harry potter da türk olsa olabilecekler  

adana çık aradan

1. + ya harry, senin şu hermione var ya, manyak bi hatun ya
    - nasıl yani
    + ya diyorum ki bi abilik yapsan, bi bağlılık büyüsü falan, hani aramızı yapsan diyodum. ha kanka? bi sakal atarız artık.
    -bilmem ki nasıl olur
    +hadi be abi, ben de sana bir muska yazarım hiç bişey olmaz sana valla. bu arada kontör göndersene bana ya, bi mesaj atayım hatuna. sende msn'i varmıydı?
    (glomerulus, 26.08.2007 17:20)
  2. muhtemelen aksiyonun tam ortasında annesinin gazabına uğrayıp akşam yemeğine çağrılırdı..
    (8ortalıharitametoddefteri, 26.08.2007 17:36)
  3. quidditch maçlarının akşam ezanıyla son bulması.
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 26.08.2007 17:43)
  4. çocuğu olmayan kadınların göbeklerine çocuk büyüsü yazardı.
    ülkemizde doğacak çocukların büyük kısmı yeşil gözlü olurdu.

müdürü dumbledor değil cübbeli hocadan ders alırdı.
    (onurum, 17.10.2007 19:13)
  5. edit: ben de bu oryantalist komikçiliğe kapılmışım. önce allah, sonra radiance beni ıslah etsin.

- hocam nasılsınız bugün.
    - iyiyim harry evladım. sen nassın?
    - ben de iyiyim hocam. ya hocam derste tam anlayamadığım bişey vardı.
    - neymiş?
    - hani hocam, çocuğu olmayan kadınlar meselesi.
    - haaa. bak bi daha anlatayım. şimdi karının çocuğu olmuyorsa rahmine cin girmiştir.
    - cin miii?
    - cin ya. o sebeple içeri girip cini çıkartmak lazım gelir.
    - o nasıl olur?
    - şimdi önce kadına uzanmasını ve külodunu çıkarmasını söyleyecen.
    - ehi ehi ay şey.
    - bunda utanmak yok. ondan sonra senin aleti de çıkaracan.
    - kikikikiki
    - içine girip rahmin içine doğru uzatacan. defalarca uzanıp bakman icap edebilir.
    - oooyh içim bi hoş oldu hocam.
    - olur tabi. bu arada dualar edeceksin, büyülü sözler söyleyeceksin. bunların da yardımı ile dermanını boşaltıp, cini oradan kaçıracaksın.
    - ehi ehi ehi. ama biraz karışıkmış yine. tam anlayamadım.
    - lan nesini anlamadın hala! sikecen işte karıyı.
    - haaaaa ok. hocam müsadenizle ben bi tuvalete gideyim şimdi.
    (azwepsa, 08.12.2007 09:49 ~ 10:15)
  6. hayri potır ve musalla taşı

(bkz: ata demirer)
    (cruiser, 23.01.2008 23:49)
  7. 20 senedir mezun olamayan muammer zorla hermione'yi düzerdi yüksek ihtimalle..
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 24.01.2008 00:01)
  8. "sbd anneleri"* diye bir dizi yaparlardı artık.
    (hayri potur, 24.01.2008 00:08)
  9. hogwarts yemekhanesinde duvardaki osmanlı devleti armasının altındaki masaya oturur, akabinde hogwarts reisi tarafından yöneltilen 'ne ayaksın lan sen' gibi sorularla muhatap olurdu.
    (fingon, 24.01.2008 00:15)
  10. altına hep türkleri alaya alan giriler girilmiş olan, insanların kendilerini ne kadar aşagı gördüğünü kanıtlayan giriler toplulugunu barındıran, hede.
    (bkz: civciv yumurtadan cikmis kabugunu begenmemis)
    (a horse a horse my kingdom for a horse, 24.01.2008 00:34 ~ 00:44)
  11. yıllarca hogwarts'da okuyup bişey beceremeyen hayri ve tayfasının konya'daki bi kuran kursuna başlaması ana konudur. ilk iş hermione adını hayriye olarak değiştirir, bi de başını örter. ron da hacı olur, hayri ile sihre büyüye tövbe edip en namuslusundan iki zevce edinir, ortak bi de market açarlar, gül gibi geçinir giderler.. hayriye de helal süt emmiş biriyle evlenir, olaylar gelişir..
    (nymphe, 24.01.2008 00:38)
  12. -annem ve babam nasıl öldü dumbledor.
    -harry gerçek şu ki....
    -gerçek?
    -voldemort ananı .ikerek öldürdü,doğrusu ananda hiç itiraz etmemiş ilk başta,seve seve anlıcağın.
    -ama....
    -babanınıda o öldürdü meğer hem tecavüzcü hem götcüymüş pezemenk.
    (voodoo chile, 24.01.2008 01:30)
  13. -expecto patronum!!!!
    -az yavaş bağır dalağını sikerim senin hayvanın oğlu!!
    -ama bu büyünün....
    -lan siktir git büyü müyü sikme beynimi sabah sabah
    -bugün büyü sınavı açıklanıyor
    -hassiktirrr bide o var dimi yarrağı yan bastık valla
    -harry 97, hermione 95, sinan 02
    -dambıldor taktı bana amına koyum, o kadarda yazdık içine sıçtımın kağıdına
    -ama sinan.......
    -sus lan magıl götü!!
    (diazepam, 24.01.2008 01:36)
  14. - harry abi, şimdi yollar kalabalık, otobüsler zaten tıklım tıklım... diyorum ki, şu süpürgenle atsan ya beni edirnekapı'ya kadar?

şeklinde sorulara, isteklere maruz kalan harry potter kendini eve kapatır ve asla dışarı çıkmaz.
    (höytfield, 24.01.2008 01:40)
  15. sünnet edilip,müslüman yapılıp,hayri pıtır olurdu
    (fluwn, 24.01.2008 01:51)
  16. harry türk olsa uğraşmazdı kardeşim o shirili dünyadaki düşmanla dönerdi ülkesine "bülbülü altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş" misali... ilk istanbula gelirdi. uçarak geldiği için trafiğe takılmazdı. sonra kendine ev alırdı. ama ormanı yok etmeden. var olan eski bir evi yeniden yapardı kardeşim merkezde olması lazım. muhtemelen sultanahmet yakınlarında bir yerde. sonra insanları gücendirmek istemezdi o nedenle sihir yaptığını kimseye söylemezdi. garibim ne yapsın kendini iyiliğe verirdi. sonra hermonia gelirdi hasretine dayanamamış olurdu ve böylece evlenirlerdi büyülü büyülü...onlar ermiş muradına bir çıkalım kerevetine.
    (süzek, 24.01.2008 01:51)
  17. balkabağı suyuna ateşviskisi karıştırıp akabinde kızlara içirip ihtiyaç odasına yatay geçiş yapacak cevval öğrenciler olacaktır. ihtiyaç odası böyle bir durumda nasıl bir hale bürünecektir işte ben bunu merak ediyorum.
    (cuore sportivo, 17.06.2008 05:24)
  18. evvela müslüman olup ''büyü yapmak dinimizce günahtır'' fetvasını aldıktan sonra elini eteğini büyüydü sihirdi işlerinden çekip sanayide bi tornacının yanına çırak olarak girerdi...
    (hayata protest insanlara marjinal, 17.06.2008 19:19)
  19. yaşlı teyze: harry evladım yazdın mı benim muskayı?
    harry: ya teyze senin o iş sakat ya.. bırak muskayı, hatim indirsem yine de evlenemez senin o kart kızın.
    yaşlı teyze: ah güzel oğlum öyle deme, vardır bir yerde onunda nasibi.
    harry: bi siktir git ya, hayattan soğuttunuz lan beni. yok kocam eve geri dönsün, yok kızım evlensin ne bu be. rahat bırakın beni artık. gidip izdivaya çekileceğim şimdi. birgün bir yerlerde ölü bulursanız beni türbemi telli babamın yanında isterim ha.
    (otolit taşları yerlerde sürünen ironik yazar, 27.10.2009 19:53)
  20. büyük ihtimalle medyum harry diye bilinirdi.bağlılık büyüsü kısmet açma büyüsü vb bir çok büyüyü mektebinden öğrenmiş diplomalı medyum olurdu
    (rapunzel, 27.10.2009 20:02)