görseller
hasan sipahioğlu 

belki ilginizi çeker
  1. · alanya belediyesi
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · disko kralı
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · prison brake
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · bana şans dile
  9. · komançero

hasan sipahioğlu  

1. seçimlere anap'tan katılmasına rağmen her kesimden insanın oylarını almayı başarabilen, iyi çalışan, alanya'ya çok şeyler katmış belediye başkanı.
    (twinkle, 06.08.2006 14:19)
  2. kasaba siyasetiyle, çeşitli tilki manevraları yapmayıp yerel seçimlerde çoğu kişinin beklentisinin akisine, partisinde kalarak alnının akıyla başkan olmuş, alanya'nın doğal, tarihi ve turist kızlarından mürekkep güzelliğine hizmetleriyle katkıda bulunmuştur.

şimdi bu reklam sanılabilir ama değildir. objektif bakan yerlerimize inme inseydi, üniversiteyi kazandığımda herkese burs dağıtan sipahioğlu'nun şahsımı es geçmesini es geçmezdim. ama yiğidi öldür hakkını yeme; öyel değil mi sezar?
    (jemand, 06.08.2006 14:39 ~ 14:40)
  3. kendisi alanya'da hatırı sayılır bir servet sahibidir. benim bildiğim discoları, restaurantları ve mavi tur yapan üç dört tane teknesi vardır. bu onun kötü bir belediye başkanı olduğunu göstermez. adam kazanmış kardeşim.
    (fowler, 06.08.2006 14:55)
  4. 2009 yerel seçim sonuçlarına göre antalya ilinin alanya ilçesinin anap'lı belediye başkanı.
    (nebuchadnezar, 01.04.2009 17:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil