görseller
hamdi alkan 

belki ilginizi çeker
  1. · yarmagül
  2. · teksoy görevde
  3. · berk tokay
  4. · ne diyon lan sen sibop
  5. · bayrampaşa ben fazla kalmayacağım
  6. · bir zahmet
  7. · şarkı sözlerine anlamlı tashih
  8. · yasaklar
  9. · yumurcak tv
  10. · yaran fıkralarla türkiye replikleri
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · necromonger
  9. · siktir git öner

hamdi alkan  

1. olacak o kadar'ın neredeyse aynısını yapmaya çalışmış, hiçbir tiplemesi komik olmayan oyuncuyum diye geçinen gereksiz bir varlık. ya insan bu kadar mı itici olur? yaptığı bir şey komik olsa bare.
    (creepingdeath, 31.07.2004 15:45)
  2. güldüreyim derken "gülmek" eylemini mübalağaya vuran bir insan. fakat bu mübalağanın gücüne, etkisine de sadece kendi gülen ve inanan insan. halk da boş bulunduğu bir zaman kendisine ekranlarda denk geldi ve kahkahalarla cevap verdi. böylece hamdi alkan ünlü oldu. reyting kelimesini de kendisiyle özdeşleştirmiştik hatta.
    (man on the moon, 17.07.2006 13:30)
  3. nice komik vatan evlatları bir kere bile televizyona çıkamazken kendisi dışında kimseyi güldürmeden yıllarca program yapmayı başarmış komedi faciasıdır kendisi. bu adam ilk televizyona çıktığında ne düşünmüştük nasıl bi mantık yürütmiştük de reytingini yüksek tutmuştuk anlamıyorum ama allah belamızı verdi ve hala kurtulamadık. belki de bu kadar salak bişeyi ekranda ilk kez gördüğümüzdendir. sonra öyle saçmalıklar çıktı ki hamdi alkan hem ilgimizi çekmez hem de bizi güldürmez oldu... (bkz: banu alkan) (bkz: ajdar) (bkz: meriç erkan) (bkz: kemal unakıtan)
    (beetlejuice, 26.01.2007 14:08)
  4. güldürmek için çıktı. yapamadı. güldürürken düşündürme işine kolları sıvadı. eline yüzüne bulaştırdı. şimdi haline ağlanılacak durumda.
    (the great gig in the sky, 08.04.2007 17:50)
  5. ilkokul yıllarımda arkadaşlarımın yaptığı korkunç hareket ve mimikleri kullanan, insanı izlerken geren komedyen(?)
    ayrıca "ulan kim izliyo bu adamı" derken ekrana baktığımız saniyelerle reyting alabilen adamdır...herhangi bir skecini de başından sonuna kadar izleyen, izleyebilen insan evladı olduğunu zannetmiyorum...
    (zed, 04.06.2007 19:22)
  6. arka sıradakiler dizisiyle belkide yönetmenlikte başarılı olur dediğim şahsiyet.
    (batueksioglu, 08.10.2007 08:54 ~ 08:54)
  7. komedi alanında levent kırca ve olacak o kadar'ın geldiği noktaya bir türlü gelememiş bu kadar başarısız skeçleri olmasına rağmen senelerdir reyting hamdi programının atv'de yayımlanmasını başarmış kişidir kendisi. aynı zamanda bokunu çıkarmak tabirinin bir örneğini de sayısız canlandırdığı usame bin ladin ve bush tiplemeleriyle anlayabiliriz.
    (benikoyupgitmeneolursun, 14.02.2008 16:34 ~ 16:36)
  8. arka sıradakiler dizisinde gördüldüğü üzere yönetmenlikten anlamayan insandır.
    (eazy, 04.09.2008 02:31)
  9. oynadığı reklam ile beni vestel plazma tv den soğutan insandır.
    (tavernaci, 04.09.2008 02:36)
  10. yarmagül karakteri çok iyi olmasa bile orjinaldir.
    (seashell, 04.09.2008 02:43)
  11. hani eski türk filmlerinde kullanılan bir teknik vardır 2 karakter arasında kamera bir ona bir buna gider ve o sert atmosferi izleyene aktarmaya çalışır. hee bu adam yıl olmuş 2008 hala bu tekniği kullanmaktadır. acayip dandirik oluyor niye hala bu gibi şeylerin peşinde anlamadım, cevap bekliyorum.
    (eazy, 14.11.2008 02:47 ~ 02:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil