belki ilginizi çeker
  1. · porthos
  2. · abdüş şuküfe
  3. · harput
  4. · elma korkusu
  5. · statü
  6. · köpek korkusu
  7. · serotonin
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · ales
  3. · dersim katliamı
  4. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  5. · recep tayyip erdoğan
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · ezel
  8. · 26 ağustos 2006 türkiye slovenya basketbol maçı
  9. · ruhunu salmak

harputi  

1. nesildaşım. hemşerim yazar. harputla ilgili ise döktürmüş...
    (ysf, 17.03.2009 23:35)
  2. layık bulduklarını kendi dünyasına (kitaplar-tiyatro-sinema, itü sözlük...) çekmeye çalışmasına bir süre sonra karşı koyamadığınız, layık bulmuyorsa kesinlikle ulaşamadığınız dost tipi.
    (öf dedirten bir durum öf, 24.04.2009 17:10)
  3. porthos.
    (harputi, 18.05.2009 00:40)
  4. gördüğüm bildiğim toprakların insanı.

önce yüksek tepelerden bahsettik,demlenen çaydan,antikacıdaki aynalardan ..

yüreğinin toprakları da bildik geldi sonra.

temiz,saf,huzurlu..
    kırmadan ,incitmeden..

hep saygı var..
    hep insan..
    (shilem, 18.05.2009 22:39 ~ 23:09)
  5. sohbeti hoş, güzel insan.
    (alfred bize 2 oralet, 29.05.2009 12:52)
  6. gün itibariyle doğum günü olan altıncı nesil yazar. statüsü çok, sevilmeyen eserleri yok olsun. dahası, ömrü doğduğu mevsim gibi geçsin kardeşimizin.
    (löpürgül löpürcan, 29.05.2009 23:04)
  7. elazığlı olupta malatya antipatisi taşımayan ender insanlardan.nicki bana küçükken büyüklerimizin korkutma cümlesi
    harpuuut kulaklarını sarkuttt u hatırlattığı kadar özlediğim yerleri de aklıma getirdi. girilerini okuyunca ilk kez bi elazığlıyla hemşehri olduğumu hissettiren başarılı yazar
    (multipl skleroz, 15.07.2009 12:42)
  8. edebiyat ve sinema zevkine hayran kaldıklarımdan. okuduğu/okuyacağı kitaplarla ilgili yazdığı girileri okumanın çok ama çok keyifli olduğu yazarlarımızdan, ne mutlu.
    (aglaures, 20.07.2009 11:26)
  9. şahsıma kattıklarını alt alta yazıp toplasam bir ben eder mi (yok beni aşar), diye şüpheler-endişeler içinde kıvrandıran yazar,dost,dost,dost.

şimdiden edit: yok yok koltukları kabarmaz, yetinmez, devam eder.
    yanındayız, arkasındayız.
    (öf dedirten bir durum öf, 28.07.2009 00:41)
  10. günümü güzelleştirip beni çok mutlu etti. girilerini incelediğimde edebiyat zevklerimizin uyuştuğunu gördüm. o da hep yazsın, takipteyim. *
    (mar adentro, 27.09.2009 18:20)
  11. sandık içi.
    (mahmur beste, 14.10.2009 09:46)
  12. gerçekten çok sevdiğim vefalı bir dost. pazar günü ona bedenen uzak fakat ruhen yakın dostundan selamlarımı ve güzel dileklerimi getireceğim. hatta en sevdiği dostundan;

"sen dostumdun benim gülünce güneşler açan
    bulutlara rüzgara asarım suretini her akşam
    her akşam mektup yazarım dağlar kadar
    kayıp bir adresten geliyor sesin şimdi, üşüyorsun
    unutma dostumsun sen, neredeysen orda ölmek isterim!"
    (mar adentro, 27.10.2009 23:32)
  13. terfi etmiş yazar. kendileri naif delikanlı olmaktan memnunlardı hatırladığım kadarıyla. ayrıca sohbetini özlediğim yazardır kendileri. burnumun dibinde ama (devenin sevmediği ot hep burnunun dibinde bitermiş.)
    şaka bir tarafa özletti kendini. aman canım ne özleyecekmişim. şimdi iki adım ötemde kişisel bilgisayarını açacak itüye girecek. kendi hakkında yazılmış bir yazı okuyacak. mutlu olacak falan... hep lüzumsuz şeyler. size böyle konuşuyor ama bakmayın ona. kendini beğenmişlik onda, çekememezlik onda, en son beni çatlatmak için gitti nobelli kitapları aldı. ama ben de çatladım hani, ne yalan söyleyeyim. çatırtılarım tey nerelerden duyulmuş...
    aslında hiç çekemiyor beni. biliyorum ben...
    (öf dedirten bir durum öf, 01.11.2009 21:10)
  14. tanışmamızın ardından, benden önce davranıp beni çay içmeye davet etmiş, bonusları toplamıştır...
    (coripack, 16.11.2009 18:51)
  15. yüce isa adına kendisine tapmaya karar verdiğim, okkalı arkadaş, çöplükte açan çiçek. pek çok ortak yanımız olduğunu düşünüyorum.
    (coripack, 17.11.2009 22:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil