görseller
hasip ile nasiphasip ile nasip

belki ilginizi çeker
  1. · erken gerdeğe girmek için düğünde oynamayan çift
  2. · tayyip le baykal ın aynı gün ölmesi
  3. · baykal ın erdoğan ın tam zıddı olması
  4. · atıf yılmaz
  5. · nasip
  6. · komşunun çocuğuyla kıyaslanmak
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · disko kralı
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · dinde zorlama yoktur
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · thierry henry
  7. · yeşim salkım
  8. · esrar
  9. · fosforlu vibratör

hasip ile nasip  

1. zeki alasya ve metin akpınar'ın kült (evet kült) filmi. sosyolojik analiz laboratvarı bir filmdir aynı zamanda.
    (kırbaç süleyman paşa, 24.09.2006 04:06)
  2. yakacık'ta çekilmiş zeki-metin filmi.
    (haşmet asilkan, 24.09.2006 04:10)
  3. bu ikisinin rekabeti, beşikteyken babalarınca başlatılır, sünnet ile devam eder, siyasetle tekamüle erer, aşkla da nihayet bulur... mu acaba, bulmaz be, aşk neymiş, onlar hasip ile nasip bi kere, onların olayı rekabet. tatlı rekabet, hasım değil bunlar, diğerini yendiğinde onun üzülmesini istemez beriki, moral verir, motive eder. birbirlerinin arkasından sevimli dolaplar çevirir ve fakat...

ilçeye gelen kaymakamın, nikahsız partnerini ahaliye kerimesi olarak taktim etmesi ile, kızıl saçlı bayana aynı anda (hayret) vurulurlar. yekdiğerini devreden çıkarma noktasında aralarında geçen şu muhavere (hatırladığım kadarıyla) hakikaten sevimlilikte zirvedir.

+kaymakamın kızını gördünnü?
    -hea kırmızı kafalı bişey.
    +üniversitede okuyomuş
    -annarşik midir ne boktur.
    +-hiyehehehühe.
    (bee veil, 25.05.2007 09:07)
  4. efsane filmden efsane bir kesit :

http://www.youtube.com/watch?v=ORprSFBhauE
    (therion, 14.06.2007 17:59)
  5. zübük'e gerçekten çok benzeyen bir filmdir. hatta yanılmıyorsam film müziklerinde bile her iki filmde de kullanılmış bir enstrümental şarkı var. tabii ki metin akpınar'ın mükemmel yorumları (bkz: tanrım beni baştan yarat) (bkz: yeşil gözlerinden muhabbet kaptım) (bkz: senden başka) zübükte yok
    (excalibur, 21.10.2008 12:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil