gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · yaran diyaloglar
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · şerefsiz
  9. · ahmak ı hayal

hanım koş yazarlığı  

1. orjinali "hanım koş" yazarlığıdır. sözlüğe yeni gelmiş ve beğenip kullanmış olan yazarlar dışında kullanılmasının artık boka benzediği ve de psikanaliz bile gerektirmeyecek kadar yazarların kişilik tahlillerini ortaya kendiliğinden seren boş bakınızlar silsilesi.

yıllardır insanların neden "özgün" olamadığını düşünürüm. iyi olmak zorunda değiller ama özgün bir işi taklit ederekten kendilerini özgün sananlar çok fena bağrımı yakıyorlar. neyse özgün olamamanın nedenini öğrendim artık, üstüne psikolojik yaklaşımlardan biri herhangi bir fikir geliştirmedikçe veya noroloji beynin işlevlerini "aha da burda bak, bu hücre bunu yapıyor, bu hücre bunu" diye bariz şekilde ortaya koymadığı sürece, sadece bilişsel öğreme aşamalarıyla açıklanıyor.

terim kavram tanım ezberleme, çevirme, yorumlama, öteleme, uygulama, analiz, sentez ve değerlendirme. özgünlük de sentez basamağında gerçekleşiyor. yani bayağı yukarı bir yerde.

bu olmayınca da işte kimi "eğitim sistemi" ne vuruyorum, kimi "angutluk"a...
    (jimela morrison, 19.06.2007 14:03)
  2. az sonra hanım koşlu geyikler yapmaya başlayacak,aklınca mevzuyu içten vuracak yazarlar.
    (adrian, 19.06.2007 14:07 ~ 08.09.2007 13:28)
  3. swh yazarlığından kat be kat iyidir..
    (gxix, 19.06.2007 14:31)
  4. (hanım koş'lu cümle düşük değilse) girilerini okumanın kolay olması hasebiyle (cümle düşük değil ya) sevdiğim yazarların generic adı.
    (anfinindistortiondugmesi, 19.06.2007 14:34 ~ 14:35)
  5. sofradaki yeri öküzümüzden sonra gelen kadınlarımızı hala kullanıyoruz saban koşturmaya.

e, onlar koşacak ki biz kazanalım. biz, yani, erkekler. yani, odanın bir köşesinde sigarasını tüttürdükten sonra gördüğü bir yazıya baka baka "hehehe" nidalarıyle hanımını içeriki odadan çağıran erkekler. ayrıca, ben sigara içmem ve hanımım yok. neyse.

ismimizi o andan itibaren kimse bilmez ama vardı ya, bilinçaltına işlenen gizli mesajlar. artık biz bir "hanım koş" yazarı oluruz. ama vurulmasın alnımıza bu kara leke klavyeleri takkıdı takkıdı seslerinin ortasında.

koşturmayalım hanımlarımızı. çünkü artık hanımlar da yazarlığa dahil. ( peeeh. )
    (autumnsblack, 19.06.2007 14:50)
  6. (nigra, 19.06.2007 14:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil