amerikan gençliğinin son gözdesi miley cyrus'un başrolde oynadığı disney yapımı müzikal dizi. bildiğim kadarıyla gündüzleri ezik bir lise öğrencisiyken akşamları pop yıldızına dönüşen genç kızın hikayesini konu alıyor.
(bkz: yamuluyorsam düzeltin)
(bkz: ukteydim doldum)
kapitalizmin 2009 eğitim öğretim yılı için hazırladığı ve piyasaya sunduğu şırfıntı.
barbie, cindy, wings derken bu sene de bu kaltak çıktı başımıza. çocuğum olmamasına rağmen "hannah montana" diye ağlaşan kızları görünce içim eziliyor. arkadaş ne sirayet ettiler küçücük kızlarımızın kanına! "sen nerden biliyorsun lan hannah montana' yı pis herif!!" diyenler için de;
yeğenim: amca bana hannah montanalı kalemtraş alır mısın?
f: tamam alırım bir kalemtraş!
y: kalemtraşım var, hannah montanalı olcak!!
f: aç işte kalemini varsa kalemtraşın, hannah montana ne, jilet markası mı? daha mı iyi açıyo kalemi?
y: üff ya, hiç anlamıyosun!
f: wings?
y: geçen seneydi o!
f: la havle!
sitcom türünde ve müzikal olmayan bir dizidir. günlük hayatta miley ismindeki karakter zaman zaman sarı perukla hannah montana kişisi olarak konserler verir.
eğer kardeşiniz arkadaşlarını toplayıp, abla bak deyip ani bir şekilde hep birlikte şarkısını söyleyip, dansını yapmaya başlıyorsa, nefret etmeniz için koskoca bir sebebiniz daha var demektir.