görseller
hamile kadının göbeğini seven baba adayıhamile kadının göbeğini seven baba adayı

gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · yeşim salkım
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · ugg
  8. · çocuk ve allah
  9. · googlefight sonuçları

hamile kadının göbeğini seven baba adayı  

1. erkeklerin en sevimli olduğu anlardan biri , belki de tek sevimli olduğu an.düşünsene otobüs gibi olmuşsun , böyle ayaklar falan şişmiş , sürekli yeme isteği , seks yasak ...

püff , hakikaten çekilir dert değil , şu bahsettiğim sinematografik sahne dışında.gözünde canlandı mı lan , sevgili okur.hayal edebildin mi o anı ? şu anda düşündün , bi hayal ettin biliyorum.bak şimdi sadece çocuğu değil baba adayını da sevesim geldi , saçını falan okşamak yani.

şimdi seni hayalinle yalnız bırakıyorum.
    edit: lan var ya şimdi aklıma geldi, orospu çocuğudur diye bakınız veren olursa , dağıtırım lan buraları.
    (kim oldugumu bilirsin sen, 09.03.2009 21:53 ~ 22:18)
  2. anlayışlı, sevecen, tekrar tekrar aşık olunası erkeklerdir. kendinizi o şişmiş halde çok çirkin hissederken onun o sevgi dokunuşları, ilgisi mutlu eder sizi. kaldı mı lan öyle erkekler? adam sex yapamıyorum diye aldatıyor karısının orası burası şişince. sanki o kadın kendi kendine yaptı o çocuğu. böyle sevgi dolu bir erkek bulunca kaçırmamak lazım. ne güzel baba olurlar lan bak gözümde canlardım da... kadınlar ilgiye ve sevgiye muhtaçtır, hele böyle zor zamanlarda. mutlu edin olum sevdiğiniz kadınları.
    (coolgirl, 09.03.2009 22:02 ~ 22:03)
  3. (dooma dooma doom, 09.03.2009 22:03)
  4. "bi doğmadın gittin kaç ay oldu bi sevişemedik anasını satayım" diye düşünen bir baba adayı hareketidir.
    (asymmetry, 09.03.2009 22:04)
  5. (bkz: two and a half man)
    ya da bakmayınız, değişik duygulara kapılma riski çok.
    (kurban, 09.03.2009 22:06)
  6. baba olacak olmanın heyecanının gözle görülür olduğu kişidir. gayet normaldir.
    (chacharon, 09.03.2009 22:13)
  7. heveslendiğim durumdur, şiddetle bana tavsiye edilmiştir
    (nayganat noyan, 09.03.2009 22:16)
  8. (ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası, 09.03.2009 22:17)
  9. büyük ihtimalle beklenen ilk çocuktur..yapılan hareket gayet güzeldir..büyük bir hevestir baba olmak...
    (child of bodom, 10.03.2009 18:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil