belki ilginizi çeker
  1. · üniversitede bütün kızlar veriyormuş
  2. · hatunlara yazma denemeleri
  3. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · domuz gribi
  4. · aylin aslım
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · google wave
  8. · annihilator
  9. · türk şakaları

hatunların erkeklere yazması  

1. bu, kızların erkeklere bire-bir gidip konuşmasıyla değil de genelde araya çocuğu tanıyan bir arkadaş koyularak yapılır..
    (jellybean, 10.12.2004 15:09)
  2. eğer cidden bir şey hissediyorsa gidip söylemesi en doğru olan hareket olsa da, genellikle böyle yapılmaz. yazma denemelerine girilir.
    sonrasında da az gelişmiş bir beyne sahip erkeğin kıvırcığı, ulan kıza bak bana yavşıyor diye sevinir, genelde sadece mal gözüyle görür dişicanı. etraftan ise aynı olayı gören diğer bazı az gelişmiş beyne sahip erkekler de kıza, "ulan kaşara bak" be diye takılır. olayın acı yanı bir çok kızın bu durumdan şikayet etmemesi hatta onlarında olaydan hoşnut olmasıdır. maalisef acı gerçek böyle olsa da, hala umut vardır bu ülkede.
    (stocky2001, 10.12.2004 16:05)
  3. iki tarafı da zor duruma sokan hadisedir, erkek ne hissedeceğini bilemez çünkü gerçekten alışmadık g.tte don durmaz; yıllardır, asırlardır alışılagelmiştir ki katiplik işini hep erkekler yapsın, bayan kişi de nazlansın cilvelensin *; hatun kişi hiç bilemez ne yapacağını; gurur mu yapmalı, çevre (özellikle arkadaş) * * tepkisinden çekilir; baskısından korkulur, ki burada yazmaktan kasıtın ne olduğu önemlidir; efendi efendi duygularını açmaksa ya da birşekilde sağda solda birikmiş hislerini toplayıp malum kişinin önüne sermekse yazmak denilen şey, biraz düşünülmeli elde var 1 konumuna düşülmemeli; maksat sadece skor tutmak 2 gün oynayıp * bırakmaksa düşünmeye bile gerek yoktur bu durumda
    (maniacxx, 10.12.2004 21:59 ~ 22:02)
  4. konserde abuk sabuk, gözünü sana dikerek dansetmek bağıra bağıra şarkılara eşlik etmek.

muhabbet sırasında;

- saatin çok güzelmiş.
    - nerelisin? aa bende çok gelmek istiyorum. bir türlü gelemedim oraya yaa.
    - artık gelince beni gezdirirsin ehe ehe.

gibi durumlar, sözlerdir. anlarsınız, hele ki bunu yapan götü, göbeği birleşmiş sivilceli bir kızsa taciz edilmiş gibi hissedersiniz.
    (you don t goff me, 25.05.2009 15:41 ~ 15:43)
  5. hatuna göre özgüveninin ve cesaretinin bir göstergesiyken, karşısındaki erkeğe göre ise şudur: " aha verecek galiba! "

ama tüm genellemeler yanlış tabi ki değil mi? hı hı evet.
    (oehh, 25.05.2009 15:46 ~ 15:47)
  6. aşkla alakalı olanları gayet dürüstçe ve art niyetsizdir. yazan hatun, duygularını açar sonra zaten. sevgi, o cesareti verir. bırakın kim, kime, neden istiyorsa yazsın. kötü düşünen de düşünsün. seviyorsam kime ne? yazarım da, çizerim de.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 25.05.2009 16:00)
  7. hatun kişisi şeytandır...ben bir hatunum ve bu yaşıma kadar tabiki çoğu erkeğe yazmışımdır yazmayan varsa mertçe söylesin hörmet edelim.güzelim erkekçiklerin hatunlara utana sıkıla yazmalarına karşılık hatun kişisi ser verip sır vermez.karşısındakine kendini bulunmaz hint kumaşı edasıyla tanıtır,bir merak seline kaptırırki erkek kendinden geçer,birde şu vardırki kendimde yaptım biliyorum daha hiç mesaj cekmeden falan sitede sana böyle böyle bir mesaj geldimi aa ben onu başkasına atacaktım gibi bir kolpalıkla muhabbet başlar.bazen, belki gerçekten aşkını bulduğunda bazende sırf arkadaş kolonisi dahada artsın diye hatun yazar çizer.neyse bu kadar yeter çok beynimi zorladım...
    (moj, 25.05.2009 16:34)
  8. (ceronimo, 04.10.2009 12:30)
  9. hatunların erkeklere yazdırmasını bir bok sanan kızların örnek alması gerektiği pek sevgili insanlardır.
    bu cümleden bir bok anlamadım diyenler için geliyor; ben de anlamadım amına koyim.

aslında; er kişiye yazılan, hoşlanan, etkilenen hatun kişinin karşı tarafın yazması için elinden geleni yapmasından bahsediyorum. gel kıyasla şimdi bu iki kişiyi, anla farkı.

zaten er kişi, azıcık adamsa; bu hatun kişi de çok kraldır, yormayandır, harbici sevendir, falanla filandır. er kişi bir boka yaramazsa da zaten kullanım şekliyle gösterecektir.

not lan:
    ilk defa bir giriyi yazarken, hiçbir bok anlatamadığımı düşünmekteyim. kısaca bunlar iyidir. yavşak olup da söyleyemeyenler boktur.
    giriyiy de bir daha ne zaman okurum bilmiyorum, ama kesin buralara geri geleceğim.
    (anladım bozukluğu, 04.10.2009 12:36)
  10. üzülerek söylemem gerekiyor ki, genellikle olay "erkeklerin, hatunların kendilerine yazdığını sanması"dır.

çünkü er kişilerin çoğunda, fazlasıyla bi kendi kendine gelin güvey olma potansiyeli mevcut.

örneklerle çözümleyelim:

"nergis galiba bana asılıyor. başbaşa kalmam lazım o kızla bir an önce! auha ahaha." nergis sadece herhangi bir arkadaşı olarak sana "hadi gidelim içelim biraz ya sıkıldım okul bahçesinde oturmaktan" diyor. senin doymak bilmez libidonun ve böyle sonuçlara vardığının bilincinde olsa, nah içersin sen o nergisle bi barda oturup 2 şişe birayı.

"ayşe de az değil var ya, böyle sessiz sakin duruyo ama flört ediyo karı benle bariz. ehe." : ayşe attığı mesajların sonuna gülücük koyuyor olabilir, ama o gülücüklere sekiz bin ayrı meal yükleyen sensin be adam!

"ehe aslı bana yazıyo olm kantinde nasıl baktı gördün mü?" : mal mal memelerine bakıp durursan, hatun da suratına dik dik bakıp durma gereği duyacaktır. kara kaşın kara gözün için baktığını düşünüyorsun, ama yok öyle bir şey.

özellikle 15-25 yaş arası gençlerde bu tavır çok fazla var.

evet hepiniz güzel adamlarsınız, hoş adamlarsınız, iyi yönleriniz mutlaka var, ama hayır, her kadının her hareketini, üzerinize bu şekilde alınmaktan vazgeçmelisiniz. zira, çok itici oluyor...
    (sleeplessbeauty, 04.10.2009 20:11)
  11. üzülerek söylemeliyim ki olay genellikle çirkin kızların erkeklere yazması şeklinde cereyan eder.
    güzel kız yazmaz, asılmaz. tek kere de belki hoşlandığını itiraf edici, haber verici bir ışık yakabilir ama hatunların erkeklere yazması olayını genellikle fazlaca votka içmediğimiz zamanlarda görürüz. çirkiz kadın vardır, vodka 1967 de vardır sevgili sözlük yazarları.
    (you don t goff me, 04.10.2009 20:20)
  12. (ricoygitsin, 04.10.2009 20:24)
  13. "erkeğin aramasını beklemeden kendisi arayan kıza bir alkış!"

(bkz: coca cola light reklamı)

http://www.reklamlar.tv/rtv/sin/one/N/P_P/rv/BHEPW
    (blondie, 04.10.2009 20:32 ~ 20:34)
  14. (bkz: erkeklerin hatunlara yazması)
    hissedilen şey karşılıklı ise de değilse de iki durumda da aynı sonuca gidilir.
    (liane, 04.10.2009 20:33)
  15. dünya yüzeyindeki tüm memelilerin yaptığı olağan süreçten geçen hatundur. tüm dişiler kendileiryle çiftleşecek erkekleri kendileri seçerler ve bu seçilim türlerin geleceği açısından çok önemlidir. erkek dünden razı dişi ise bu hali hazırda el altındaki erkeklerden kendilerine eş seçerler. en son gelinen noktada bile hatunlardaki içgüdüsel seçim krtierlerini tam olarak çözmüş değildirler. tüm araştırmalarda gösteriyorki dişilerin zorla dğeil kendi istedikleri erkeklerden elde ettikleri yavrulara daha iyi bakarlar yani hem genetik olarak seçtikleri hemde çevresel olarak daha bi ilgi alaka ile gösterdikleri yavrular daha başarılı bireyler oaliblmektedir. aynısı insanlar çinde geçerlidir, doğamıza ters saçma kültürel baskılar sayesinde saçma sapan nesiller ve yavrular oluşturarak gelinen nokta zaten ortadadır...
    (smerjin, 04.10.2009 20:38)
  16. (xanobachewsky, 04.10.2009 20:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil