belki ilginizi çeker
  1. · murat akkoyunlu
  2. · fırat doğruloğlu
  3. · yaban
  4. · çghb
  5. · yabanhane
  6. · bihter dinçel
  7. · saygın delibaş
  8. · olacak o kadar
  9. · fethi kantarcı
  10. · serdar orçin
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  2. · zongul ducks
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · seni seviyorum
  9. · 14 eylül 2007 slovenya yunanistan maçı

haneler  

sayfa  / 2
  1. kanal d' de ekrana gelecek olan yeni komedi dizisi-programı. türkiye' de ilk kez denenecek olan bir formata sahip. sır gibi saklanıyor. istanbul kraliyet tiyatrosuoyuncuları ferhan şensoy' la beraber doğaçlama tarzı bir sit-com a imza atacak. haziran' da d' de olacak olan sit-com un çekimlerine başlanmış. kabarede, hastaneler, meyhaneler, postaneler, eczaneler gibi türkiye’ nin değişik hanelerinden komik ve farklı haller ekrana gelecek. senaryosunu saygın delibaşve fethi kantarcı’nın yazdığı, yapımcılığını d productions’ın üstlendiği kabarenin skeçlerinde, reyting rekorları kıran dizilerin sevilen oyuncuları rol alacak. çok büyük ilgi göreceğe benzeyen proje yaz aylarında patlama yapacakmış.
    (kurdeşendöken, 09.05.2009 02:31)
  2. an itibariyle kanal d de izlenebilecek program. formatına gelince çeşitli konularda skeçler yapılıyor. oyuncular aynı sürekli konu değişiyor. mesela az önce ev ortamında bekarlığa veda skeci varken şimdi eczanede prezervatif satışı skeci var.

cingıl sözleri:

insanlar gösteririz hanelerde yaşarlar.
    olaylar gösteririz hanelerden taşarlar.
    bahane bahane her hane şahane.

programın geneli için yazar yorumu: ilginç
    (imba, 19.05.2009 23:24)
  3. senaryosu kesinlikle vasatın altında olan ancak oyuncuların tavan yaptığı program. bihter özdemir, serhan ernak ve özlem türkad harikalar yaratıyor.
    (kurdeşendöken, 19.05.2009 23:55)
  4. izlerken uyudum.tv nin sesi çok açık olduğu için programın yarısında sese uyandım.bir de ne göreyim yasemin yalçının yıllar önce oynadığı gülazer tipinin çakması yeniden ısıtılmış çok büyük buluş gibi.aşırı başarısız program
    (sulusevim, 20.05.2009 01:33 ~ 01:35)
  5. şu an için esprilerin çok yavan olduğu , insanı sıkan program , fakat sadece oyuncuları için izlenebilinir. bakalım , belki sonradan açılır.
    (game39, 20.05.2009 01:41)
  6. murat akkoyunlu' nun büyük bir antipati kazandırdığı program.
    (kurdeşendöken, 07.06.2009 00:05)
  7. kafa güzel olduğunda müthiş komik olan dizi.
    (bkz: şarap bira)
    (tmb, 10.06.2009 03:06)
  8. murat akkoyunlu'nun her skeçte performansı harikadır espriler bayatta olsa onun için izlenebilir.
    (dextare, 30.06.2009 01:55)
  9. çghb den daha iyi olan kanal d programı.
    (aglayankek, 07.07.2009 21:13)
  10. olacak o kadar çakması rezil şey. sitcom mudur nedir anlayamadım.
    sosyal mesaj kaygısı var her skeçimsi şeyin sonunda bir de. levent kırca'yla oya başar'ın son derece başarılı yaptığı şey bazılarına kolay göründü heralde.
    (karakter sınırını sonuna kadar kullanan genç insan, 17.07.2009 17:15)
  11. oyunculuklarıyla ve skeçleriyle oldukça başarısız olan ve kanal d'de yayınlanan bir televizyon programı.
    (laein, 17.07.2009 17:17)
  12. çok da üzerine gidilmemesi, kötü olarak nitelendirilmemesi (diğer yapımlara bakınca) gerektiğine inandığım fırat doğruloğlu ile daha da güzelleşen bir yapıttır. özellikle içerisindeki kaliteli tiyatro oyuncuları ve bir iyi bir vasat skeçleri ile bize gayet de iyi vakit geçirtmesini biliyor (siz her karikatüristin kendi sayfasındaki bütün karikatürlerine gülebiliyor musunuz? o halde her espirinin bomba gibi olmasını beklememek, arada bir nefes almak lazım). bunun dışında teknik olarak dekor tasarımlarına baktığınızda ne kadar da kaliteli ve gerçekçi olduğunu çok fazla emek harcanmış olduğunu göreceksiniz. diğer skeç programlarının hiçbirinde bu kadar dikkat edildiğini görmemiştim.
    (creativision, 09.08.2009 21:07)
  13. bu kadar iyi oyuncuya karşılık yetersiz skeçleri sebebiyle başarıyı yakalayamayan program. fırat doğruloğlu'nun coştuğu yaban karakteri bayağı güldürür insanı, orası ayrı tabi.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 24.08.2009 10:38 ~ 11:22)
  14. şimdiye kadar hiçbir skeci beni güldürememiş olan kanal d saçmalığı.yakında kalkar yayından zaten o olur.

(bkz: komik mi bu şimdi)
    (bkz: git işine yaa)
    (bençokdüşündümişiniçindençıkamadım, 24.08.2009 11:03 ~ 11:03)
  15. yaban skecini kahkahalar atarak izlediğim program. diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama "yaban" muhteşem kesinlikle.
    (çıtırpaneharcı, 24.08.2009 11:21)
  16. son dönemde kadrosunda büyük değişiklikler olan, 7 numara dizisindeki oyuncuların büyük bir bölümünü bünyesine katarak yola devam etse de çizgi olarak her geçen gün olacak o kadar' a yaklaşan (espirilerin bile benzemeye başlaması) program.
    (plastic pearl, 29.08.2009 21:59)
  17. 4 eylül 2009 tarihli yayınındaki yaban skeciyle kırmaktadır efendim...

---- spoylır-----------

kız öldü sonunda.
    -nölme pınaaaaaaaaar... menle kaaaal!...

--- spoylır ------------
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 04.09.2009 23:17)
  18. facebook'tan yollanan yaban videolarıyla beni gülmekten nefessiz bırakmış programdır, başka da bir şey bilmem.
    (leeloo, 11.09.2009 18:09)
  19. yaban videolarının kesinlikle izlenmesi lazım gelen * tv şeysidir.

*yalannn söylüyorsun!

vallahi yalan değil, izle de gör.*
    (antik acılar çarşısı, 11.09.2009 18:11)
  20. vasat espriler de olabilse de kadrosundaki oyuncular bireysel olarak bazen o kadar komik olabiliyorlar ki bunun için izlemeye değiyor. bu dizinin yıldızları benim gözümde bihter dinçel (gördüğüm en güzel çingene rollerinden birini yapıyor bu izmirli güzel), fırat doğruloğlu ve serdar orçin'dir.
    (yenisekme, 22.09.2009 01:38 ~ 01:39)
  21. neauğyi !

aklımda kalan bu. boş zaman öldürmek için birebir. eğlendiriyor kimi zaman.
    (hubede, 22.09.2009 01:40)
  22. yaban karakteriyle harikalar yaratan bir programdır. örnekse yaban karakterinin söyle diyalogları vardır ;

-bana bak küçük hanım sen küstahça evinin mutfağının yerini bile bilmediğin bir yerde şehirli züppe arkadaşlarınla çılgın partiler verirken ben dışarda ayılarla güreşirim.
    -niye ya?
    -bilmiyorum yapımda var.

-götürürüm ama aynı yatakta yatmam, kendimi elletmem, kadınlara cinsel obje gözüyle bakmam, sana kendi şiltemi veririm ben dışarda yatarım yağmur yağarsa çok sexy bir biçimde içeri girerim ama prensiplerimi bozmam sarkmaammmmm.

-açım yaban yiyecek ne var?
    -ne olacak uleennn peynir zeytin ve tütsülenmiş keçi eti var.
    -neden bağırıyorsun yaban neden, sadece yiyecek ne var diye sordum.
    -bana bak küçük hanım, burda şehirdeki küçük züppe arkadaşlarınla gittiğin restoranlarda yediğin havyarları, terbesiz şefin salatasını, günün çorbasını, yılın bonfilesini bulamazsın nanladınmı beni nanladınmııııı.
    (jukar, 23.09.2009 21:53 ~ 21:53)
  23. benim için fırat doğruloğluve murat akkoyunlu dan ibaret olan tv şeysidir. çghbden çok çok daha başarılıdır, o ayrıdır ama bazen sıkar insanı... yine de eğlenceli ve gülünç olan kısımlar çoğunlukta... televizyondan birkaç defa takip ettim ama sonra içim kıyıldı artık sadece netten yaban serisini takip ediyorum.
    nnnorr-mann-cı-yımm.
    (ilişik yaşam formu, 24.09.2009 17:44)
  24. özellikle yabanhaneyi yakından takip ediyoruz..hem gündemden kopmayan,nostaljiyide bırakmayan yaratıcı replikler..
    yyyabaaaaaannn sefiyorum üleeyn...
    (uwl, 26.09.2009 00:39 ~ 00:42)
  25. yaban karakteriyle kopartan program.

-yalan söylüyorsun!!!

-gözlerini açtığım gibi bacaklarını da açıcam. o manada söylemedim uleeyynn!
    (colonel, 26.09.2009 00:57)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil