belki ilginizi çeker
  1. · love will come through
  2. · obstacle 1
  3. · 12 memories
  4. · my immortal
  5. · travis in ingiltere adına eurovisiona katılması
  6. · mutsuzluk
  7. · kızlarla arkadaş olmayı öğrenebilmek
  8. · happy
  9. · sokakta yürürken kulaklıkla müzik dinleyen insan
  10. · ölmeden önce dinlenebilecek şarkılar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · yeşim salkım
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · mutsuz insan
  9. · ören bayan

happy to hang around  

1. travis'in

they were following me
    they were following everyone
    they had visions of me
    holding hands walking in to the sun?
    now people get down, people get down, people get hurt
    when you did it to me
    i was already in the ground

and i'll never get into your heart
    though i don't even want to start
    i'll never get into your heart
    i'm just happy to hang around
    happy to hang around
    happy to hang around

take a picture of me
    and show it to everyone
    and no more pictures of you
    no more love, no more setting sun
    now people get down, people get down, people get hurt
    and when you did it to me
    i was already in the dirt

happy to hang around
    happy to hang around

happy to hang around
    happy to hang around

sözlerine sahip, "yeter artık kardeşim, güzel şarkı yapmayın artık, dinsin artık bu gözyaşları" dememmize neden olan şarkısı. veriyom gerekli bakınızı:
    (bkz: bu şarkıyı yazan insan olamaz)
    (hepten aykırı, 11.02.2005 20:12)
  2. albümün en güzel ve damardan şarkısıdır
    (mys, 04.12.2005 13:26)
  3. kalbini tekrardan çalmak değil ki amacım güzelim
    ben böyle etrafında takılmaktan gayet mutluyum

üzerimden kamyon geçmiş gibi bir etki bıraktı ilk dinleyişimde. ya bu şey , love will come through, evet evet tıpkı onun gibi. melodisiyle mutlu-mesut bir şarkıymış gibi , ama sözlere sakın bakmayın. dışarıdan; ne güzel lan, ne şen şakrak şarkıymış. içerden; kalp acıtan.

hem, beni kalbinden atan da sen değil miydin ?
    zaten terk ettiğinde ben çoktan yerle yeksan idim
    çoktan kıymetsiz bir toz tanesiydim...
    (pushitonmeshitonme, 07.04.2006 23:37 ~ 09.07.2007 17:36)
  4. happy to hang around deyince böyle kuşlu böcekli, yaşama sevinçli, mojo yükseltici bir şarkı bekliyo insan. içinde happy geçiyo ya sanki adamın biri bize bi gününü anlatacak. işte arkadaşlara gittim. çay içtim. manyak eğlendik. gece diskoya gittik. içtik sıçtık. çok süper arkadaşlarım var. onlarla takılmaya bayılıyom tandansında bi şarkıymış izlenimi veriyo.

gel gör ki şarkının başlığından böyle bir fikre kapılmak çok yanlış. ne demiş gavur: dont jugde a book by its cover yani kitabı kabına bakarak değerlendirme.

şarkı aslen ümitsiz bir aşkı anlatıyo ve şöyle diyor: senin kalbine hiçbir zaman giremeyeceğimi biliyorum. aslına bakarsan girmek de istemiyorum. ben böyle etrafında dolaşmaktan mutluyum.

ne güzel anlatıyor travis bazı şeyleri. diken diken olan tüyler sağlık belirtisidir.
    (hepten aykırı, 30.04.2006 18:52)
  5. tüyleri diken diken eden, insanı derinden etkileyen travis parçasıdır..

love will come through ve why does it always rain on me ile birleşince altın vuruş hissiyatı yaşatır bünyeye..

not: aşk açısından kötü bir dönem geçiren hassas, duygusal, ağır melankolik bir adamsanız şayet böyle bir combo'dan kaçının..fena bir 3x combo'dur bu..
    (zeus, 11.07.2007 19:46 ~ 19:51)
  6. ''allah sizi kahretmesin, bu kadar da iyisi yapılmaz ki'' dememe sebep olan, dinlemediğim günlerimi yok saydığım travis şarkısı.
    (bipolar, 26.07.2007 16:41 ~ 16:42)
  7. muhteşem girişiyle beni uzaklara alıp götüren, kalbimi acıtan bir travis eseri...
    (pandaros, 03.08.2007 15:44)
  8. "hang around" hadisesinin boşvermişliğini, üstünkörü'lüğünü taşırken altında ezilmeyen, dimdik ayakta duran adamın şarkısıdır bu.. aşk'ı yaşamanın asl'ının yalnız "aşk"ı yaşamak olduğunu bilen adamın şarkısıdır..
    (dirtypain, 25.12.2007 15:41)
  9. sağolsun dirtypain silence is busy'de çalana kadar pek aklımda kalmamış, melodisini sorsanız mırıldanamayacağım bir travis parçasıydı happy to hang around. programda dinledikten sonra kendi kendime "bir insan evladı nasıl bu şarkıyı kaçırabilir" diye sövdüm dakikalarca. 2:30'da başlayan gitar sanırım şarkıyı ayrı bir noktaya taşıyor; çok ruhsuz gibi gelse de aslında darbeyi bu soloyla vuruyor travis bence.

"bir şarkı aşk acısını ne kadar güzel anlatabilir?" sorusunun cevabıdır sanırım happy to hang around.

not: yok vazgeçtim. obstacle 1* daha vurucuymuş.
    (noscho, 07.05.2008 02:08 ~ 08.05.2008 17:52)
  10. insanı,dinlediğinde bambaşka diyarlara götüren,zihnine bambaşka insanları getiren,kendisinden geçiren,yeri gelince küfür kafir ettiren,hüngür hüngür ağlatan hatta,malum durum var ise,muhtemelen kişinin içinde bulunduğu çok iyi özetleyen bir travis eseridir.
    (fazla uzaklaşmış olamaz, 02.11.2008 11:45)
  11. mükemmel travis parçası.

"when you did it to me
    i was already in the ground"
    (siz hepiniz ben tek, 15.02.2009 16:01 ~ 16.04.2009 21:26)
  12. nasıl bir şarkıdır bu yarabbim..hele ki 1:46 daki backvokaller..süper!zannımca travisin en iyi çalışmasıdır.
    (pırlanta, 18.05.2009 18:23)
  13. ayrılmadan önce, sevgilinin attığı son şarkıdır. acıtır, ağlatır her dinleyişte. zarardır bünyeye.

ayrıca live'ı stüdyo kaydından çok daha hoştur sanki.
    (lovestarved, 22.05.2009 16:08 ~ 16:53)
  14. dinlerken kafanızı happy to hang around modunda sallarken bir yandan da sözlere eşlik edersiniz when you did it to me, i was already in the ground kısmına gelince kafa durur önce, flashbackler olaya dahil olur. ses biraz daha açılır.
    sonra fran gibi usulca ve kendinden emin bir şekilde i'm just happy to hang around denir.

hiçbir zaman kalbine girmeyeceğim, başlamayı bile istemememe rağmen diyebilecek kadar gururludur bu şarkı.
    (manco, 25.07.2009 03:13)
  15. bu şarkıda bir "seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" tadı alıyorum ben. aç, repeate al, sabaha kadar dinlersin bıraksan.
    (hilde, 25.07.2009 03:22)
  16. can acıtan mutlu şarkı.
    (hınkmınk, 13.08.2009 20:21)
  17. (diyojenin yavuklusu, 17.10.2009 14:30)
  18. (diyojenin yavuklusu, 07.11.2009 11:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil