donanımhaber den olduğuna emin olduğum, her ne çok gencecik bir fidan olsada ağzı iyi laf yapan, kızdığı zaman konuyu çok hızlı değiştirme hakimiyetine sahip 5. nesil yazar.
okumam yoktur, ama iyi yazarım kişisi...
(bkz: @2877320)
bir başlığa yazmadan önce; "benden önce neler yazmışlar acaba?" diye kontrol etmesini tavsiye ederim kendisine.
ederim de kendimle çelişirim. okuması yok demedim mi ben?
(bkz: herneyse)
bu kişi yanlış yere yazmış.
sağlık durumundan şüphe ediyorum.
illa dalaşacak adam arıyorsa, haftasonları okul bahçelerine gitsin.
dengi bir sürü insan bulacaktır.
okuması olmadığı konusunda hala iddialıyım.
bir dostmuş pehh*
inadına***
sanırım arkadaşına yazdıklarımda dokunmuştur ki bi cephe almak istemiştir hatta (bkz: @2572901) bu felsefeyi denemek bile istemiştir kendileri!*
oda arkadaşıyla birlikte bir arkadaşı deşifre ettiğimiz yazar kardeşimiz. evet buradan da kendimi ön plana atıyor ve bütün suçu kabulleniyorum, evet herşeyi yaptım hashus1099'un hiç bir suçu yoktur. * evet istediğin buydu sanırım.. *
kral adam. sen kalk taa eskişehir 'de duyuru yaz istanbul 'da halı saha maçı yapmak istiyorum diye, ben de kalkayım taa rize 'den ben de gelirim abi diyeyim ve yollarımız keşissin. güzel maç oldu, daha fazla da maç hakkında konuşmak istemiyorum, ne de olsa hemşerimsin, kırmak, üzmek istemem seni * iyi ki maçtan sonra biraz daha takıldık, sohbet etme imkanı bulduk. zaman kısıtlı olsa da kanım kaynadı bu karadeniz uşağına. bundan sonra daha çok karşılaşacağız olm seninle. kazım koyuncu için düzenleyeceğimiz zirveye bekliyorum ona göre, yok yaz okuluymuş, dersmiş, bana bu bahanelerle gelme. bir de son olarak maç kaç kaç bitti lan ? *
fedakar insan, toprağım.. o bu demeden onca yolu tepip maçta bizi yalnız bırakmadı.. kah güldük, kah gol yedik, defansta kader ortaklığı yaptık.. arkadaş bir de şekli görsen, 80'lerin alman defansı mübarek.. kokutucu..*
bakmayın öyle dediğime iyi uşaktır, muhabbeti de iyidir.. sevdik kendisini.. bir de perşembe günü intikamı alırsak..*