, güzel şeyler söyleyeceksin, ne istersem yapıp, kapımda kul köle olacaksın o zaman hissederim.
    + haa baştan söylesene ben kendime kukla arıyorum diye. sen sürekli seni pohpohlicak birini ariyon güzelim, ben pohpohlamak bilmem, pompalamak bilirim.
    - hayvansın defol !!
    (zomig, 13.01.2009 18:31)
  3. burdaki erkeklik ölçüsünü anlayabilsem belki de yardım edilebilecek bir hatun cümlesi..eğer duygusal anlamdaysa yazık diorum, hep hödükler denk gelmiş ama cinsel anlamdaysa zencili günler diliyorum..
    (joachim murat, 13.01.2009 18:31)
  4. en son bülent ersoy dan duymuş olduğum bir cümledir. kanalın birinde söylemişti bunu. "kadınlığımı hissettirecek bir erkek çıkmadı" demişti.
    karşısına çıktıklarımdan hiç böyle şeyler duymadım ben. 27 yaşındayım,turp gibiyim. yakışıklıyım.
    (kutsal palamut, 13.01.2009 18:52)
  5. (bkz: kağan karısı olmak)
    (dendelis, 13.01.2009 18:58)
  6. kadın : hatunluğumuzu hissettirecek bir erkeğe rastlamadık
    tanrı : ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu : (görsel: hatunluğumuzu hissettirecek bir erkeğe rastlamadık/54425)
    (lucifer morningstar, 13.01.2009 19:02 ~ 19:03)
  7. 18-19 yaşındaki bir kızın hatunluğunu hissetmek istiyor olmasını garip karşılayan tipçiklerle tanışmamıza vesile olmuş beyan. vay anasınıııı. 18 yaşında ve hatunluğunu hissettirecek bir erkeğe mi rastlamamış? vay orospuuu. olaya bak laaayn.

hatta bu o kadar şaşkınlıktan götümüzün düşmesini gerektirecek bir olaymış ki (demek ki öyle. götü düşmeyenlere kafam girsin. terbiyesizler.) sözlük gündeminde yer edinme potansiyeli görülmüş. kaçınız 18-19 yaşında erkekliğinizi ispatlayacaksınız diye artiz artiz sigara içmediniz, o yaşta (ki mümkün değil, çok daha önceden aslında) erkekliğinizle millete hava atmak için sikecek kız aramadınız, bulduğunuzda "abi abi yaptım sonunda ben biliyon mu abi" diye ona buna anlatıp bacaklarınızı aça aça yürümeye başlamadınız ulan? hayatında sahip olabileceği en yüksek vasıf erkek olmak olan yurdum delikanlıları, 18-19 yaşında kızın hatunluğunu hissetmek istemesini mi garipsemeye kalkacaksınız şimdi de? kadınlara yürüyen am gözüyle bakmamayı öğrenin önce japon askerleri. genel konuşuyorum.
    (yenisekme, 13.01.2009 19:02 ~ 19:06)
  8. (bkz: yarrak var ama osmanlı yarrağı yok)*
    (yata yata paslandık, 13.01.2009 19:04)
  9. (bkz: ybsg)
    (brujo, 14.01.2009 02:56)
  10. sanırsam tatar ramazan gibi birini arayan hatundur.ultra sert istemektir karşılığı ya da !?!!

durduk yere iki tokat çaksak hissedermi acaba?
    (gyroscope, 14.01.2009 03:16)
  11. bir uçak yolculuğunda uçak okyanusu geçerken korkunç bir sallantı olur.
    bütün yolcular panik içindedir, kontrolünü kaybetmiş bir kadın uçağın en ucuna gider ve bağırmaya başlar:

- ölmek içi çok gencim. eğer ölmek zorundaysam hayatımın son anlarında unutulmaz dakikalar yaşamak istiyorum! birsürü tecrübem oldu fakat hiçbir erkek bana gerçekten kadın olduğumu hissetiremedi. kadınlığımı hissetmek istiyorum. bu uçakta bana kadın olduğumu hissetirecek bir erkek yok mu??

uçakta gürültü kesilir ve herkes kadına bakmaya başlar.
    uçağın en arkasından bir adam ayağa kalkar.

- sana kadınlığını hissettiricem.

gömleğinin düğmelerini birer birer açarak kadına yaklaşmaya başlar.
    adam yaklastıkca kadının kalbi daha hızlı atar nefesi hızlanır.
    adam gömleğini tüm çekiciliğiyle çıkarır ve kadına şöyle der:

- çabuk ütüle şunu!!!

(bkz: kime göre neye göre)
    (hencecalik, 14.01.2009 03:19)
  12. bunu bir de tam tersinden düşünmeyi deneyelim. farz edelim ki, bunu 18-19 yaşlarında bir erkek söylüyor olsun, erkekliğimizi hissettirecek bir hatuna rastlamadık diye.

hmm garip olmadı sanki ha? hatta bazılarımızın çoktan kurmuş olduğu bir cümle bile olabilir. bu yüzden, bu cümle bir erkekten bu şekilde duyulmuş olsaydı "bakın lan çok acayip bişey duydum lan oha lan başlığını açıyom lan" diye sözlüğe taşınmazdı, alakası bile olmazdı. hadi diyelim ki oldu, erkekliğimizi hissettirecek bir hatuna rastlamadık başlığının altına bir bağyan yazar tarafından şöyle bir bakınız verilseydi;

(bkz: hissettirelim anam)

bu bakınızı veren kızı hangi kelimelerle tanımlamaya kalkacaktınız? siz de biliyorsunuz ben de biliyorum şimdi, kimse kendini kandırmasın.
    (yenisekme, 14.01.2009 13:58 ~ 13:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil