belki ilginizi çeker
  1. · en çok küfredilen reklamlar
  2. · alın verin ekonomiye can verin
  3. · dew araç vitaminleri
  4. · algida reklamları
  5. · en salak reklam
  6. · en çok küfredilen reklamlar
  7. · müziği abuk kendisi daha da abuk reklamlar
  8. · alacağım olsa vazgeçerim dedirten reklamlar
  9. · coca cola nın brrrrrrr lı reklamları
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · author
  3. · yeşim salkım
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · domuz gribi
  6. · colin kazım richards
  7. · onur öymen
  8. · gamlı baykuş
  9. · manisa mesir diş macunu

hassiktir ordan dedirten reklamlar  

sayfa  / 3
  1. (bkz: en çok küfredilen reklamlar)
    (etipuf, 25.01.2006 05:07)

2. final dergisi dershaneleri reklamları full seri (halit abilisinden stadyum gibi biyerde çekilenine kadar)
    (kamyoncu, 25.01.2006 05:17)
  3. (bkz: dedirten başlık)
    (dr conners, 25.01.2006 05:20)
  4. kıskananlar çatlasın eşliğinde göbek atan bilumum kadının oynadığı alaturka reklamı
    (julian apostate, 25.01.2006 08:41)
  5. (bkz: aşkını kaydet hiç erimesin)
    (papazzz, 20.05.2007 02:38)
  6. arçeliğin aynı fırında hem baklava hem balık pişirdiği reklamdır.neymiş efenim,kokuları karıştırmıyomuş..harbi hasssiktir yani..
    (mugurg, 20.05.2007 02:52)
  7. (bkz: hassiktir ordan)
    (oehh, 20.05.2007 03:02)
  8. tefal'in reklamı. ne salak bir reklamdır. hatun kişi omlet yapıyor tavada, bir türlü çıkmıyor omlet tavadan, en sonunda yumurtanın sadece sarısı düşüyor tabağa, geri kalan tavada yapışık kalıyor. harbiden hassiktir ordan...
    (caps lock, 20.05.2007 03:03)
  9. şukkadarcık bişi yeter diyen pırlanta reklamları, özellikle içinde çocuk kullanıp duygu sömürüsü yapan son anneler günü reklamıdır.
    bu kadar aşşalık olmasın artık herşey ! dedirten durumdur ayrıca!
    (şey, 20.05.2007 03:05 ~ 03:05)
  10. pınar sosis reklamındaki gibi yavşak, ''ıcıcı bıcıcı seni bizim eve götürsem sosis pişirir misiiiiin??'' diye şirilik abidesi yapılan çocukların oynadığı bilimum reklamlar. pınar beyazın reklamında da çocuk oynuyo ama ( eve götürebilir miyim??) hiç öyle saçma sevimlilik şeysi haline getirilmemiş.
    (munasebetsizevrak, 19.06.2007 12:11)
  11. algida nın cornetto reklamları; bir erkek tam cornetto alacakken 88'lik hatunlardan biri yanına gelir, biraz yavşar; daha sonra bizim eleman ya kornetin altından kopardığı bir külah parçasını kıza verir yada dondurmanın kapağını büfeciye vererek bedavayı hatuna ikram eder. daha sonra alttan aşkımla erir misin müziği girer, falan filan...
    hassiktir ordan.

(bkz: aşkımla erir misin)
    (omega, 19.06.2007 16:16 ~ 20.06.2007 19:11)
  12. sütaş ayran reklamlarındaki basketbol maçları, çocuğun tekinin 2 yudum sütaş ayran içmesinden sonra 3 metre zıplayıp 3 kişinin arasından smaç bastığı reklam.
    (freyr, 19.06.2007 16:25 ~ 16:28)
  13. sucuk reklamları.
    ayıp ya,asgari ücretle geçinen çok ev var ülkemizde.muhtaç olup da değilmiş gibi gösteren çok ev hanımı var ve bu evlerde laftan anlamayan küçük çocuklar da var.
    (şimdi ben ne desem, 19.06.2007 16:49)
  14. bir tür maden üzerinde odaklanan ve insanoğlunu sınırsız bayağılığa sürüklemeye çalışan reklamlar. bunlardan birinde kadın parlak madeni görünce gözleri döner ve aa evet artık sevişebiliriz ha evet bunun için çocuk bile yaparım demektedir apaçık
    (kalemiticeyn, 19.06.2007 16:51)
  15. blendax'ın reklamları.
    neymiş efendim 'saçlarımız daha dolgun görünecekmiş' durum böyle olunca da etrafında ne kadar alık erkek varsa saçlarına bakacam derken yerlerde yuvarlanacakmış.
    ilk olarak o erkekler 'dolgun saç'lı hatunun 'dolgun saç'larını görünce mi maymun oluyor yoksa kırıta kırıta yürüyen 'dolgun saç'lı hatunun 'dolgun vücut'unu görünce mi? sonra neden kızlara bir şey olmuyor da hep erkeklerin ağzı ayrılıyor.
    bence blendax hedef kitlesini tam ayarlayamamıştır ve başlığı sonuna dek haketmektedir.
    (casillasmania, 20.06.2007 14:39 ~ 21.06.2007 10:45)
  16. orkid reklamlarının çoğu. adet döneminde öyle rahatça hoplayan, zıplayan, neşesinden yanına varılmayan,bembeyaz giyinme zorunluluğu hisseden kadın mı var, var da biz mi görmedik?
    (devil, 20.06.2007 15:07 ~ 16:23)
  17. duracell'in reklamları
    (shagrath, 20.06.2007 15:09)
  18. eti form tarzı kepekli ürünlerin reklamları. artık nasıl bir ortamsa orası herkes fit, neymiş "kepekli yedim zinde oldum", yok yaa. otçul hayvanların hepsi kepek yiyor, ineklerin zayıflıktan kırılması gerekir bu durumda. zayıflamak isteyen insanın yediğinden daha fazla yakması gerekir, başka da çözümü olmaz, kepekmiş kılmış yünmüş hikaye...
    (devil, 20.06.2007 15:12 ~ 15:12)
  19. (bkz: internet yahnisi)
    (the apostle in triumph, 20.06.2007 15:15)
  20. maret sucuk reklamı örnek gösterilebilir...kadın tavaya önce sucuğu diziyor,sonra yumurta kırıyor.sofrada ise sucuklar üste çıkmış...
    (fox mulder, 20.06.2007 15:23)
  21. suyu bira gibi gösteren tüm foster's reklamları.
    (langstrand, 20.06.2007 15:26)
  22. bilimum avea reklamı. yok efendim türkiyenin %93.3 ünde çekiyormuş. hadddi leeen! daha istanbulda bazı sokaklarda hiç çekmiyor nerde türkiyenin yüzde 93 ünde çekiyormuş. önceden bir de ohh bee!! diyenleri de vardı bunların, ordaki tüm karakterleri asıp kesesim doğrayasım sonra da karşısına geçip oh be diyesim geliyordu.
    (blungel, 20.06.2007 15:31 ~ 15:31)
  23. bilimum temizlik ürünlerinin reklamları;

banyo, tuvalet, mutfak temizlik ürünleri; bu mekanlar pislik içindedir, kadıncağız ovar ovar ovar temizleyemez sonra temizlik ürününün salak maskotlarından biri gelir her yer tertemiz olur böyle yıldızlar falan parlar, sorarım size siz hiç kendi eviniz de banyonuzun, tuvaletinizin, mutfağınızın bu kadar pis olduğunu gördünüz mü? -öğrenci evi olabilir mesela diye atlamayın sakın !! - sormazlar mı adama - bre kadın ne bu pislik? tuvaleti b*k götürüyor, ocak desen yağ içinde falan diye. ybsg diyim ben sana.
    hele o çamaşır deterjanı reklamları yok mu!! oyy oy hakikaten hasss dedirtiyor insana. valla ben küçükken eve öyle üstüm başım pis bir şekilde girseydim annem beni önce bir güzel döverdi sonra da kıyafetlerimle birlikte çamaşır makinasında yıkardı herhalde.
    (cashew, 20.06.2007 15:40 ~ 15:41)
  24. alpella kek reklamı,hani şu bozuk paraları olmadığı için ödünç gitarla müzik yapıp para dilenen tiplerin olduğu reklam...bir çok açıdan hassiktir dedirtir.
    1.cebinde kağıt para varsa eğer,oradaki gruptan gitarı ödünç alacağına paranı bozdur.
    2.oralarda bakkal market vb. yok mu?tek alışveriş mekanı otomat mı?
    3.alpella kek'in piyasadaki diğer keklerden hiç bir farkı da yok...hepsi aynı

alpella kek'ten hayat dersleriymiş...hassiktir..
    (fox mulder, 20.06.2007 19:05)
  25. ülker çokokrem reklamları. dört beş evin mutfağını gösteriyor, sözde dört beş farklı hayat gösterecek ya, hepsinin evler mutfaklar en lüksünden, hepsi de ağızlarını kulaklarına vardıraraktan sırıtıyorlar, aman da ne mutlular. ve en can alıcı yeri, güneş yeni doğuyor. ben o saatte kalksam suratım beş karış kıçımı kaşıya kaşıya dolanır olurum. mutfağa girdiğimdeyse biri 35lik biri 40lık iki evde kalmış teyzemin kavgalarını, menopozlu anneannemin dırdını, boşanınca kafayı yemiş annemin şikayetlerini duyarım ve görürüm ilk. gerçek hayat böyle olduğu için de ülker çokokrem reklamına hassssikkkktiiiirrrr ordan göttt derim... evet dedim bile.
    (lindorie, 20.06.2007 20:12)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil