bu hatun kişilerle dolu mekana , yanında kız arkadaşla gidildiğinde hadi bir şekilde olayı kurtabilirim durumu vardır zira verirsin kendini hatuna , sarılırsın , öpersin ne bileyim işte canın ne istiyorsa onu yaparsın bir nebze de olsa unutursun. ya yanınızda bir de erkek arkadaş varsa , diyelim ki kankanız da geldi. işte işkence dolu saatler o an başlar. adam yanınızda utanmadan sağa sola , yavrulara bakıp kaş göz çakarken siz masada elleriniz , hatunun elleriyle birleşik , doksan yaşında adamlar gibi , serçe parmağınızı havaya dikerek kahve içmektesinizdir. adam bir ona çakıyor klarkı bir ona. dersiniz ki içinizden ''ya x seni çok seviyorum tamam ,
seninle ciddi düşünüyorumçok mutluyum keza burası yavru dolu be , bir daha nereden gelecek bu ortam.'' derken hatunun telefonu çalar , önce kıllanırsınız her erkek gibi. hatunun ev arkadaşı çağırıyordur , kendini iyi hissetmiyordur. bir an için son derece alçakça hatunun gideceğini , sizin de kankanızla baş başa kalacağınızı düşünürsünüz. hatun ayağa kalkar , siz son derece isteksiz bir şekilde ''ben de geleyim istersen.'' dersiniz. hatun da bir saniye bile beklemeden ''süper olur , hadi kalkalım'' der. içinizde kanatlanır kahveleriniz. kalkar gidersiniz , eleman çaktığı klarklar sonunda manitaları yer , siz de evde hatunun arkadaşına çorba yaparsınız.
ha bu durum böyle diye her zaman mutsuz olan sizsiniz sanmayın bu durumun akabinde genelde bu vurucu arkadaşlar ağlarlar ''ben de ciddi bir ilişki istiyorum , sarılıp uyumak istiyorum , kıskanmak , kıskanılmak istiyorum'' diye. işte o zaman o kahveler kanat çırpışlarını durdurur içinizde , mutlu hissedersiniz. sevgilinize sarılıp bir güzel uyursunuz.