belki ilginizi çeker
  1. · erkeklerin efendi kız yerine piç kız tercihi
  2. · hanfendi yerine piç kızların tercih edilmesi
  3. · eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  2. · new moon
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · aşk
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · tamer oyguç
  9. · reise reise volume 2

hanımefendi kızların artık prim yapmaması  

1. efenim sen nasıl bi tespit yaptın öle ver o eli öpücem gibi klişelere hiç girmeyelim lütfen.

şimdi diyeceğim odur ki günümüzde hayatı okul ev arasında geçen, çok aşırı bi sosyal yaşantısı olmayan sosyal hayatında da gayet adaplı usturuplu davranan, nerde ne diyeceğini ne giyeceğini bilen aynı zamanda eğitimli, bakımlı hanım hanımcık ne kadar kız tanıyosam hepsi yalnız. bu nasıl iş sayın seyirciler demekten insan alıkoyamıyor kendini. ama nerde kaşar, akşam gittiği yerde sabahı bulan, her ortamda dikkat çeken popüler diye tabir ettiğimiz kızceyizlerimiz iç çamaşırı değiştirir gibi sevgili değiştiriyor.

kızlar mı piç erkek seviyo yoksa erkekler mi kaşardan başkasına bakmıyo aklım almadı şahsen.

not: 'prim yapmak' mecaz anlamda kullanılmıştır, anlamayanlar için!
    (hencecalik, 02.08.2009 19:03 ~ 11.09.2009 00:36)
  2. literatürdeki eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var yaklaşımıyla ilintili olan önerme.
    (defanstaki son adam, 02.08.2009 19:06)
  3. önemli olan sevgili değiştirmek kavramı olmadığını anlayan kızların düştüğü durumdur ve gayet normaldir. bu şekilde davranan kızların seçici olması ve o tip kızlarla sevgililik kavramını tatbik eylemek isteyen erkek güruhunun da benzer özelliklere sahip olması nedeniyle doğal bir sonuçtur. bir de prim yapmak kadar itici bir kelime olamaz zannımca borsa mı kardeşim bu olay.
    (uykulu, 02.08.2009 19:07 ~ 19:17)
  4. şimdi moda kızların erkek muhabbeti yapabilmesi,ortama ayak uydurması, muhabbetini dinlettirmesi.
    (bskdyg, 02.08.2009 19:08)
  5. kız nüfusunun artmasından kaynaklıdır.
    (indrowus, 02.08.2009 19:09)
  6. (bkz: hanfendi yerine piç kızların tercih edilmesi)

-yok bu başka başlıktı-
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 02.08.2009 19:09)
  7. "hanfendi kız" olma kriterlerini pek anlayamadığım önerme. akabinde "erkek muhabbeti" safsatasını da pek anlayamadığımı belirtmek isterim.
    şimdi anladığım kadarından bahsedeyim: x kızımızın aktif bir sosyal hayatı varsa -ki sosyalliğin barlarda gezmek olmadığında bir anlaşalım önce-, çok insan tanıyor, bir sürü aktivitede bulunuyorsa, yeryüzünde sadece canım türkiyemde erkek muhabbeti diye kategorize edilen unsurlardan -ki herhalde futbolla ilgilenmek, rakı içmek, ne bileyim playstation falan oynamak ve benzeri bilumum faaliyetler kastedilen- hazzediyorsa hanfendi olmuyor; gece dışarıya çıkınca kaşar oluyor.
    evle-okul arasında geçen bir hayatı olunca, elinin hamuruyla erkeklerin ilgi alanı diye tabir edilenlere bulaşmayınca hanfendi oluyor, evlenilecek kız oluyor. öyle mi?
    lan siz cidden bitkisel hayattasınız, beyinsel eblekleşme geçiriyorsunuz.
    ya da çok komiksiniz karar veremiyorum. ya da dur dur, trajikomiksiniz valla bak.
    (marjane, 02.08.2009 19:28)
  8. mal olmamalarından kaynaklanan durumdur.

malumunuz, prim yapan şeyler genellikle altın, döviz, tahlil gibi maddi karşılığı olan şeyler olup, bunlar insan için mal varlığı statüsündedir.
    (suskungeveze, 03.08.2009 00:23)
  9. yaş aralığıyla büyük ölçüde alakalı olduğuna inandığım durum. nitekim 17-25 yaş arası erkeklerin geneli ciddi ilişkiden çok iyi vakit geçirme ,yanında güzel ve popüler kızlar gezdirme derdine düştüğü için bu tip kızlara diğerlerine nazaran daha az ilgi gösteriyor olabilirler. ama gel gelelim işin içine ciddiyet girmeye başlıyorsa hayatlarına soktukları kadının daha önce gezip ilişki yaşadıkları kızların ne boyutlarda sapıtabileceklerine şahit olmalarıyla alakalı olsa gerek onlarca kısıtlama ve kıskançlık krizine girdiğini hepimiz öyle yada böyle kendimizden yada çevremizden görmüşüzdür. hanımefendilikten kastın ruhun bakireliği olduğunu düşünerek bu hatun kişilerin aynı çizgide hayatlarını sürdürmeleri uzun vadede onlar için son derece olumlu geri dönüşlere zemin hazırlar ;çünkü aklı başında ve herşeyi dozunda yaşayan insan karşı tarafa birşekilde o samimiyeti ve güveni aşıladığı için son gülen olarak genelde iyi güler.
    (thenoose, 03.08.2009 00:33)
  10. (bkz: maymun gözünü açtı)
    (burakys, 03.08.2009 00:46)
  11. (bkz: erkeklerin efendi kız yerine piç kız tercihi)
    (ntcik, 03.08.2009 00:50 ~ 00:50)
  12. bir kız ayakkabı, pantolon, telefon gibi tüketim nesnesi olarak görülüyorsa zaman zaman bazı kız profillerinin demode olması çok doğal
    (ayşe, 03.08.2009 02:09)
  13. doğru olmayan önermedir.

misal ben sevişmek için kaşar kızları seçsem de sevişmediğim dönemlerde hanım kızları tercih ediyorum. yani seviştiğim zamanlardan arta kalan vakitlerimi hanım kızlarımızla geçiriyorum. gerçi seviştiğim zamanlardan geriye pek vakit kalmıyo; ama kaldığı kadarıyla işte. burdan sözlükteki hanım kızlara sesleniyorum şayet hanım olduğunuz için ilgi görmüyorsanız bana mesaj atın sevişmelerimden feragat edip sizinle ilgilenebilirim. böyle de fedakar bi yapıdayım hem adonis kasım da var bi kadın daha ne ister?
    (peline batur, 26.08.2009 12:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil