|
|
- (bkz. tuvalet camına sıkışmak)
- şu sıralar melekler adası adlı dizi de nurgül yeşilçay'la birlikte boy gösteren,mum kokulu kadın.
- (bkz. mum kokulu kadınlar)
- estetikten yakında burnunda kemik kalmayacak olan kadın
(ceres, 18.09.2005 14:36)
- yıldız kenter'in öğrencisi olup vakt-i zamanında kendisiyle trt 1 de yayınlanmış olan yazevi adlı dizide oynamışlığı da vardır bu hatun kişinin.
- kendisi şimdiki michael jackson haline gelmeden önce, makul sayıdaki estetikleriyle çıkmıştı karşımıza. kötü bir oyuncu değildi diye hatırlıyorum ama daha ziyade dalgalı kahverengi saçları ile bir atın üzerinde çırılçıplak verdiği pozlar ile medyayı uzun süre meşgul etmişti*.
yani aranan kan bulunacak diye magazin basını az kalsın bir kadın şehit veriyordu, öyle de kışkırtıcı bir ablaydı. ruhsar, mum kokulu kadınlar falan derken, bir barın tuvalet penceresine sıkıştı saygınlığı.
sonradan vücuduna daha aşina olduk ne yazık ki, sanırım bu yüzden de çok sayıda estetik operasyonla yenilik falan katmaya çalışıyor.
- şamdana kapak olduğunda hiç unutmam nisan yağmurları bitmiş, mevsim dut mevsimi iken kapakta kocaman ben bir anarşistim başlığı bulunmaktaydı. hande de anarşizme olan aşkını memeler açık bir donla at üstüne sere serpe yatarak ayan beyan kanıtlıyordu. kadını küçümsediler bir de, o doğa özlemini giderip özgür olmak istiyor, defter kitap istiyor, okumak istiyor. bir de kapağın sol tarafında at kompozisyonuna uygun olarak crazy hourse yazıyordu ki asıl süper olan oydu, sonra düzeltmişlerdi.
- bir dönem, at üstünde çırılçıplak bir vaziyette "hala bakireyim" beyanatları verdiğine rast geldiğim, çıplaklar kervanın baş çobanı.
hayır! bakire olup olmaması bizi ilgilendirmez ama sormadan cevap vermek gibi komik bi durum sözkonusu.
ben hiçbir gazetecinin ustunde sadece tanga olan bir unluye "bakire misiniz?" diye sorabileceğine inanmıyorum.
- ah! evet! siz bakmayın böle çırılçıplak bir vaziyette, atla şağparmış gibi, pozlar verdiğime. aslında hala bakireyim.
kendisinin acilen çay koymasını diliyorum efendim.
- benim ve benim gibilerin bu yaşa* gelmesinde çok emeği olan, şamdan ve benzeri dergilere verdiği pozlar sayesinde her haftasonu rahat rahat 31 çekmemizi* sağlamış sanatçı ablamız.
(bkz: ne günlerdi be)
(bkz: 31 çekerken günaha girmek)
- her ne kadar sansasyon konusunda kendini aşmış bir kişilik olarak ön plana çıkmış olsada sevdiğim sempatik insan.
(prozac, 29.06.2007 18:23 ~ 18:32)
- birebir tanışıldığında sempatik olduğu anlaşılabilecek, karaoke barda okuğu zaman, sesinin hiçte fena olmadığı çekici kadın.
- sevda demirel'den yediği osmanlı tokadını takside bağlama opsiyonu olsa 2015 yılının son çeyreğine kadar periyodik olarak günde bir porsiyon normal boyutlarda tokat yemesi gereken hanım kızımız.
not : malum tokat 2002 yılında atılmıştır.
- evvel zamandaki bir röportajında bekaretini, o zamanlar ismini bile bilmediğim, fikret kuşkan'a verdiğini itiraf etmiş sanatçı. hatırladım gene, lanet olsun.
- şimdilerde ünlü playboy ralf tezman ile bodrum da tatil yapmaktadır.(bkz: kendinden küçükle çıkmak)
- 35 yaşına merdiven dayamış ve hala çok güzel kadın.
- zamanında bölüm başına 40 bin ytl aldığı dizilerden, kanal1 de haftaiçi her akşam yayınlanan dandirik dizilere geçiş (!) yapmış kişi.
- bazı şeyleri aşmış sevda demirelden bir güzel tokat yiyen şahıs
(mlk, 04.08.2008 22:07 ~ 05.08.2008 03:12)
- sevda demirel'den yediği tokattan sonra tam manasıyla kendine gelemeyen kişi.
|