|
|
- 3 saatlik dersi 1-1,5 saat işleyen hoca
(lethe, 28.10.2004 23:41)
- tam halk çocuğu. konuşması, sempatikliği, dobralığı ve doğallığıyla. beğenerek izliyoruz
- derste doğallığıyla, esprileriyle yarıp geçiren hoca.
(lethe, 16.12.2004 12:35)
- itü inşaat fakültesi yapı malzemesi anabilim dalı öğretim görevlisi...
yardımcı doçenttir ama bilgisi herhalde bir profesör kadar vardır..
sınavlarda biraz alakasız sorsa da hoşgörülü ve babacan tavırları ile öğrenciyi mutlu eder...
- ben amerikadayken diyerek başlayan cümleleri, samimiyeti, fakülteki diğer hocalara sataşmasıyla tanınan itü inşaat fakültesi yapı malzemesi ana bilim dalı öğretim üyesidir. ayrıca adanalıdır.
- tez için gerekli malzemeyi "bi telefonuma bakar" diye sipariş eden ve 4 ay sonra getirten bu sayede dönem kaybıma neden olan ama yine de sevdiğim değerli bir hocadır kendisi
- kendisinin de aslında bu cümlelerin kurulacağını bildiği ve üstüne de bak bunu sitelerde yazmayın diye özellikle uyardığı halde;uzun süreler tuvalette birşeyler okuyabildiğini derste çekinmeden itiraf eden,okulda tanıyabildiğim nadir,dobra ve harbi bir hocamızdandır kendisi.
- on numara adamdır. baldır şekerdir.
bir elektrik mühendisliği olan bendenizi "ulan keşke malzemeyle ilgili birşey okusaydım." şeklinde düşüncelere salmıştır.
itü' ye başladığımdan beri ilk kez bir hocayı dinlemek için derse gidiyorum. ilk kez düzenli not tutuyorum vs..
karşılaşılırsa ders alma şansı bulunmuşsa kaçırılmaması gereken bir hocadır.
- ilk dersinde bütün öğrencileri kırıp geçiren, adana şivesiyle konuşan süper bir hoca.bu gün öğrendik ki büyük karpuzlar daha lezzetli oluyormuş.çünkü içindeki hidrokarboksil bilmem neler çok oluyormuş.zıpkınla balık avlamayı seven bir insan olduğunu da öğrendik.
|