görseller
haritada honduras ın yerini gösteremeyen lavuklar 

belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · author gibi erkekler
  5. · uludağ sözlük
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · zongul ducks
  8. · dogo argentino
  9. · venus williams

haritada honduras ın yerini gösteremeyen lavuklar  

1. "honduras diye ülke mi vardı" diyen tiplerin bir versiyon düşüğüdür kanımca.
    (sondan bir sonraki durak, 13.06.2008 17:27)
  2. ülkelerin veya şehirlerin yerlerini önemsemeyen tiplerdir. çünkü önemsemek onlara ekstra, boş bi bilgiden başka bişey vermez.
    bu yaşıma kadar bilmiyordum, yukardaki linke tıkladım, öğrendim ama hala bi işime yaramıycağını düşündüğüm için her saniye unutabilirim. ve unuttuğumda hiç de üzülmem. ama beni ilgilendiren şeylerde, mesela anatomi, mesela fizyoloji, mesela biyokimya, o konuda bilmediğim herhangi bişey kendimi lavuk gibi hissettirebilir. evet işte o zaman kendime lavuk gözüyle bakarım. ama honduras ı bilmemek, ve ya amasyanın nerde olduğunu bilmemek beni lavuk yapmaz.
    honduras phone cardslarada ihtiyacım yok.
    (acemişansı, 13.06.2008 17:39)
  3. (bkz: a hey hey hey)
    (asymmetry, 13.06.2008 17:54)
  4. honduras diye bir ülke varmış ne güzel sözlük bu sözlük ne bilgili yazarlar hepsi hondurasın yerini haritada parmağıyla gösterebiliyorlar, çok mutluyum, mutluluğumdan ölmek istiyorum çünkü lavuktum hondurasın yerini bilmiyordum. ama sözlük öğretti. amerikanın muhtemelen yolumun hiç düşmeyeceği bir yerinde, ne işim var benim orada.
    (uykusuz damacana, 13.06.2008 18:00)
  5. (bkz: kayser sozer olunmaz kayser sozer doğulur)
    (lord hypnos, 13.06.2008 18:24)
  6. (bkz: gösterecek çok daha güzel şeyi olanlar)
    (klorlu su böreği, 13.06.2008 18:39)
  7. bu lavuklardan daha beter olanları, haritada lost adası'nın yerini gösteremeyen zavallılardır. ulan ada o kadar ünlü oldu ki, haritadaki yerini gözüm kapalı gösteririm. kıbrıs'ın biraz güneyi. zaten bizim iki tane yavru vatanımız var:
    1. kıbrıs
    2. lost adası

ha bu arada o ada milli meseledir; benjamin linus o adayı neresine soktuysa geri çıkarsın. bir ada için dünya haritasını değiştirmezler. adayı geri yerine koysun şerefsiz.
    (eksiksizuyum, 13.06.2008 19:02)
  8. + bi' kişi alır mısınız? şoför bey bir de ben honduras'ta inecem gelince haber verir misiniz? yorgunum biraz uyumak istiyorum.
    - "son durak"ta demek istediniz herhalde?
    + yooo honduras'ta
    - haritada yerini göster götürmeyen şerefsiz
    + bunu bilmeyecek ne var kardeşim : orta amerika'da guatemala, el salvador ve nikaragua'nın ortasında yer alır. karayib denizi'ne de kıyısı vardır.
    - sadece geyik yapmam aynı zamanda bilgi küpüyüm de diyorsun yani
    + hayır ukalayım ve konuyu değiştirme; gelince uyandır.
    - sen böyle konuştukça benimki uyandı biliyor musun? deee geet adamı ayar etme ulan.
    (nemrut 02, 13.06.2008 19:19)
  9. honduras'ın yerini gösteremeyen lavuklar , bana, honduras'ın yerini gösteremedi haritada lavuk diyen lavukları anımsatan lavuklardır... yurdum ülkemi insanların kültürünü, eğitim düzeyini , kalitesini allah'ın orta amerika'sındaki bir ülkeyi haritada göstermek yada göstermemekle ölçüyorsa , vallahi bravo..
    (carpenoctem, 13.06.2008 19:25)
  10. bakıyorum da honduras'ın yerini bilmeyenler tarafından epeyce alay konusu olmuş başlık. insanlar kendi işlerine yaramayacağını bu nedenle de yerini bilmelerinin gereksiz bilgi olduğunu ifade etmişler. cahil kalmayı anlamlandırmaya çalışmak komik oluyor tabi, ama işime yaramaz diyenler için geliyor (bkz: http://www.haberler.com/...)
    (marslan, 13.06.2008 20:07)
  11. masum insanlardır.
    kabahat; honduras'ı yeterince tanıtamayan, honduras turizm bakanlığındaki zirzoplardadır.

"uzaklarda amerika'da bir ülke olmalı"

ilave:
    meksika'da yaşayıp da honduras, el salvador gibi ülkeleri haritada gösteremeyen bireylerde bir tuhaflık olabilir.
    (luto, 13.06.2008 20:13 ~ 14.06.2008 19:31)
  12. (bkz: honduras ne lan)
    (al da at dercesine, 13.06.2008 20:21)
  13. (bkz: afedersin ama hondurası skim)
    (the godless endeavor, 13.06.2008 20:38)
  14. (bkz: çakma kayser sozer)
    (lord hypnos, 13.06.2008 20:53)
  15. (bkz: honduras ın yeri çokta fifi)
    (hatuninsankişisi, 13.06.2008 21:04)
  16. çok daha ciddi bir versiyonu olan şili'yi rusya'da aramak, tarafımdan gözlemlenmiştir.
    (nieninque, 13.06.2008 22:01)
  17. hondurasın yerini bilip bilmemek neden bu kadar önemli diye çok düşündüm orta amerikada biryerlerdeydi galiba diye aklıma takıldı ama , bunu bilemeyen insan neden lavuk oluyor onu anlayamadım . acaba bu günlerde bir başlık açmak için açalım furyası mı esiyor . mesela bugün sıçtım . bugün sıçtım ama kabız olmuşum zor çıktı . bunları da yazsak başlık oluyor yani oluyor oluyor ama nasıl oluyor .
    (legendhakan, 13.06.2008 23:59)
  18. sorsan, paratoner'i kimin icat ettiğini bile bilmez bu şerefsizler.
    senin ağzını yüzünü sikerim orospu çocuğu, git öğren gel.
    (adrian, 27.03.2009 01:16)
  19. traveler iq challenge'da baya zorlanırlar.
    (headfucker, 27.03.2009 01:22)
  20. kör olabilirler
    haritada honduras olmayabilir (mesela mauritius fiziki haritasıdır)
    haritada hondurası gösteremeyenler ve lavuklar kümesinin kesişim kümesini oluştururlar. demem o ki; cümle "haritada hondurasın yerini gösteremeyen lavuktur" değildir. adam gösteremez, e aynı zamanda lavuktur da, işte o zaman başlığa uyar.
    (fikrettin abi, 27.03.2009 01:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil