kendisi başbakan recep tayyip erdoğan'ın amerika'da tahsil yapan çocuklarına burs veren remzi gür’ün kayınbiraderidir. yıllardır ak parti iktidarıyla muhalif olan bir kurum olan futbol federasyonu da iktidarın kolaylıkla hükmedeceği konuma geçiyor diyebiliriz çünkü kendisi tek aday olacakmış.
bir önceki seçimde şiddetle karşı çıkılan ,ne hikmetse şimdi oybirliğiyle federasyon başkanı olması istenen.nasıl oyunlar dönüyor, ne tür çıkar çatışmaları ya da kesişmeleri var bilemiyorum ama hükümetin bu olaylara bu kadar dahil olmasının sonu avrupa kupalarından ihraça götürecek ülkeyi onu biliyorum işte.
edit:yönetim kurulu listesini de yazalım tam olsun.
oğuz çarmıklı, mehmet ali aydınlar, zafer yıldırım, mahmut özgener, serdar güzelaydın, levent kızıl, servet yardımcı, mehmet baykan, lütfi arıboğan, süleylan atal, ufuk özerten, arif nuri koşar, tuncay karartı, yunus egemenoğlu.
levent kızıl nedir ya..bir federasyon da şaibeden uzak olsa şaşarım zaten.
kazandığımız hrvatistan maçı sonrası özellikle silahlı kutlamalar konusu gibi önemli konularda sosyal mesaj veren federasyon başkanı hatta siyaseti de toparlamaya çalışan,levent kızıl gibi garip bir adamle koordine çalışabilen saçı kıt zat
euro 2008 kapsamında penaltılarla kazanılan hırvatistan maçından sonra "ilk iki maçtan sonra sağlam kalan, check-up yaptırmış gibi olur diyorduk, bu üçüncü maçtan çıkan %100 sağlamdır" demiştir. hayat böyle ilginç bir serüven.
türkiye en iyi niyetli federasyon başkanı'nı kaybetti kendisi sadece futbolu temiz ve adaletli yapmaya çalışmaktaydı hep olumlu konuşurdu kimseyle kavgası yoktu türkiye'nin başı sağolsun allah tahsiratını affetsin
öldüğünü öğrendiğimde çok yakın bir akrabamı kaybetmiş gibi üzüldüğüm federasyon başkanı (ydı) ne diyelim allah rahmet etsin. eminim tüm türkiye o nu hırvatistan ve almanya maçlarından sonra eşiyle birlikte çocuklar gibi sevinirkenki görüntüleriyle hatırlayacaktır.