belki ilginizi çeker
  1. · miley cyrus
  2. · yıldız asyalı
  3. · camel
  4. · sözlükten soğumak
  5. · miley cyrus
  6. · grup hepsi nin dağılışına üzülmeyen çocuk
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · zongul ducks
  5. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · bir kadına aldatılmadığını anlatmak
  9. · avrupa yakası

hannah montana  

1. amerikan gençliğinin son gözdesi miley cyrus'un başrolde oynadığı disney yapımı müzikal dizi. bildiğim kadarıyla gündüzleri ezik bir lise öğrencisiyken akşamları pop yıldızına dönüşen genç kızın hikayesini konu alıyor.
    (bkz: yamuluyorsam düzeltin)
    (bkz: ukteydim doldum)
    (hypnotica girl, 03.07.2008 17:40 ~ 17:41)
  2. disney channel'ın yıldız asyalısıdır. aynı zamanda son zamanlarda magazin basınında sıkça kötü hallerde görünerek hayranlarını üzmektedir.
    (tarzan, 06.03.2009 10:14)
  3. barbie ikamesi oyuncakları ile kız çocuk annelerinin yeni düşmanı.
    (heidi, 06.03.2009 10:19)
  4. kapitalizmin 2009 eğitim öğretim yılı için hazırladığı ve piyasaya sunduğu şırfıntı.

barbie, cindy, wings derken bu sene de bu kaltak çıktı başımıza. çocuğum olmamasına rağmen "hannah montana" diye ağlaşan kızları görünce içim eziliyor. arkadaş ne sirayet ettiler küçücük kızlarımızın kanına! "sen nerden biliyorsun lan hannah montana' yı pis herif!!" diyenler için de;

yeğenim: amca bana hannah montanalı kalemtraş alır mısın?
    f: tamam alırım bir kalemtraş!
    y: kalemtraşım var, hannah montanalı olcak!!
    f: aç işte kalemini varsa kalemtraşın, hannah montana ne, jilet markası mı? daha mı iyi açıyo kalemi?
    y: üff ya, hiç anlamıyosun!
    f: wings?
    y: geçen seneydi o!
    f: la havle!
    (füçır, 23.09.2009 14:00)
  5. sitcom türünde ve müzikal olmayan bir dizidir. günlük hayatta miley ismindeki karakter zaman zaman sarı perukla hannah montana kişisi olarak konserler verir.
    (maltheserkreuz, 23.09.2009 14:15)
  6. allahın cezası bir dizi karakteri. küçük kızların gözdesi. sesi güzel olsa amenna, ama çatlak çutlak bir ses yani..

(bkz: sinirden saçma sapan tanım üretmek)

eğer kardeşiniz arkadaşlarını toplayıp, abla bak deyip ani bir şekilde hep birlikte şarkısını söyleyip, dansını yapmaya başlıyorsa, nefret etmeniz için koskoca bir sebebiniz daha var demektir.
    (amabenimnickimyokki, 30.09.2009 19:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil