bu tarz davranan arkadaşları savunamamakla beraber bu hadisenin arz talep dengesizliğinden kaynaklandığını da düşünmeden edememekteyim. neden? çünkü türkiye'de belli başlı yerler (ebelik fakülteleri, kuaförler vs gibi) hariç hatun populasyonu sosyal yaşamda her zaman erkek populasyonundan az olagelmiştir. hal böyleyken yurdum erkeğinin belli bir eşik karakter değerini geçemeyen çoğunluğu, kendi
faunasında gördüğü/gözüne kestirdği karşı cinse kendini beğendirmek için yapmadığını bırakmamakta, dolmuşçu adam
sepultura dinlemeye başlamaktadır "icabında".
böyle bir durumda, ağır başlı durup "bırak hatun beni tavlasın ben niye ona uyuyorum" diyerek mal mal beklemek genelde hüsranla sonuçlanmakta, eril bünyelerde 'karı kız uğruna maymun olma' yoluna baş koymuş kişilere karşı nefret ve pişmanlıkla dolu bir bakış açısı oluşmaktadır.
son olarak teorime göre yapılacak en mantıklı şey, herhangi bir alanda özgün bir şekilde başarılı olup mümkün mertebe kendin olmaktır; zira loser erkek profilinden hazzedecek dişi popülasyonu değerlendirme dışı olacak kadar azdır diye düşünmekteyim.
(yahut tüm ev kızları aktif olarak sosyal hayata dahil edilsin, ki bana göre bu
türkiye'deki abazanlık sorunu'nun sonu olur, işte o gün o maymun gençlerin kendilerini ağırdan sattığı gün olacaktır.)