belki ilginizi çeker
  1. · müziği her yerde serbest bırak (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının başucu kitapları
  2. · türk kürt ayrımına atatürk sebep olmuştur
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · arkadaş grubundaki sevgilisiz kişi olmak
  5. · iğrenç espriler
  6. · şişman ama yüzü güzel kız
  7. · pelin batu
  8. · gel son defa sarıl bana
  9. · dec

hamlamaya gerek yok ankara haydi sahaya zirvesi  

1. sağlampaşa ve sen benim bir külah dondurmam nickli yazarların uğraşları ile yapılmasına karar verilen zirve. maç hacettepe üniversitesi sıhhıye kampüsü sınırları içerisindeki halısahada yapılacaktır. katılan arkadaşlara şimdiden söylüyorum:

(bkz: abanmak yok teknik)

http://www.itusozluk.com/...
    (nebuchadnezar, 18.04.2009 19:06 ~ 19:08)
  2. ayrıca dirk ve muhafazakarlaşacakreformist de istanbuldan ankaraya gelerek bahsi geçen zirveye katılacaktır. sahanın atakule, kocatepe ve swiss otel'i gören muhteşem manzarası; zirve saatinin de güneş batımına denk getirilmesiyle birlikte romantik bir ambiyans tüm futbolcuları ve muhtemel izleyicileri kuşatacak ve futbolun güzellikleri sahaya hakim olacaktır kısmetse.
    (sağlampaşa, 18.04.2009 19:24)
  3. hamlamaya yüz tutmuşken iyi gelen zirve. katılımın geniş olması durumunda birazcık yol gitmeyi göze alarak büyük bir sahada güzel bir maç yapabiliriz.
    (sen benim bir külah dondurmam, 19.04.2009 00:03)
  4. birkaç aydır maç yapmıyorum ciddi şekilde hamlamışımdır bu nedenle gelip zevkinize turp sıkmayayım diyerek uzaklaştığım zirve.
    (sutdokmusjedi, 19.04.2009 00:06)
  5. lan nasıl özendim dediğim zirve. istanbuldan muz ortayla katılacam, o derece.
    (onder, 19.04.2009 00:08)
  6. istanbul'dan bile katılım olan zirve.

(bkz: dirk)
    (sen benim bir külah dondurmam, 19.04.2009 00:11)
  7. takımların 7'ye 7 kurulacak olmasından dolayı zirvenin h.ü sıhhiye kampüsündeki halı sahada yapılmayıp kurtuluş ve cebeci banliyosundan kayaş yönüne doğru giderken iki durak sonra gülveren'de bulunan güzel bir sahada yapılması planlamakta. ayrıca bu sahaya kurtuluştaki atatürk öğrenci yurdundan dümdüz yürüyerek 15 dk da varılmakta. saha henüz ayarlanmamış olmakla beraber yer bulma sorunumuz yok. zirveye kayıt olan herkesin onayından sonra saha ayarlanacak ve yarın maç yapılacaktır.
    (sen benim bir külah dondurmam, 20.04.2009 14:19)
  8. 23 nisan perşembe 18:00 da yapılmasına karar verilen zirve. çocuk bayramını halı sahada kutlayacağız. 15 kişi kayıt yaptırmış durumda. son bir kişilik kontenjan mevcut.
    (sen benim bir külah dondurmam, 20.04.2009 14:47)
  9. 23 nisan perşembe günü saat 18:00 ile 19:00 arasına gülverende bir halı saha ayarlanmış bulunmakta. gülveren biraz kenarda kalıyor gibi görünüyor olsa da banliyo ile ulaşımı sincan sıhhiye kurtuluş cebeci gibi noktalardan rahat oluyor. ayrıca kurtuluş cebeci civarında buluşup gitmeyi planlıyoruz. gereki bilgilendirme için ya da hacı ben kendim gelirim diyen olur da tarif için mesaj kutumu aydınlatabilir.
    (sen benim bir külah dondurmam, 21.04.2009 16:11)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook