belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · ebru destan
  9. · çöpteki marul için öldüler

harç kuyruğunda bile ders çalışan tipler  

1. ne kadar muazzam insanlardır rabbim bunlar. hikmetinden sual olunmaz fakat nasıl yaratmışsın öyle.

bi kendime bakıyorum;

'lan kaydımı mı dondursam daha kısa sürer aslında'

bi de bunlara;

'vergi finalinden 99 aldım fakat 100 olan vizemi saydırıp finalden de yüz almak adına bu sene yine alacağım bu dersi'

işte ben bu tiplerin harç kuyruğundaki çalışma masası olmak istiyorum. benim sırtıma koysun notlarını, hatta parasını filan bana versin. ben yatırırım. şerefsizim onun için beklerim o kuyrukta. sonra karşına koyar iki rekat namaz kılarım. tavaf ederim onu. o yüce, seçilmiş kişiyi.

nedir lan sizin amacınız. hasta mısınız nesiniz. bir de hepinizin yüzünden okunan 5 yıl sonra görüşürüz havası. bunların amacı belli ya. ders filan çalıştıkları yok. bizi yiyor ibneler. okul bitecek. bunlar bankadan filan çekecek taşıt kredisini. altına bi tane cip çekip okula gelecekler. bunlar ders çalışmaya teşvik eden ajanlar. neden her sınıfta bunlardan en az bir tane bulunduğunu düşünmediniz mi hiç?

haram tekerini siktiğim.
    (hebele, 23.09.2008 16:40 ~ 16:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil