görseller
hanımın çiftliğihanımın çiftliği
hanımın çiftliğihanımın çiftliği
belki ilginizi çeker
  1. · özgü namal
  2. · caner cindoruk
  3. · mehmet aslantuğ
  4. · evrim solmaz
  5. · ebru özkan
  6. · necip memili
  7. · aile saadeti
  8. · champs elysees
  9. · mazlum çimen
  10. · fahriye evcen
gündem
  1. · aşk acısı çekenlere tavsiyeler
  2. · türkiye deki üniversitelerin ilk 500 de olmaması
  3. · kadınları sinir eden erkek davranışları
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · firdevs hanım in kızı olmak
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · öğrenciliğin bittiği gün
  8. · çocukken söylenen yabancı parçalar
  9. · bilgi sistemleri

hanımın çiftliği  

1. bunun tanıtımlarını görünce, bir tuhaf oldum. orhan kemal'in adına da el attı bunlar.

sevgi soysal geldi aklıma birden. çok korkuyorum yenişehir de bir öğle vakti'ni de dizi mizi yapmaya çalışacak bu tüccar efendiler diye. hatırla sevgili izleyerek teorik birikim edinen kitleler bunu da izler.

ali'yi de cumhuriyetçi, kemalist yapmak lazım. olcay'ı da güzel bir artist canlandırır. birkaç da açık sahne oldu mu, allaaaah çok gıral gündem olur. böyle, olcay'ın evi dönemin en lüks evi, alinin ailesi ekmek bulamıyor falan, bunu da abarta abarta anlattılar mı, gelsin reklam gelirleri, gelsin reyting. düşünsenize, ali hiç profiterol yememiş. pastanaye de gitmemiş hiç. offf yoksulluk tasviri de süper oldu hacı yaa, böyle toplumsal bilinç kimde var. nasıl olsa, kimse zahmet edip, alıp okumayacak kitabı. abart, değiştir, uydur. bir kesim fark edip belirtse de, izleyen yine izlemeye devam edecek ve ne yazık ki, izleyen kitle, daha çok olacak.

neyse, sevgi soysal'ın eserlerine dokunamazlar. funda soysal izin vermez böyle bir şeye.

nereden aklıma geldi bütün bunlar şimdi, bilmem. ama, dokunamazlar yenişehir de öğle vaktimize, biliyorum bunu.
    (pembe diş macunu, 28.08.2009 22:56 ~ 23:31)
... toplu gösterim ...

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook