belki ilginizi çeker
  1. · birinin sürekli kişinin yorumlarına artı vermesi
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · öğretmenler günü
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · yeşim salkım
  6. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  7. · prison brake
  8. · itüdeki saç sakal erkekler
  9. · gidene kal denmez

hatun tavlayabilmek için şekilden şekle girmek  

sayfa  / 2
  1. hatun kişinin dikkatini çekmek için sınıfa takla atarak giren olduğu söyleniyor.

genelde espri yapmaya çalışılır veya ayırt edici bir özellik.
    (rymp, 03.04.2004 05:38)
  2. (pyrotechnician, 03.04.2004 09:33)
  3. ibrahim tatlıses'in filmlerinde hülya avşar'ı tavlayabilmek için yapmadık şey bırakmaması durumunun bir başka telaffuzu. ibo tenis oynar, ata biner hatta delikanlılığı bir köşeye itip discoya bile gider.
    (invisibleruh, 08.04.2004 08:21)
  4. (where is my mind, 28.04.2004 13:42)
  5. dışardayken cüzdan şekline, yataktayken boğa şekline, evlendikten sonra evcil köpek şekline girmek olabilir.
    (twinkle, 11.12.2005 21:34)
  6. (fentoxa, 17.12.2005 09:14)
  7. şekilsizliğin dik alasıdır ve gereksizdir. hatun kişi bu sahtekarlığı anlayınca amuda tek elle kalkmanın, ağızda kuş tutmanın bile anlamı yoktur.
    (broadband, 17.12.2005 09:50)
  8. hatun tavlamak için şekilden şekle girilirken şekil kayabilir .gereksiz bir çabadır.hatunun niyeti varsa zaten ,o kadar şekle sokmaz karşısındakini.
    (hera, 17.12.2005 18:32)
  9. hatunun niyeti yoksa niyetlendirebilmek için yapılan eylem, ama bunu fazla abartmamak lazımdır zira karşıki hatun yapan kişiden tiksinmeye başlayabilir, dozunu çok iyi ayarlamak lazımdır.
    (rüzgarakarşı13metreişeyenadam, 19.01.2006 12:25)
  10. (delilah, 19.01.2006 12:31)
  11. (bkz: kamasutra)
    (panavision, 23.10.2006 21:17)
  12. espri yapmaya çalışmak en yaygını ve en kötüsüdür ,iki sebepten dolayı çok kötü ;

1. 3-5 erkek insan kantinde takılıyor muhabbet ediyor,muhabbet de baya iyi yani,espriler havada uçuşuyor falan ,insanın derse giresi gelmiyor, o derece yani . tam böyle muhabbetin koyu yerinde sınıftaki hatun kişilerden biri ortama katılır ve o andan itibaren ortamın tadı kaçmaya başlar . herkes (ve ya büyük bir çoğunluk) hatun kişiye odaklanır,hatun kişiyi güldürübilecek espriler üretmeye başlar , öteki arkadaşlar nezaket icabı,hatun kişi ise cankulağı ile dinlenilir falan ... ee tabi ortam bombok olmuş olur ve yavaştan çantanızı alıp sınıfa doğru yürümeye başlarsınız .

2. hatun kişi sürekli olarak erkeklerden espri yapmasını,kendisini eğlendirmesini beklemeye başlar . sınıfın önünde duruyorsunuzdur ,hatun kişi yaklaşır ,naber der ve gülmeye hazır bir vaziyyette yüzünüze bakarak beklemeye başlar . kendinizi maymun gibi hissedersiniz . nedir ulan,palyaçon muyum ben senin ?

fakat genel olarak birşeyler yapılması lazım yahu,yoksa hatun kişi nereden bilsin sende ne gibi marifetlerin olduğunu .
    (hattori, 23.10.2006 21:45)
  13. çoğunlukla itülü erkekler yapamaz. dışarıda o kadar yaygındır ki...
    (anfinindistortiondugmesi, 23.10.2006 22:12)
  14. bu tarz davranan arkadaşları savunamamakla beraber bu hadisenin arz talep dengesizliğinden kaynaklandığını da düşünmeden edememekteyim. neden? çünkü türkiye'de belli başlı yerler (ebelik fakülteleri, kuaförler vs gibi) hariç hatun populasyonu sosyal yaşamda her zaman erkek populasyonundan az olagelmiştir. hal böyleyken yurdum erkeğinin belli bir eşik karakter değerini geçemeyen çoğunluğu, kendi faunasında gördüğü/gözüne kestirdği karşı cinse kendini beğendirmek için yapmadığını bırakmamakta, dolmuşçu adam sepultura dinlemeye başlamaktadır "icabında".
    böyle bir durumda, ağır başlı durup "bırak hatun beni tavlasın ben niye ona uyuyorum" diyerek mal mal beklemek genelde hüsranla sonuçlanmakta, eril bünyelerde 'karı kız uğruna maymun olma' yoluna baş koymuş kişilere karşı nefret ve pişmanlıkla dolu bir bakış açısı oluşmaktadır.
    son olarak teorime göre yapılacak en mantıklı şey, herhangi bir alanda özgün bir şekilde başarılı olup mümkün mertebe kendin olmaktır; zira loser erkek profilinden hazzedecek dişi popülasyonu değerlendirme dışı olacak kadar azdır diye düşünmekteyim.
    (yahut tüm ev kızları aktif olarak sosyal hayata dahil edilsin, ki bana göre bu türkiye'deki abazanlık sorunu'nun sonu olur, işte o gün o maymun gençlerin kendilerini ağırdan sattığı gün olacaktır.)
    (anfinindistortiondugmesi, 23.10.2006 22:57 ~ 23:17)
  15. kız tavlamak için şekilden şekile giren,sırf bi kızı güldürcem diye en yakın arkadaşını aptal yerine koyup küçük düşürmeye çalışan erkek sayısı oldukça fazla.mal gibi oturmak yerine aksiyona geçmek mantıklı ama bunun yolu bu olmasa gerek.ayrıca bi süre sonra size duyulan saygının yerini "hadi ordan maymun " şeklinde bi görüş alması da kuvvetle muhtemel
    (olmayanaergi, 02.01.2008 14:44)
  16. geometriyle alakalıdır.. ne bileyim..
    (tatito, 02.01.2008 14:48)
  17. (tınmaz melaike, 02.01.2008 14:55)
  18. adı ahmet olmayan kişi için
    (bkz: iş o noktaya gelsin adım ahmet bile derim)
    (orcus, 07.01.2008 01:52)
  19. işe yaramayan eylem.
    az evvel mesela bir tanesiyle karşılaştım tanımazdan geldim tepki nolacak diye kulakta kulaklık var tabi benim tınmadı sonra yanındaki erkek bozması insan arabasıyla yurda bıraktı tam arabadan indiğinde ben karşıdan geliyordum gene tanımadı ben de tınmadım yani bir bok olmadı ama gelişmeleri yazarım olursa edit halinde, sonuç olarak bir boka yaramıyor yalnız,umursamaz adam tripleri .

editle gelen gelişme: kızın takıldığı biri varmış , hala bana mükemmelsin ayağı çekip arkadaş rolüne yatıyor, arkadaş gazına gelmeyin!
    (deoignoto, 11.01.2009 18:32 ~ 12.01.2009 00:11)
  20. kare olmak güzel bir eylemdir,dört köşe olduğunuz belirtir, simetriktir, delikanlıdır ama altıgenin karizmasıda farklıdır hoştur girilebilir.yamuk ve çember tavsiye edilmez ters tepme ihtimali var.
    (tomb raider, 11.01.2009 18:41)
  21. (turkette, 11.01.2009 18:50 ~ 18:51)
  22. (voiceofloneliness, 11.01.2009 18:51)
  23. bir nevi sıvı olma hali.
    (sarc, 11.01.2009 18:51)
  24. küçükken rövaşata yapar dururduk. yere düşerken daha karizma olsun diye ellerimizden destek almaz, direkman sırtımızın üzerine düşer ve bizi izleyen kızların bunu anladığını sanardık. ta ki;

- tahsin, neden yere düşüyorsunuz? şunu adam gibi oynasanıza..
    - ama.. ama..
    - yürü zeynep sıkıldım ben.
    - metin! bırak olm bırak. hayatında rövaşata mı görmüş bunlar, siktret.
    (jesta jesta, 11.01.2009 18:55)
  25. (radiance, 11.01.2009 18:56)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil