görseller
harrap s sözlük 

belki ilginizi çeker
  1. · admin seçimle belirlensin
  2. · harrap s sözlük radyosu
  3. · allah için bi artı oy verin
  4. · ekşi sözlük
  5. · paralel evrende olup bitenler
gündem

harrap s sözlük  

sayfa  / 2
    1. az önce aldığım bir e-postaya göre,

son bir hafta içerisinde oldukça karışmış sözlük klonudur.

"harrap" isimli sözlüğü derleyen kişi önsözde editör gözükmese bile editörlük yapıyormuş ve redhouse'un bize öğrettiği "am sik göt de bir kelimedir, sözlükte karşılığı bulunmalıdır" kuralını keyfine göre uyguluyormuş.

-- can alıcı nokta --

harrap bazı kelimeleri kafasına göre sözlükten çıkarıyormuş.

- - - tepki göstermek isteyenler için - - -

harrap@harrapsozluk.com

örnek e-posta ;
      "keyfi yönetim şeklinizden vazgeçmenizi ve emeğe saygı göstermenizi dilerim itü sözlük yazarı : ()()=========)"
      (wondrous, 08.01.2007 21:30 ~ 21:32)
    2. soğanlı rock festivalinde admin'iyle tanıştığım iğrenç ötesi sözlük.
      (iki blok otede, 08.01.2007 21:31)
    3. hakkında bu kadar giri girilince sözlükten, günlük siyasi gazeteye dönüştü sandığım sözlük.
      (wondrous, 08.01.2007 21:31)
    4. (bkz: harrap s sözlüğün abazan yuvası olması)
      (chicaloca, 08.01.2007 21:32)
    5. çok sevdiğim bir arkadaşım, sırf moderatörlerden birine "yarraam, keyfi yönetmesenize şu sözlüğü" diye mesaj attığı için çaylak yapıldı. faşist şerefsizler.
      (iki blok otede, 08.01.2007 21:34)
    6. bir harrap'li olmam yüzünden takip ettiğim fakat içerdiği abazan kelimeler yüzünden terk ettiğim sözlük.
      (wondrous, 08.01.2007 21:34)
    7. çok soğuk bir sözlük. oysa burda herkes enseye tokat...(üç nokta, evet. çok cin fikirliyim!)
      (subuo, 08.01.2007 21:35)
    8. yazarları çükünün keyfine göre uçuran bir admine sahip sözlük. pis kaka bok.
      (chicaloca, 08.01.2007 21:36 ~ 21:36)
    9. sözlerini de yazayım tam olsun:
      http://www.harrapsozluk.com
      sözlerini demişim.
      (iki blok otede, 08.01.2007 21:36)
    10. server sorunları yaşayan sözlük. sürekli hata mesajı veriyor.
      (iki blok otede, 08.01.2007 21:38)
    11. an itibariyle yazar alımlarını açmış sözlük. ekşi'ye yetişemeyeceklerini anlayınca çözümü yeni yazarlar almakta bulmuşlar.hıh.
      (subuo, 08.01.2007 21:39)
    12. matbaaların isteği üzerine entry* silinen sözlük klonu. buna tepki olarak yazarlarla yaptığınız mesajlaşmaları sözlüğe kopyalayınca uçuruluyorsunuz. peki harrap's sözlükten uçmak ne kaybettirir? ebeminkini.

http://img329.imageshack.us/...
      (wondrous, 08.01.2007 21:41 ~ 21:44)
    13. modlardan birinin sürekli kızlara şöyle mesajlar attığı sözlük klonu. gözümün önünde bacıma sarktı şerefsiz.

"kriminal psikolog uzman doktorum... özel dedektiflik şirketim var... "ihanet avcıları" diye bir televizyon programı yapıyorum belki rast gelmişsindir... ne biliyim öle işte... sen kimsin ne yaparsın? burada değilim genelde msn varsa oradan konuşabilirmiyiz? istersen tabi... yada ekleyebilirsinde... : ) sevgiler"
      (sükun, 08.01.2007 21:50 ~ 21:50)
    14. (bkz: amına kodumun klonu)
      (iki blok otede, 08.01.2007 21:55)
    15. şerefsiz, faşist, komünist bir admine sahip sözlük. geçenlerde beni sözlükten uçurunca şöyle bir mail attım kendisine:

"merhaba sözlük moderatörü size bir süre yazarlık yaptığım için sitenize her girdiğimde karşıma üyeler için açılan sayfa çıkıyor: "çaylak oldunuz. on tane girin. sonra kabul edersek yine çaylaklıktan kurtulursunuz" yazıyor. ben bir kere üye olmak istemiyorum artık çünkü bütün emeklerim boşa gitti. girdiğim girileri silerek emeğe ne kadar saygısız olduğunuzu gösterdiniz zaten dallamalar. kurala uymayan giriyi silmek yerine bütün girileri silip iyi bok yiyosunuz. salak herifler bütün kaydımı silin lütfen ama lütfen yani. xxx sözlüğe özenip de psikopatlık yapıcaz diye iyice saçmalıyonuz lan. adam gibi sözlük yazalım diyoruz ona da izin vermiyosunuz gerizekalı andavallar. size tavsiyem bir an önce moderatörlüğü bırakın çünkü antidemokratik bir kişilik gelişimine sebebiyet verirsiniz kendinizde. bu da ileride potansiyel diktatör olmanızın yolunu açar. tavsiyemi dinleyin, karakteriniz bozulmasın. yarak yiyin nefesiniz açılsın."

cevap vermedi. şerefsiz.
      (chicaloca, 08.01.2007 22:08)
    16. paralel evrende* sözlük olayını başlatan ilk sözlüktür.
      (azwepsa, 08.01.2007 22:37)
    17. devamlı bizim sözlük hakkında aşağılayıcı entryler yazan sözlük.
      (bambuk, 08.01.2007 23:14)
    18. bir ajan provokatör hatta kontrgerilla tıynetinde olup dış mihrakla işbirliğinde bulunduğu belirlenmiş israil uşağı sözlük. girdiğimiz her girdi'nin % 47.83'ü onlara bağışlanıyormuş. en son üst düzey yöneticilerden bir kaçı da klavyeyle civciv ezerken görülmüş, sanki yaşanan bir cahiliye devri hatta bir tanzimat fermanı, sevr anlaşması, kaçarken başka sözlüğe sığınan goben ve berslav* gemileri.
      (iao, 09.01.2007 08:25 ~ 08:28)
    19. seri eksi oy veren tazmanya canavarı'nın kurbanı olduğum sözlük. entirilerimin tiridine bandılar! bak aklıma geldikçe sinirlerim... ulan... ya... tamam lan neyse ben sana bi şey demiyom aq!(böüğhhhh, foşurt!)
      (selenge, 09.01.2007 08:29)
    20. admininin amacı sadece kız kaldırmak olan söslük*.bağyan* üyelere önce 150.000$, kabul etmezlerse 300.000$ tutarında (kdv dahil) ahlaksız teklif yapan admini barındıran söslük. ayrıca yoklamadan kalanlara bol smileyli bir mesaj gönderip, onları acımadan uçuran söslük.
      (subuo, 09.01.2007 15:19)
    21. medya maymunu olmuş sözlük
      (leo, 09.01.2007 15:43)
    22. ekstra skindirik sözlük.
      (kensai, 09.01.2007 15:57)
    23. çok soğuk, şeftalisiz ice tea ayarında bir sözlük. moderatörlerine "selam babs, op var mı?" diye mesaj attım cevap vermeye bile tenezzül etmediler. arkamda tam tamına 13 entry, 4 de gözü yaşlı bayan bırakarak ayrıldım. (uçurulmadım, altını çiziyorum) zaten erkekleri köse, kızları bıyıklı, gay'leri de aktifti. hıh.

sol frame'leri bile soldaydı, tam anlamıyla portishead diksinarya çakması, pes yani! ezik dolly. şen kardeşler aile sözlüğümüzün ibrikçisi bile olamazlar.

rumuz: cemil91

işte halktan bir ses. gerçekler artık gün ışığında, daha bronz.
      (wolfshade, 09.01.2007 18:09)
    24. içinde türkiye'nin ve en önemlisi dünyanın en büyük feomidyum rezervini barındırmasına karşın bunu ülkenin menfaatleri için kullanmak yerine el altındaneminönünde saat hammaddesi olarak satıp yöneticilerine acarkent'te villa aldıran oluşum. neptünyum rezervlerini de bu villaların şarap mahzeninde saklıyorlar.
      (iao, 09.01.2007 18:19 ~ 18:20)
    25. üye olmak için başvurduğumda üyeliğimi kabul etmeyen sözlük..siz kovmuyorsunuz ben istifa ediyorum sözlük.
      (oquan, 10.01.2007 20:44)
     sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil