belki ilginizi çeker
  1. · tayyibi üzmek allahı üzmektir
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · değişik olmuş
  9. · şirinlerin cinsel hayatı

harçları protesto ederek başbakanı üzmek  

1. yazıktır, günahtır denmesine rağmen eline pankart alanın slogan atarak tayyip erdoğan haşmet-mehaplarının üzülmesine yol açmak suretiyle; densizliktir, günahtır, ahirette hesabı sorulacaktır.

bu eylemler, yök genel kurulunda da sıkıntıyla karşılanmış ve öğrencileri için her şeyi yapacak olan güzide hocalarımızı utandırmıştır.

"benim öğrencim, benim çocuğum" diyen güzide yök üyeleri ve yiğit akp'li - baba vekiller durum karşısında üzüntü içindedir. halbuki;

bre öğrenci ne haddine senin protesto etmek!
    bre öğrenci, oku işte, ne var yani, okumak bedava olur mu? başbakanımızın sözünü hatırla;
    (bkz: halka hizmet ücretsiz olamaz)
    başbakanını sev, onu koru.
    (elpinoras, 10.08.2009 13:00)
  2. üzmeyin bakayım başbakanı, n'olcak ki harçlar böyleyse, üzmeye değer mi, koskoca başbakan o! gidersin efendi gibi cafede falan çalışır ödersin ne ki yani? hem allah her zaman inananın yanında, inan! inan! inan! bak şimdi gözlerim doldu, yazık günah adama! gecesini gündüzüne katıp ülkemizi, gençlerimizi daha iyi yerlere taşımak için çalışıyor, saçlarını beyazlattı bu uğurda! beli bile incindi! sizin gibi öğrenci olmaz olsun ulan, nankör ibneler!
    (montana, 10.08.2009 13:06)
  3. git ramseye sana da burs versin, ne üzüyorsun başbakanı denesi durumdur.

başta başbakanlık olmak üzere, bildiğim kadarıyla bir sürü kurum ve kuruluş isteyene burs vermektedir. bu sebeple başbakanın haklı olduğunu düşündüğüm konudur.
    (yannis, 10.08.2009 13:07)
  4. böylelerine seçim zamanı vermeyeceksin buzdolabını, kömürü, nohutu, bak bakalım bir daha yapıyorlarmı.
    ne ? böylelerine zaten vermiyorlarmı nohut, mercimek falan ? o zaman bu çocuk ödediği harçla senin seçim yatırımını neden sübvanse ediyor?
    (sübvanse ne lan , kendimden tiskindim)
    (elit bin velid, 10.08.2009 13:11)
  5. (pembe diş macunu, 10.08.2009 13:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil