yönetmen.
senarist.
ayrıca genetik uzmanı ve eski fizik olimpiyatları şampiyonu... bunlar kendisinin bir filmin ne kadar korkunç olabileceğini anlamamızı sağlayan sadece birkaç özelliği. http://www.dabbefilm.com/...
acil suretle yakananıp denizin dibine gönderilmesi gereken kişi. sinema zararlısı. su içinde 45 gün bekletilmiş meşe odunu ile kırk gün dövülesi adam.
ekleme: eğitimini japonyada aldığından olsa gerek..kimi japon filmleri ile benzeşen (ne benzeşmesi tıpatıp) olan sahneler vardır filminde..ona ortaya gürültülü kalitesiz bir film ortaya çıkmıştır. giri'yi tü kakalayan arkadaşlar ilkin biraz araştırsın...
"acaba bu sefer hangi filmden aşırma yaptı" diye merak içinde olduğum ikinci filmi yakında vizyona girecek olan yönetmen! aslında yönetemeyen. bu arada girimi hala kötüleyen arkadaşlar,kiyoshi kurosawa "kairo" adlı filmini izlesin üstüne dabbe denilen filmi izlesin ondan sonra atıp tutsun. bu arada görürseniz sorun bakalım kairo için telif ödemiş mi?
dabbe ve semum adlı iki copy paste korku filmini türk sinemasına armagan etmiş lise arkadaşımız. allah sizi inandırsın fazla muhatabım değildi. açık ve net söylüyorum hatta itiraf ediyorum bizim lisenin mezunları biraz dengesiz olurlar. genelde evrenkente giderler lakin hiç biri sadece bitirdiği bölümle ilgili iş yapmaz. hasan karacadağ yamulmuyorsam genetik möhendisi ama genetiği hoplatacak yaratıklar icad edip ekranlara salıyor. mesela aynı dönemden birisi maliye bölümünü okudu. adam şimdi barlarda gitar çalıyor boş kalan zamanlarında sayıştay'da uzman. bir inşaat mühendisi var devamlı eşinin üzerine kaçak kat çıktıgından mütemadiyen evlenip boşanıyor seda sayan'ın rekorunu zorluyor. kendimden bahsetmiyorum bile. başka bir insanım.