şans eseri internet cafe de oturduğum bilgisayarın masaüstünde pdf formatında görüp ingilizce olmasına bakmaksızın, flashbelleğime atmakta şüphe etmediğim kitap. inanılmaz gelebilir ama ben de ilk gördüğümde inanamadım. pdf de tam 659 sayfa ve inglizce. şüphelerim okudukça ve üslubu diğer harry potter kitaplarıyla karşılaştırınca kayboldu. şu an da finallere çalışmak yerine ben deli gibi bilgisayar da harry potter okuyorum. biraz spoiler vermek gerekirse...
----
spoiler-----
kitap gene private drive da başlıyo ve chapter ın adı secrets unraveled. jkr başlar başlamaz şok ediyo ve harry nin kuzeninin de bir büyücü olduğu ortaya çıkıyo. petunia teyzenin dediğine bakılırsa dumbledore yaptığı bikaç üç kagıtla çocuğun hogwarts dan kaydıı silmiş.belki bi bildiği vardır diyoruz.
şimdiye kadar geldiğim yerde harry potter bi dragonla yüzlerce inferniyle ve snape le karşılaşıyo. evet evet bildiğiniz düello ve harry bu düelloyu bırakmak zorunda kalıyo, hem de snape ayaklarının altındayken.
beklendiği gibi harry-ginny, hermione-ron sevgili oluyorlar.
hogwarts bu sene açılmicakmış, üzücü değil mi
bu kitapda harry potter ın romantik çelişkileri, ginny e duyduğu aşk çok güzel bi şekilde dile getirilmiş.
bu kitapda kim ölüyo diyorsanız henüz ölen biri yok ama ron çok ciddi bi şekilde yaralandı lestrange tarafından ama 3,4 hafta sonra iyileşti.horcrux peşinden koşuyorlar ve harry ye kılkuyruk tarafından 7. hortuluk un harry olduğu söylendi
----
spoiler-----