belki ilginizi çeker
  1. · çek git bebeğim uzaklara
  2. · sonuna amına koyim yazılabilecek program isimleri
  3. · berk tokay
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · 2012
  5. · yaran diyaloglar
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · the twilight saga new moon
  8. · 45 lik
  9. · george adamski

harbi tivi  

1. mayısta atv'de başlayacak grafi2000 yapımı çizgi-film programı.

http://www.grafi2000.com/

fragmanı için: http://video.google.com/...
    (fearful, 24.04.2009 14:46)
  2. atv' de yayınlanan animasyonlarla güldürmeyi amaçlayan ama ya esprilerin çok kötü olmasından ya da eskiden animasyon olayının gözümüze daha bi komik birşey gibi gözükmesinden dolayı pek güldüremeyen televizyon programıdır. karakterler tek kaş diye nitelendirebileceğimiz eski grafi2000 - berk tokay ortak yapımı karakterlerin aynısı denebilir. konuşma şekilleri de artık prim yapmayan şiveler içerdiğinden acilen daha orjinal ve popüler esprilere yönelmeleri kalıcılık açısından şart. yoksa daha kaliteli olmasına rağmen çok dayanamayan koca kafalardan daha kısa süre kalabilir ekranlarda.
    (otobüste ayakta kalan son insan, 03.05.2009 09:53)
  3. kısaca dandiktir efendim. 1 dakika tahammül edebildim.
    (almina, 03.05.2009 10:43)
  4. pazar sabahımı zehir etmek üzereyken kanal değiştirmek suretiyle elinden zor kurtulduğum daha önce denenmesine ve tutmamasına rağmen niye ısrarla yayınlandığını anlayamadığım en kötü tivi programıdır.
    (dokuz kuyruklu kedi, 03.05.2009 11:10)
  5. izlediğim en rezil tv programı.flashta yayınlanan izdivaç programları ya da ankaralı şarkıcıların olduğu eğlence programları bile daha zevkli.
    (antiasocial, 11.05.2009 18:37)
  6. geçenlerde bi bakayım dediğim ama iki dakika izledikten sonra bu da ne lan deyip direk kapattığım saçma sapan program.
    (exodus, 11.05.2009 18:44)
  7. iyidir iyi, flash animasyon piyasasına canlılık getirirler. dermişim. bunu okuyanınız varsa söylüyorum bakın bu işi yapanlara saygı duyun. üç beş dandik çiziminizin arasına " insert key frame " ondan sonra " create shape tween, create motion tween'ler " getirmekle olmaz. hadi şimdi dağılın.
    (shufflez, 14.05.2009 18:18)
  8. acilen ekrandan kaldırılması gereken şey bu, şey diyorum bakın ad da koyamıyorum. aptal aptal espriler, komik sanılan besteler.. alın bunları ekrandan!

(bkz: çek git bebeğim uzaklara)
    (hı hı evet, 14.05.2009 19:44)
  9. her karesi ve anı bir başka programdan araklama olan skinidirik bir programdır..
    gülebililen insan var mıdır bilinmez ki muhtemelen yoktur..
    insanın götüyle bile gülemeyeceği dandik ötesi atv yayınıdır..kanaldan da beklendiği üzere..
    (betterthanwords, 15.05.2009 18:33)
  10. (bkz: fiyasko)
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 08.06.2009 08:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil