belki ilginizi çeker
  1. · attention whore
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · okan bayülgen
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · aşık olunan kızın annesinin arabasına binmek
  9. · 2006

hatun milletindeki ben çok çılgınım yeeaa tribi  

1. sadece hanım-kızlarımızın yaptığı bir şey değildir bu, diğerlerinden farklı olduğunu, sınırlarının genişliğini anlatmak için kadın-erkek herkes yapar bu tribi. kızlarımızın üzerine atmak yanlıştır.
    (blue danube, 12.06.2007 12:07)
  2. oldukça komiktir. hatun olsun erkek olsun fark yapmaz. bugun derste yanımda oturan çılgın kızımız, durup durup "ya ben çok hiperaktifim" dedi. üzülmesin diye 10 dakikada bir "ay canım sen ne hiperaktifsin" dedim. sevindi. bazen dans ediyordu, olur da biz görmeyiz diye "ay ben de dans ediyorum deli gibi" diyordu. üzülmesin diye "ay canım dans ediyorsun" dedim. mutlu oldu. yapmayın böyle şeler ne olur. günah valla. üzülüyorum. arada "seni çılgın" diyordum. ehehhe diye gülüyordu. allah kimseyi 8-14 yaş arasında ilgisiz bırakmasın.
    (lucy, 06.11.2009 02:08 ~ 02:10)
  3. evde yalnız kaldıkları zaman yatağa kapanıp ağladıklarına işarettir. ağlamadan önce makyaj kesin yapılmıştır, akmıştır o makyaj.
    (syme, 06.11.2009 02:11)
  4. -ben çok çılgın bi insanım benim tempoma dayanabilecek misin
    *tabi
    -ben 1 günde tam 20 tane mağazanın vitrinine bakabiliyorum, var mı etrafında böyle çılgın insanlar
    *üfff ne biçim de zibidi gonzalezsin, yetişemem ki sana
    -ehehe çılgınım ben yeeaa
    (twiggy ramirez, 06.11.2009 02:13)
  5. bir kere çılgın hatun , öyle bağrınmaz. yaşatır onu... sözlerine değil hareketlerine bakarak tanıyabilirsiniz bir kadını...yoksa dedikleri genelde dolambaçlı yollardan geçer.hele de 'ben dobrayım' diyorsa polisi aramanız en iyi kurtuluş yoludur.
    (lafsalatacısı, 06.11.2009 02:21)
  6. (stochelo, 06.11.2009 02:25)
  7. (raven plath, 06.11.2009 02:29)
  8. (pigs on the wing, 06.11.2009 02:50)
  9. (bkz: emodur emo)
    (böbelere bolon, 06.11.2009 03:16)
  10. bu tribe sahip hatunların büyük bir kısmında "ben çok cadıyım" tribi de mevcuttur. kendilerini çılgın, çatlak ve tatlı cadı olarak görürler. arkadaş gruplarının en fırlama, en göze çarpan, dolaysıyla en çılgın kızı olmak zorunda hissederler kendilerini. hatta öyle olduklarını zannederler. bilmiyorlar ki, en çok onlara gıcık olunur. çünkü her fırsatta ciyaklarlar, zıplarlar, vururlar, kovalarlar, manyarlar. ıvv.
    hiç çekemem. çakarım iki tane, yamulur.
    (hassas ruhlu ince kadın, 06.11.2009 03:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil