belki ilginizi çeker
  1. · balık burcu sözlük yazarları
  2. · terk ettikten sonra geri dönen sevgili
  3. · nisanda sevgi aşk girilerinin artması
  4. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  5. · ismini vermek istemeyen bir yazar
  6. · neslinden utanan beşinci nesil yazar
  7. · rte nin gaza getirdiği düşük zekalı kitle
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · boylumlama
  4. · alex hagi den daha iyidir
  5. · kurban bayramı vahşeti
  6. · 100 opera
  7. · itü sözlük
  8. · dinde tehdit unsuru
  9. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler

hatuninsankişisi  

1. hoşgelmemiş düşük seviyelerde seyreden, 5. nesil bir yazardır. yeni ergenlerden biri olma ihtimali yüksek. biraz yol yordam öğrenmesi gerekiyor bence.
    (adsız, 31.03.2008 21:25)
  2. 1. noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılır. (bkz: noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmak)
    2. dahi anlamındaki de'ler ayrı yazılır. (bkz: dahi anlamındaki de ayrı yazılır)
    3. dahi anlamındaki de'ler sertleşmeye uğramazlar. çünkü bu de'ler teknik olarak ayrı birer kelimedir. (bkz: sert sessiz benzeşmesi)
    4. dahi anlamında olmayan de'leri de birleşik yazmak, özel isim sonuna geliyorsa kesme işaretiyle ayırmak gerekir.
    5. aslında özel isimlere gelen bütün çekim ekleri kesme işaretiyle ayrılır. yapım ekleri, çokluk ekleri ve bunlardan sonra gelen ekler ayrılmaz.
    6. cümle içinde yabancı kelime kullanılacaksa o kelimeye gelen ekler kesme işaretiyle ayrılır.
    7. sayılardan, rakamlardan sonra gelen ekler boşlukla değil, kesme işaretiyle ayrılır.
    8. "yada" yanlıştır, "ya da" doğrudur.
    9. konuşma diliyle yazı dilini karıştırmamak gerekir aslında, fakat bu kişinin tercihine bağlıdır. kimse bir şey diyemez.

yeni nesle sevgilerimi sunuyorum bu yazar üzerinden. beşinci nesil yazarlar değil bahsettiğim, yeni internet çocukları.
    (guenever, 15.04.2008 22:56 ~ 22:58)
  3. hani kızlar hakkında birilerinin ön yargıları olur. kızlar söyledir kızlar böyledir. etrafımda bunun gibi çok örnek var. iyi bir gözlemci olduğumu düşünürüm diyip göt kalkıklığı yaparaktan. bu tarz kişilere tavsiyemdir konuşun. iki cümlesi yetecektir. bakalım o tabularla dolu, yıkılmaz, yanılmaz dediğiniz kız tecrübeleriniz nerede kalacak(?) sadece iki cümle sonra kanatlanır şerefsizim...*
    (gone with the sin, 15.12.2008 01:24 ~ 23.03.2009 01:01)
  4. hukuk okumakta olan dostum hakkında yazılanlara bakıyorum da kimisi uçurulur demiş, kimisi dil bilgisini öğretmek için küstahça liste yapmış. güldüm. yazıları seri eksi oy veren ibnelere malzeme çıkarsada, onları okuması çok keyif veren yazar.
    (andy kaufman, 02.01.2009 01:12 ~ 01:13)
  5. sözlükte sevdiğim saydığımdır. 20 yaşında ve taş gibiyse yazılalım dediğim yazar niyetinde olanlar ayara hazırlıklı olsunlar.
    (gone with the sin, 16.02.2009 00:40)
  6. okulda ki zeki demirkubuz söyleşisinde beni benden almış hatundur. dosttur, candır, canandır. gerçek adını söyleyim mi. sustum. *
    (andy kaufman, 12.03.2009 15:00)
  7. bu kadar isyan halinde olan bi yazar görmedim.
    her girisinde hep bir isyan, hep bir itiraz var.
    birileri kızdırmış olmalı...
    (modone, 22.03.2009 20:56)
  8. sözlükteki kim kime çakar muhabbeti yapanlara savaş açmış yazardır. çok fena ayar yersiniz haberiniz olsun.
    (melankolik demokrat, 22.03.2009 21:04)
  9. kanka listemin temel taşlarından. o yoksa bişiler eksik kalır sanki. sanırım o da benim gibi çalakalem yazıyor. o bir hışımla yazdığı yazılar yok mu, ahanda onlardır işte en çok alkışladığım.

jetonist edit: evet evet dil bilgisi ve imlâdan benden de sınıfta kalır ama bi yolunu bulur yine de yaz okuluna bırakmam.
    (sinirliyim ezelden, 22.03.2009 21:17 ~ 21:21)
  10. altıncı nesil yazar olarak kanka listemde bulunan beşinci nesil yazardır kendiler.
    (bkz: eziliyoruz diyen 6. nesil yazarlara selam ederim)
    bu yazarı ya çok seversiniz ya da ondan tiksinirsiniz kanaatimce çünkü elini taşın altına koyuyor. bel altı muhabbetleri kendine malzeme yapanları da fena paylıyor haberiniz olsun. kesinlikle feminist edalarında ki salak yazarlar grubuna sokulmamalıdır. girilerinin genelinde bir isyan tutumu olduğu doğrudur fakat isyan ettiği konularda da haksız değildir.takip edilmeli, dersler çıkarılmalıdır.ayrıca nick seçimi de beni benden almıştır.
    (pansbreath, 25.03.2009 18:12)
  11. beni sözlükten kıskanan hatundur. yavrum, ben herzaman seninim.
    (andy kaufman, 25.03.2009 20:55)
  12. andy kaufmanla beraber bir gecede ortalığın amına koymuş insan kişisi. ayarları okuyunca gözümden yaş aktı. klavyesine sağlık.
    (mihman, 26.03.2009 23:36)
  13. o yanlış düşünüyorsun diyorsa yanlış düşünüyorsundur. fazla üsteleyipte tartışmaya girmemeniz tavsiye edilir. ayar verdiği yazarlar bir bir kanatlanıyor zira. var bi şeytan tüyü ama...
    (bkz: cevab veremedi)
    (bkz: isildur)
    (melankolik demokrat, 26.03.2009 23:49)
  14. milleti kanatlandırıyor dedik kendi çaylak oldu sonunda. büyük kayıp... pek düşünmese de geri döner umarım.
    (melankolik demokrat, 06.04.2009 22:27)
  15. geri gelmesi gereken yazar. sözde yazarları açtığı saçma sapan başlıların altını hakettikleri gibi dolduruyordu ne güzel kendisi. kadınları obje olarak gören zihniyete açtığı savaşa devam etsin.sonuna kadar destek olmaya devam edelim bizde.
    (pansbreath, 10.04.2009 00:58)
  16. nerdesin çok özledim demek istediğim hatundur. geri gel artık. ha bi arada yemek yiyelim ya.
    (andy kaufman, 10.04.2009 08:38)
  17. geri gelmiş, ne iyi etmiş..başlık sıçan sözlük yazarları gardını almalıdır. çok başı boş kalmıştı sözlük şu sıra zaten iyi oldu.
    (pansbreath, 24.04.2009 22:57)
  18. feryat dolu girimden sonra geri geldiğini tahmin ettiğim hatundur. okuldada göremiyorum zaten, bari burada göreyim be.
    (andy kaufman, 25.04.2009 14:19)
  19. girilerini ayıla bayıla okuduğum, takdir edilesi, sözlüğe pek gerekli, "astası" olduğum yazar.
    (vlad, 08.08.2009 16:02)
  20. grilerinden aynı takımı tuttuğumuzu öğrendiğim hemcinsim.daha önce dikkatimi çekmemişti ama gerçekten sağlam yazıyormuş.umarım bu şekilde de devam eder.
    (satanist kesen psikopat kedi, 18.11.2009 23:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil