elleri kullanmadan, kulaklıklarla cep telefonuyla konuşabilme özelliği.
hand = el
free = serbest, özgür.
(milwaukee, 14.07.2006 12:16 ~ 24.11.2007 01:20)
elleri penise(yarrak, çük, pipi..vs..) değdirmeden işeme yöntemi. romantizmi bozmaz her mekanda rahat rahat işemenizi sağlar. ellerin yıkanamayacağı ortamlarda tercih edilir örnek verecek olursak:
- aşkım ne yapıyorsun ya ııykk!
- ama aşkım bak handsfree(burda eller sallanır penisle ilişkisi olmadığı ispat edilir)
klibinde şarkıyı seslendiriyormuş görünen kadına ve onun ayağındaki topuklu beyaz çizmelere aşık olduğum şarkıdır efenim. koreografiye, klibe sözüm yok, şarkıya hiç yok çünkü muhteşemler.
(azman, 04.07.2008 17:13)
müthiş bir alarm şarkısı! çalınca uyanmamak mümkün olmuyor, oynamadan kalkmak ise hiç mümkün değil!
seslendiren
donna hightowerdeğildir, zira,
donna hightower versiyonunu indirip dinlerseniz aradaki dağlar kadar farkı çok net anlarsınız.
danseden ablamızın adı
rebecca reany. kendisi danscı şarkıcı falan,
ingiliz bi de...
muhtemelen o söylüyor ama kesin bi bilgiye sahip değilim, olur olmaz edit gelecek.
klibi ve kendisi muhteşem olan parça.
if you hold my hand
things won't be the same
if you hold my hand
things are about to change
80'lı yılların o güzel tadını veren, klibi ile dikkat çeken sonny j parçası.
ölümüne kill bill'i anımsatan parça&kliptir. parça oldukça başarılı, eğlencelidir. klipte oynayan kadın uma thurman'ı anımsatan sertlikte, güzellikte ve tavırdadır. ancak gözleri bağlı bir kadının sert bir şekilde, çölümsü biryerde karavandan çıkması direkt olarak bizi tarantino'ya götürmüştür. zira parça da altyapısında bulunan egzantirik sesleriyle tam bir tarantino filmi final müziği havasındadır.
videosundaki danslara hasta olduğum,yıllar sonra bende juanes'in la camisa negra'sına benzer bir etki bırakmayı başarmış nadide şarkı..bu şarkıyı dinleyince boşveeeer diyorum...hayat güzel...
günün her saati insanın kanını kaynatan şarkı, girinin girildiği saat ve şu link ise kanıtı! :
http://www.youtube.com/...(epitaph, 21.09.2009 04:46 ~ 04:46)
bu kadar hüzünlü sözlerle böyle hareketli bir parça bir araya gelip de muhteşem bir kliple taçlandırılmış gibidir.klipteki hatunun ağlarken ben bir ucubeyim demesi beni benden almıştır.bir insan ağlarken bu kadar hoş görünebilir mi sorusunun cevabını verir kanımca..sonra karavandan indiği sahnede bacakları zaten güzel bir de o nasıl bir iniştir öyle yorum yapacak güzel bir söz bile bulamıyorum..tek kelimeyle müthiş diyeyim.ve sonra koreografi...kim bilir kaç kez izledim yine de izlemeye doyamıyorum..
(bkz:
blowjob)
(bkz:
handjob)