haluk ulusoy 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. türkiye futbol federasyonu başkanı...
    (terso, 12.03.2004 17:13)

2. vaktinde en büyük abii cemal ulusoy tarafından ulusoy şirketinin kapısından girmesi bile yasaklandığı iddia edilen * kişi...
    (corleone, 12.03.2004 20:19)
  3. "nerden çıktı bu şarapçı yaaa!" dedirten zat-ı muhterem.
    (r feynman, 13.04.2004 19:44)
  4. yüzyılın megolomanı ödülünün verilme sebebi olacak bu gidişle
    (jamal, 13.04.2004 23:04)
  5. oya aydoğan ın vakti zamanında metreslik ettiği adam
    (wise, 08.05.2004 02:35)
  6. futbol federasyonu genel kuruluna girmeme kararı alarak çok doğru bi iş yapmış federasyon başkanı. bu federasyonun daha iyi yönetilmeye ihtiyacı vardı zaten.
    (creepingdeath, 06.07.2004 16:45)
  7. (bkz: empire strikes back)
    (radiokaos, 19.01.2006 17:18)
  8. şahin i ve yandaş larını göt etmiştir. tebrikler...
    (ben de öyle biliyordum, 19.01.2006 17:33)
  9. 7,5 sene yürütüüğü görevi süresince kazanılan başarılar yanında bir o kadar da kafalarda soru işareti bırakacak bir yönetim gösterip, tekrar seçilmek için başbakanvari söylemlere girince spordan sorumlu devlet bakanı tarafından eleştirilerek "kabinenin 23. bakanı olsun madem" şeklinde serzenişte bulunulan, döneminin şaibeleri temizlenmeden başkan olup kendi kendini mi sorgulattıracak bu adam diye en büyük soru işareti ile koltuğa oturan bir türkiye klasiği başkan..
    (karahisari, 19.01.2006 17:34 ~ 30.01.2008 15:32)
  10. siyasi iradenin her şeye el atmasının ters teptiğinde nelere yol açacağını göstermiş adam.

haluk ulusoy'u iyi ya da şaibesiz bir federasyon başkanı olarak gören insan sayısı ziyadesiyle azdır sanıyorum. ayhan bermek ise dönem dönem denk geldiğim söyleşi ve konuşmalar içinde her daim efendi, dürüst ve içten bir adam görüntüsü vermişti.
    özetle 2 hafta önce "al lan seçimi sana bırakıyoruz" deseler seçeceğim adam bermek'ti. federasyonun başında görmek istediğim adam da.

sonra bir sabah aniden, önce mehmet ali şahin sonra recep tayyip erdoğan ve ileri sürdükleri hasan doğan isimleri bombaladı seçimi. ayhan bermek'in hasan doğan'la zoraki yanyana geldiğine inanıyorum.
    köşeye sıkıştırılan tehdit edilen anadolu kulüpleri(5 oy) ve dört büyükler(7 oy) iktidarda olanın her istediğini yapamayacağını kanıtlamak durumunda kaldı bu seçimle.

işin üzüldüğüm yanı gümbürtü ve tepki içinde seçile seçile haluk ulusoy'un seçilmiş olmasıydı. akp zamanında kendisini iktidara getiren tepki oyu kavramını unutmuştu belki, anımsar şimdi.

özetle eski ve yeni federasyon başkanı diyebiliriz saffet ulusoy'un oğlu için.
    (palanthaser, 19.01.2006 17:39)
  11. doğu perinçek'e benzettiğim insan. pek üç kağıtı bi tipi var efendim, afedersiniz* yeniden federasyon başkanı seçilmiş, hayırlara vesile olması temennisiyle...
    (siyah, 19.01.2006 19:11)
  12. fenerli kendini bilmez şahısların devamlı galatasaraya torpil yaptığını söylediği, türkiye futbol tarihindeki en büyük başarılara imza atan, onurlu ve de galatasaraya asla torpil yapmayan başarılı federasyon başkanı
    (workinglynx, 10.04.2006 23:01 ~ 23:35)
  13. (bkz: hu federasyonu)
    (jkfl, 11.01.2007 19:56)
  14. federesyon başkanlığını kaybetmemek için son kozlarını oynarken garip işler yapan kişi. öyle ki kendi ülkesini
    siyasetin futbola müdahale ettiği gerekçesiyle fifa'ya şikayet etmiştir.
    tabii bu samimi bir şikayet değildir. yani burada ulusoy'un amacı türk futbolunun geleceğini kurtarmak değil paçayı kurtarmaktır. hakkında birçok dava açılmış olan haluk ulusoy federasyon başkanlığını kaybederse bu davalarındaki dayanağını da kaybedecektir.
    mehmet ali şahin'in sürekli ensesinde olduğunu bildiği için kendini ezilen taraf gibi göstermeye çalışmaktadır. yıllardır federasyon başkanlığı sayesinde kazandıkları kendisine yetmemiş, son bir kez görevinin kaymağından yemek istemektedir.
    başkanlığı süresince taraf tutmak yaptığı en masum hatadır. onca yıl ne yaptığı malüm olan ulusoy, şimdilerde fenerbahçe'nin maçına gelmek istediğini televizyonlarda belirtmiştir. onca yıl sonra demezler mi ''enişteme neler oluyor'' diye?
    (pokezat, 13.02.2007 18:43)
  15. çoktan mevcut görevini bırakmış olması gereken kişidir kendisi. bırakın fenerbahçelileri, beşiktaşlıların, galatasaraylıların, trabzonsporluların bile sabrı taşmaya başlamaktadır turkcell süper liginde olanlarla ilgili.
    (dolphins were monkeys, 07.04.2007 23:53)
  16. oturdum trt'de fenerbahçe-manisa maçının tekrarını izledim, yine gol olmadı. ulusoy istifa! adalet istiyoruz! rte cumhurbaşkanı olmasın! go home yankees!
    (therion, 19.04.2007 15:29)
  17. zamanında istanbul b.ş.belediyesin de top koştururken,gittiğim kuruçeşme sahilinde görmüştüm.yatının içine 3 tane hatun almıştı.bende o arada haluk bey diye seslenince,bozuntuya vermeden arkaya dönmüş benle sohbet etmişti epeycene.istanbul b.ş.b oynadığımı söyleyince,seni galatasaray a aldıralım demişti.bende beşiktaş diyince,oda olur diyip sallamasyon bir numara vermişti.
    (gyroscope, 22.04.2007 18:51)
  18. yandaşlarıyla birlikte ivedilikle uefa'ya şikayet edilmesi gereken federasyonun başı.

ömür boyu bütün stadlara 200m'den fazla yaklaşmama cezası almasını ümit ederiz
    (lillymarlin, 27.04.2007 00:27 ~ 00:31)
  19. 26 nisan 2007 fenerbahçe beşiktaş maçı itibariyle yandaşlarıyla beraber derhal istifa etmesi gereken insanımsı bir varlık.

(bkz: ulusoy istifa)
    (kuş beyinli, 27.04.2007 00:29)
  20. bjk başkanı demirörenin türkiye kupasını hediye ettiği adamın oğlu, aynı zamanda kendileri fenerbahçe düşmanıdır
    (şehzade, 27.04.2007 01:31)
  21. türkiyede futbolu kirleten kişi. bulunduğu konumdan tez indirilmez ise futbol herzaman kötü görüntülerle anılmaya devam edecektir, zira yaptıkları insanı dinden imandan çıkartıyor.
    (tubs, 27.04.2007 11:14)
  22. hayırlısıyla bir istifa etse milletçe rahatlayacağız.
    (optimist, 28.04.2007 19:05)
  23. en yakın zamanda istifa etmezse bundan sonra mağlup durumdaki takım seyircileri sahaya girerek maçın tekrarlanması yönünde hareketlerde bulunacaklardır ve bu çığ gibi büyüyecektir,önüne geçilemeyecektir.biz hâla tribünlerde istifa diye bağırıyoruz.sizleri de davet ediyoruz.

(bkz: her maç fenerbahçe tribünleri)
    (jack nicholson, 28.08.2007 21:29)
  24. yeter artık dedirten özerklik kisvesi altında elini kolunu sallaya sallaya türk futbolunu dipsiz kuyulara götüren kararlara imza atmış, padişahlık tirplerinde astığım astık kestiğim kestik diyen, kriz yönetmekten bihaber sadece yandaşlarına, kendisine destek veren kalelere allem edip lehlerinde kararlar verdiren, tetikçileriyle gidebildiği yere kadar gitmek amacında toplumun tüm kesimlerinin kurum kuruluş ve spor kulübü olarak tüm kesimlerinden yerle bir eleştriler almasına rağmen kasımpaşa şu tarafta diye yol gösteren zat.

ne zaman utanacak diye merak edenlere bir çift söz utanmayacak bu adam. çünkü böyle bir duygunun olduğundan habersiz 72 milyonun gözünün içine baka baka günü kurtarıp yandaşlarına destek verecek cüreti kendisinde bulabilen bir adam ardan utançtan habersizdir. genel kurul yandaşlarıyla dolu. futbolun süper liginden birinci ikinci hatta amatör kümelerine herkes tarafından artık bu görevden koşarak uzaklaşması istenen ancak kulaklarını tıkamış her lafında "allahın izniyle" diye başlayan ve kendisini türk insanının zaaflarından yararlanmayı düşünürek biraz olsun haklı göstermeye çalışan biri. inancı tam olan biri olarak ikinci kanalda da pek sevileceğini pek zannetmiyorum. tabi onu en iyi o bilecektir. o dediğim haluk sen değilsin.
    (dereotundannefretederim, 28.08.2007 21:38)
  25. (bkz: tehlikeyi fark edememek)
    (jack nicholson, 28.08.2007 21:47)
 sayfa  / 2