bacardi-portakal
votka-vişne
ortamdan ortama değişmekle birlikte, muhabbetin güzel olduğu ortamda (örn:8 kız bir evde toplanmışsa, güvenli bir ortam varsa), güzel bir rakı sofrası dururken hiçbir hatun bira içmez. bunun yanında gene aynı ortamda, eğer amaç "haydi kafayı bulalım, eğleniriz, muhabbet komik olur" ise, viski en doğru yanıt olur.hızlı tüketilirse ortamdaki herkes kafayı bulur.ortamda karşı cins olmadığı için sorun da olmaz, herkes rahat rahat eğlenir, uykusu gelen güvenle uyur,gelmeyen muhabbetten muhabbete koşar. ancak içme ve eğlenme ortamı ev dışında, bir barda, clubda yada sokakta olursa bu durumda kontrol elden bırakılmamalıdır.sokakta olursa sınır bir 35lik şarap veya 4 bira civarında olmalı iken, bir barda sınır 2 cin fizz ya da votka olabilir.baileys ise lezzetli bir içecek olmakla birlikte, çoğu kız ,smash buzla doldurulmuş bir kadehte 2 yudum baileys içebilmek için onca para vermez.aynı zamanda baileys, aroması nedeniyle mide bulandıran bir içki türüdür.bu nedenle de rahat bir ortamda bir kadeh için tercih edilebilirken, gece eğlenmeye gidildiğinde bu seçim çok başarılı olmaz.
su ve kola karizmayı çizeceğinden soda
(bkz.
tekila)
(bkz.
martini)
direk akla bailey's i getiren zincirleme isim tamlaması.
hatunlar da er kişiler gibi bütün içkilerden içerler; rakı, vodka, whiskey, baileys gibi. içki tecihleri ne olursa olsun aslolan hatunlarıon bu tercihlerinden sonra da masadan kalkarken aynen otururkenki hallerini koruyabilmeleri, içki çeşitlerini ve miktarlarını ona göre ayarlayabilmeleri
*.
miller
doluca
archers
çoğu içki içmeyi sevmez yada bilmez ama menüyü ellerine alıp fiyatlara şöyle bir göz gezdirdikten sonra adını ilk defa duydukları en pahalı içkiyi seçerler. erkek dumur olur tabi ama belli edemez "tamam hayatım" der, içi giderken.
hazır yeni başlamışken durdurulmasını tavsiye ettiğim, bilinen tüm içki türleri ve kokteylerin alt alta sıralanmasıyla son bulacak listeleme çalışmasının adı.
(radula, 27.07.2004 14:42 ~ 14.08.2006 00:25)
sarı zeybek
eğer bira içilecekse ortamda miller ilk tercihleri olur. diğer türlü kişiden kişiye değişir ama hiç votkalı bira için bir bayan görmedim..
üniversite öğrencisiyse ve parası bitmek üzereyse yarısı su olan bira,çeyreği su olan bira diye devam eden bir tercih yelpazesi görülür.
(angelic, 11.02.2007 02:39 ~ 02:39)
votka-enerji
(bliss, 23.04.2007 11:39)
martini