mutlaka arşivlenmesi gereken bir program oldu bu gece, 2 saat boyunca önce indie sosuna sonra da chillout sosuna buladı bizi şef aşçı zeus. eline sağlık denecek çok keyifli, tam tadında bir program oldu. teşekkürler usta'm.
an itibariyle "dj kopar bizi" dualarına yanıt vererek, harika disco parçalar ile gece gece odada dans etmemi sağlayan "playlist"e sahip, sözlük tanrısı zeus'un dinlenesi programı.
doğu-batı sentezi, bu hafta bir saat boyunca ortaya karışık lo-fi çalacak olan itü sözlük radyosu programı..an itibariyle yayında..pazar gecesini daha da keyifli geçirmek isteyenleri harmonica'nın kendine has tınısına davet ediyorum..
alternatif temalı, biraz trip-hop başlayıp sonlara doğru duyguları okşayacak indie parçalara doğru yol alacak playlist'i ile yayında..biraz melankolikleşmek isteyenlere bu pazar akşamı da kapımız ardına kadar açıktır..
birkaç haftadır konsept giden programın bu haftaki durak noktası ucundan indie oldu, nihayetinde. sonlara doğru ağlamak isteyenleride ön sandalyelere alcaz. kaçırmayın, bir kulak kabartın, sonra alışkanlık olcak kaçırtmıycaksınız zaten.
dışarda çişeliyen bahar yağmuru eşliğinde, seçilmiş özel şarkılar, sek yağmur kokusu, pazar gecesine yakışan bir program. yeni bir haftaya mutlu, gülümseyerek başlamak, huzur, rahatlama hissi, dinginlik. yüce zeus'a teşekkürler.
geçen haftakine benzer bir tema ile yayına başlamış program..dediğimiz gibi ruhu bu ılık pazar gecesi acıkanlara harmonica’nın mutfağından çıkmış, alternative soslu yemekleri sunuyoruz..
sevgili zeusa trip atıp dinlemeyecek olduğum, ama sonra güzel çaldığı gerçeğini göz önünde bulundurarak yine de dinlediğim dinlendirici itü sözlük radyosu programı
28.05.2007 kodlu bol müdahale ederek zeus efendi tarafından hazırlanmış programı dinleyememiş olmanın derin hüznü yaşıyordum, ta ki playlisti oluşturmayı akıl edene kadar. saat 23.00'da 1 gün gecikmelide olsa çok huzur dolu bir yayın dinlemiş oldum..sayemde..di mi zeus*
bu haftaki yayınında "80'ler neydi?", "nasıl bir akıma öncülük etti?", "bizleri nasıl dansettirdi?", "şarkılarda neler anlatıldı?" gibi sorulara cevap arayan, öte yandan elbette bir saatte bütün bu sorulara cevap bulmayı düşünmeyen ama elinden geleni ardına koymamayı planlayan itü sözlük radyosunun programlarından birisidir..
pazar gecesinin eğlenceli geçmesini isteyenleri davet eder..
gençler sözüm size..
kokain beyninizi patlatır!
ecstasy ise ağzınıza sıçar..
ama bir doz harmonica herşeye yeter..
ayrıca;
no haş haş, no fitamin!!
hadi öptüm gözlerinizden..
kemiksiz bir konsept, ayrı tellerden gidecek bir tema ile yine pazar gecelerini süslemeye başlamış program..sıkıntıdan patlayanlar için gelsin sıradaki parçamız..