görseller
hannibal lecter 

belki ilginizi çeker
  1. · hanım koş tüfeği getir
  2. · hannibal the cannibal
  3. · dudak yemek
  4. · eski sevgiliden olabilecekler
  5. · hastası olunan antagonistler
  6. · albert fish
  7. · clarice starling
  8. · rainbow
  9. · sevgiliye yemek yapmak
  10. · yaran başlık yönlendirmeleri
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · galatasaray
  2. · author
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · colin kazım richards
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · metallica
  9. · thierry henry

hannibal lecter*  

1. thomas harris'in yazdığı red dragon, silence of the lambs ve hannibal kitaplarının ana karakteri. dünyanın en hızlı parmaklarına, mükemmel bir görsel hafızaya ve insanüstü bir koku alma gücüne sahiptir. yamyam olmasıyla da tanınır, onu yamyamlığa iten olayın ise çocukluğunda kız kardeşinin nazi* askerleri tarafından yendiğini fark etmesi olduğu sanılmaktadır.
    dr. hannibal lecter sadece kaba insanları öldürür, son derece entelektüel bir insandır(her bi boktan anlar). ama asla paso okuyan kişiliksizlerden biri olmamıştır. beynini geliştirdiği ölçüde olmasa da vücudunu da geliştirmiştir, bu ona vukuatlarında yardımcı olur. genelde kurbanlarını psikopat şekiller yaparak öldürür. elinin birinde altı parmağı vardır ama bu parmağı son kitapta tanınmamak için kestirir.
    dr. hannibal lecter'in uzmanlık alanı psikoljidir ve psikopat olduğu anlaşılmadan önce polis teşkilatı için çalışmıştır.
    son olarak kendisi, dünyaya bir roman karakteri olarak gelsem, şüphesiz olmak isteyeceğim kişidir.
    (ba of, 17.04.2004 13:30)
  2. izlenebilinecek kaliteli korku heyecan dolu filmlerden birinin kahramanı
    (mhu, 17.04.2004 18:28)
  3. (bkz. hanım koş tüfeği getir)
    (close2death, 17.04.2004 19:07)
  4. kanlı bir cinayet işlerken bile nabzı dakikada 75 kereden fazla atmayan soğukkanlılık ve sakinlik timsali kişi
    (ba of, 30.06.2004 23:25)
  5. bu akşam samanyolu tv'de yayınlandığı için yeniden gündemde olan başlık & film karakteri.
    (close2death, 30.06.2004 23:26)
  6. filmi izlenmemesi gereken, sadece kitaplardan(bi de sözlükten*) öğrenilmesi gereken şahsiyet. çünkü karakter filmde yeterince psikopat değildir*.
    (ba of, 30.06.2004 23:39)
  7. cannibal * lecter
    (azwepsa, 02.07.2004 20:02)
  8. (bkz: hannibal the cannibal)
    (bkz: anthony hopkins)
    (bkz: clarice starling)
    (bkz: buffalo bill)
    (drenchrome, 22.02.2005 00:55)
  9. müthiş beyefendi, gurme, aşçı, psikiyatr, antrapolog, müzikolog, rönesans tarihçisi, yamyam. robert harris in yarattığı müthiş karakter. ikinci dünya savaşı sonrasında cepheden kaçan aç alman askerlerin gözleri önünde kızkardeşini yemesinin ruhunda bıraktığı izler sonucu insan eti yemekten ve yedirmekten hoşlanan bir elit.
    (kurremkamerruk, 03.04.2005 11:58)
  10. beni biri öldürecekse kurbanı olmayı mutlulukla kabul edeceğim karakter.zira nerede gereksiz,psikopat,kendini beğenmiş biri var onu yemektedir ama olsun arada bir düzgün insanda yemişliği vardır.kuzuların sessizliği,hannibalve kızıl ejderin başrol kahramanı
    (sanitarium, 04.04.2005 02:38)
  11. beyazperdede anthony hopkins gibi muhteşem bir oyuncunun canlandırdığı karakter.
    (balta, 04.04.2005 02:49)
  12. hannibal'a hayran kalıyor insan.şiddetten değil de haddini bilmediği için zarar vermek istediğiniz insanlar olmuyor mu hayatta?
    (misaponia, 07.06.2006 11:49)
  13. iyi eğitimli bir psikiyatristtir. kendini sanat ve kültür alanında da geliştirmiştir.

psikiyatri ile olan alakası insanı ayrı bir cezbeder. the silence of the lambs'te clarice starling'e terbiyesizlik yapan komşu hücredeki mahkumu "sadece konuşarak" öldürebilen bir insandır kendisi.
    uçlarda dolaşan bir tiplemedir. ömür boyu hapse mahkum olduğu küçük hücresinde hasretini çektiği nadir şeylerden biri bir "manzara"dır sadece.
    ayrıca nazik ve eğitimli insanları yemediği de doğrudur, o derece de kibar ve düşünceli bir insandır kendisi.

edit: abimizdir. o derece de kral bi kişiliktir. yamuğa falan gelmez yani.
    azwepsa var bir de. arada selam verir kendisi bana.
    (gxix, 07.06.2006 11:56 ~ 12:43)
  14. bildiğimiz kadarıyla imzasını "hannibal lecter - md." şeklinde atar bu abimiz.
    mektup yazarken görmüştüm*.
    (gxix, 08.01.2007 17:04)
  15. güzel bir film kahramanıdır. gerçek hayatta varolması durumunda saygı duyulasıdır.
    (bkz: ben ettim sen etme abi)
    (confusionovertimespace, 12.01.2007 14:15)
  16. -hani bal lecter?
    -abi sorma ya!!
    -oğlum 2 kilo anzer balı istedim 3 aydır getirecen yani!!
    -abi arı soktu bizim yiğeni ondan şey edemedim.
    -ama kuzularıda getirmemişsin lecter.
    -abi söz getircem!
    -bal hani lecter ondan haber ver hani bal?
    (felixpanthera, 22.04.2008 19:43)
  17. (bkz: dostumu yedim bekliyorum)
    (o gece bu sene, 13.09.2009 22:37)
  18. (bkz: et obur)
    (anathema se, 13.09.2009 22:38)
  19. nefretle birlikte büyük saygı duyduğumuz şahıs.
    (mundar, 19.10.2009 13:54)
  20. sinema tarihinde darth vader'dan sonra en sevilen kötü adamlardan biri. darth vader hala açık ara önde.
    (han solo, 19.10.2009 22:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil