görseller
halk bankası 

belki ilginizi çeker
  1. · ziraat bankası
  2. · özelleştirme idaresi başkanlığı
  3. · töbank
  4. · hulk bankası
  5. · hüsamettin özkan
  6. · toki nin seyrantepe ihalesini iptal etmesi
  7. · ziraat bankası
  8. · halkbank
  9. · türkiye öğretmenler bankası
  10. · bankacılık sektöründe yabancı egemenliği
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · ezel
  3. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · cehennemin girişinde yazan söz
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · küfürlü deyimler
  9. · sergen yalçın

halk bankası  

sayfa  / 2
  1. para çekmekten ve fatura yatırmaktan başka bir boka yaramayan bankadır, ne yatırım yaparsınız bu bankalarda ne bireysel emeklilik, anca emekli maaşlarını ödesinler fatura yatırsınlar. bir diğeri için (bkz: ziraat bankası)
    (mys, 06.12.2005 11:07)
  2. bu bankada para çekilir, para yatırılır havale yapılır. piyasadaki en güvenli internet bankacılıpı sistemine sahip bankadır. internet şubesinden yurt dışı dahil olmak üzere her yere para gönderebilirsiniz. borçlarınız ve mevduatınız aynı anda karşınıza çıkar. anında bağlı olduğunuz banka yetkilisi ile mail bağlantısı kurabilirsiniz. 70 adedin üzerinde kredi çeşidi vardır. lıbor oranını baz alarak kredi kullandırır. kredi kartlarında para puan özelliği vardır. 11 adet yatırım fonu işletir. fon ve hisse senedi alım satımlarında üç kuruşluk yatırımınıza bile piyasadaki minimum komisyon oranından işlem yapar. emeklilerden hesap işletim masrafı almaz. alternatif dağıtım kanalı olarak tv, atm, telefon, wap gibi bütün teknolojik imkanları kullanır. kobi bankacılığında tartışmasız liderdir. adı üzerinde halkın bankasıdır.
    (turfanda, 13.01.2007 01:04)
  3. %25 lik kısmının halka arz edilmesi gündemde olan devlet bankası.
    (sycrone one, 07.02.2007 00:32)
  4. devlet dairesi gibi çalışan banka. insanı delirtir. reklamlara başladığına göre halka arzı yakın gözüküyor.
    (marauder jingo, 26.04.2007 19:57)
  5. dünya bankasından aldığı 100.000.000 avroluk kaynakla halkbankası-dünya bankası kobi finansman projesini yürütmektedir. proje kobilerin ihtiyaç duyduğu kaynağı sağlayarak büyük firmalarla aralarındaki gelişmişlik farkının azaltılmasını hedeflemektedir.
    (renklitüyler, 27.08.2007 02:22 ~ 02:23)
  6. son zamanlarda şubelerinin dış görüntüsünü değiştirip modernleştirmiş, atm'lerini yenileyip para yatırma vs özellikli yeni bankamatikler almış devlet bankası. bu yeniliklerin arkasında yatan ise; yakında özelleştirme sürecine girecek olan bankaya makyaj yapma çabasıdır sanırsam. akbank'ın bu satiışla ciddi olarak ilgilendiği ve en önemli aday olduğu söyleniyor. rakipleri ise körfez ülkelerinden olabilirmiş. bir de bu kadar hantallığına rağmen geçen sene en çok kar eden ilk 5 bankadan biri olmuştur (yanılmıyorsam 4. idi).
    (tekmeleyen kuş, 29.09.2007 10:50 ~ 10:54)
  7. devlet tarafından çok garip yönetilen bir bankadır.

şimdi pamukbank'ı devraldıktan sonra bu banka, halk bankası çalışanlarına göre çok az sayıda olan pamukbank çalışanları da bu bankaya geçti. ancak devralınmadan sonra halk bankası çalışanları tamamen "bodoslama" şekilde pamukbank'ın devralınmadan önce kullandığı bilgisayar sistemlerini kullanmaya zorlandı. işler yavaşladı, müşteriler çıldırdı, çalışanlar mesai saati ile birlikte ilk kez kullanmaya başladıkları bir sistemle çalıştırıldı.

ama merak etmeyiniz az kaldı satılmasına. elimizdekiler gibi...
    (talen, 29.09.2007 11:07)
  8. bir kaç şubesini kullanmış biri olarak; genç çalışanı yok gibi, varsa da ya temizlikçi ya da çaycı.

(bkz: ptt)
    (obsession, 29.09.2007 11:35 ~ 11:36)
  9. lanettayn bir banka müşterisi olarak bir eft'nin başarılı olarak yapılabilmesi için hesap numarası ve isim bilgilerinin birbiriyle uymak zorunda olduğunu bilmeme rağmen bu güzide bankanın çalışanları sanıyorum bu bilgiden haberdar değiller ki, hesap numarası yanlış girilen ancak ismi doğru yazılmış bir eft işlemini "aman ya doğru işte" diyerek kendi müşterilerinin hesabına geçiriyorlar. bu durumdan haberdar olmazsanız da, nasıl olsa yanlış olan eft hesaba geri döner diyerek bilgiler doğru şekilde tekrar aynı eft'yi geçip bir hafta boyunca geri döndü, dönmedi mi diye bekliyor, ancak şubelerine gidip mevzuyu izah edince acı gerçekle karşılaşıyorsunuz.

demek kazayla şubede aynı isimle 3 müşteri olsa ve hesap numarası da yanlış bir eft gelse, o piti piti diyerek müşterilerden gözüne hoş gelen bir tanesine eft'yi geçiriverecekler.

iban kullanmayan herkese de şu olay müstahaktır, o da ayrı konu.
    (wondrous, 10.10.2008 14:53)
  10. %24.98'i halk arz yoluyla özelleştirilmiştir. %74.98'i ise hala özelleştirme idaresi başkanlığı'nın elindedir.

http://www.halkbank.com.tr/...
    (strateji, 31.10.2008 12:37 ~ 04.01.2009 23:40)
  11. 1950 yılından sonra doğrudan şube açma ve kredi kullandırma yetkisi kazanmıştır. 1992 yılında türkiye öğretmenler bankası t.a.ş., 1993 yılında sümerbank, 1998 yılında etibank, 2001 yılında türkiye emlak bankası a.ş.’nin 96 şubesi ve nihayetinde de 2004 yılında pamukbank t.a.ş., bankaya devredilmiştir. mayıs 2007’de bankanın %21,72'si halka arz edilmiştir.

kaynak: bankacılık düzenleme ve denetleme kurulu, 2007 yapısal gelişmeler raporu.
    (jizis krayst, 03.02.2009 01:54)
  12. hisselerinin halka arzına ilişkin olarak east capital yatırım fonu tarafından yılın halka arzı ödülü almış bankadır.
    (aksiseda, 03.02.2009 02:24)
  13. neredeyse tüm bankaların bir şubesi bulunan gaziemir de şubesi olmayan bankadır. bırakın şubeyi bir atm bile yok.
    (punica, 12.02.2009 18:12 ~ 26.02.2009 16:03)
  14. 71. yaşını kutlayan bankamız.
    (safsata, 23.05.2009 00:00)
  15. aktif olarak kullandığım bankadır. ayrıca iyiki doğmuştur.

buradan yetkililere sesleniyorum, her para çekişimde kestiğiniz paralar varya... yolunacak kaz değilim ben hemşerim. oyak kapandı diye tercih ettik, siz de sırtımdan hançerlediniz beni.

ek: safsata'ya teşekkür ederim, sorun olma ihtimaline karşı şube ile sıcak temas haline geçeceğim.
    (hashus1099, 23.05.2009 00:02 ~ 00:20)
  16. levent'teki tadilat halindeki binalarına hemen arkasındaki gültepe semtinden esinlenmiş olunacak ki kocaman yazılarla "bina satılık değildir" yazmışlar.
    (wondrous, 23.05.2009 00:04)
  17. emeklilerimizin büyük çoğunluğunun maaş aldığı güzide bankamız.
    (b4r1ş, 23.05.2009 00:25)
  18. yatırım hesabı açtırabilmek için bölge müdürlüğüne dilekçeli başvuru isteyen hantalımız.
    (azizim, 01.06.2009 02:58)
  19. yeni yapılacak olan eleman alımında kpss puanını kullanmak yerine ücreti 50 tl olan bir sınav yapacağını açıklayan banka. tabii iki farklı ünvan için sınava girecekseniz sınav ücreti 100 tl ye çıkıyor. bütçe açığı kol gibi olunca hükümet ne yapacağını şaşırdı zahir. olan işi olmadığı için bu sınava girmek durumunda kalan halka oluyor. banka bir an önce adını değiştirsin. benim şöyle alternatiflerim var:

halt bankası
    fırsatçı bankası
    hükümet bankası

vs. vs..

edit: bankanın bir kısmının özelleştirilmiş olması da bu sınavı haklı çıkarmaz
    (euromos, 02.10.2009 20:49 ~ 20:54)
  20. bu aralar bir sınav açmış. memurluk ve uzman yardımcılığı için. herkesin dilinde. herkes ekmeğinin peşinde işte. sınav ücreti koymuşlar 50 ytl. bu umut tacirliğinden öte bir şey değildir.
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 07.10.2009 00:10)
  21. işsiz insan diyorsun, iş vericem diyorsun. sınav başına 50 tl istiyorsun. bravo. 2 sınava birden girme hakkı veriyorsun, o zaman bi 50 tl daha istiyorsun. uzman yardımcılığı gibi %50 alan bilgisi içeren bi sınava sadece 4 yıllık üniversite mezunu olma şartı koyuyorsun. bunun amacı ne olabilir para almaktan başka. iibf mezunu olan bi insan bile çıkmış sorulara falan bakmadan, çalışmadan ne kadarını yapabilir ki, sen başka bölümlerden fakültelerden insanları davet edip paralarını alıyorsun. tamam onlara da bi şans, bi seçenek ama bu kadar zor soruları hazırlayıp kazanacaklarını düşünerek yapıldığını hiç zannetmiyorum. en basitinden kendi sitesinde bu sınavlar hakkında sık sorulan soruların 2. si " sınav parası olarak alınan 50 tl nereye gidiyor?".. ben hayatımda ilk defa böyle bi şey görüyorum. artık millet isyan etti gerçekten. cevap tabi ki "toplanan paralar tamamen sınav içindir"..!
    eminim ki, bu sınava sadece iibf mezunu olma şartı aransaydı bile onbinler girecekti. şimdi bu şartlarla kaç yüzbinler girecek, tahmin edemiyorum. bir de sınav ücreti sadece halk bank şubelerine yatırılacakmış. e tabi para da kesinti olmasın değil mi? bugün şube önlerinde resmen kuyruk vardı. insanların duygularıyla oynicaz diyorsunuz, bir de eziyet etmek istiyoruz diye açıkça söyleyin bari.
    alınacak kişi sayısı da açıklanmış. 1250. bayağı fazlaymış. ben bu sınavdan 80 alıp mal gibi ortada kalırsam gerçekten hiç şaşırmicam..
    (absinthe, 12.10.2009 13:20 ~ 23:15)
  22. sınava girmek için bile para istemekten utanmayan bankadır.
    bunu yapan bunu da yaptı.
    (bkz: organ ticareti)
    (bkz: göçmen ticareti)
    (prometheus 83, 12.10.2009 14:09)
  23. ben çok kötü banka gördüm ancak bunun kadar kötüsünü görmedim.

gün itibariyle, 2 ay dolmak üzere hala bankamatik kartımı göndermediler.
    (diabetik nöropati, 12.10.2009 14:26)
  24. sınavları için para alarak standart kamu kurum ve kuruluşlarının prosedürlerini takip eden banka. ben girdim 3-5 kamu kurumunun sınavına hepsine de çatır çatır para yatırdım, bazılarına 40 tl, bazılarına 50 ytl. zaten 40-50 de kpss' ye vermiştim, kpds' ye de verdim ama en azından onun yararını görüyorum.

bankacılık krizinden sonra şubeleri baya bi artmıştır, zira devletin her el koyduğu banka ya halk bankası şubesine ya da ziraat şubesine dönüştürülmüştür.
    (kısa winston softun son nefesi, 12.10.2009 14:54)
  25. sınavla bin 250 kişi alacak.son başvuru da 16 ekim cuma imiş.
    http://www.haberkulesi.com/...
    (melkart2008, 12.10.2009 17:11)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil