evet bu ülkenin başbakanıdır. "o"nun beğenmediği gazeteleri okumayın, "o"nun beğenmediği filmleri izlemeyin, "o"nun beğenmediği şarkıları dinlemeyin, "o"nun beğenmediği yemekleri pişirmeyin...
dünya demokrasi tarihinde ilk defa bir başbakan halkına gazete tercihi konusunda telkinde bulunuyor!
dikensiz gül bahçesi istiyorlar ama bu millet o kadar da saf değil! olmadığına inanmak istiyorum...
vardır böyleleri buradan isim verip rencide etmek istemiyorum ama o kendini biliyor ha keza bu kişi daha evveli de üç çocuk isteyen kişi olmasın? evet evet sanırım aynısı.
demokrasiyi halka dağıttığı kömür ve erzakla satın almaya çalışan yönetimin, kendi düşüncesine uymayan gazatelere bok atma, halkı bu gazetelerden uzaklaştırma çabasıdır...
tam bir saçmalıktır. zaten kendisine oy veren halkın yüzde 80 inin gazete okumadığı gazete okumayı bırak. evine gelecek 1kg pirinçten başka hiç bir konu için siyaseti takip etmediği ortadadır.
alıntı:
"peki ya ne diyecekti?
bu adama oy vermek için zaten okumamak izlememek lazım değil mi zaten? ne diyecekti beni eleştirebilirsiniz, ben de hata yaparım, hatta bak özür de dliyorum mu diyecekti?
allahaşkına böyle bir medeni davranışı bekler miydiniz? "
(bkz: aç ağzını yum gözünü)
ağzını aç ki atılan palavraları yutabilesin.yutabilirsen de hazmedebilir misin orası ayrı.
kapa ki gözlerini ruhun bile duymasın ne oluyor ne bitiyor haberdar olama.çalınsın çırpılsın herşey,çarpıtılsın kendilerince doğru olmayan,doğru olsa bile kendi çıkarlarına uygun olmayan herşey.
oysa bize daha önce kitabın bile iyisinin kötüsünün olmadığı,mutlaka birşeyler öğrenileceği öğretilmişti.hani insan okumakla aydınlanırdı.şimdi okumadan bir ampulle mi aydınlanmaya çalışıyoruz acaba?eğer durum buysa ya ampul patlak ya da elektrikler kesik...
bir halkı kömür erzak ile arsızlaştırıp üzerinde her türlü hak sahibi olduğunu düşünen ve zehirlenmiş dimağların arı duru beyinlerden daha çok işe yaradığını öğrenmiş başbakandır.netekim herkes bir oy hakkına sahiptir.
gazete okumayarak bizi bilgisiz,cahil bırakarak daha kolay sömürmeyi hedefleyen başbakandır.
bu milletvekillerinin aldığı maaş belli.hangi parayla enerji santralleri,gemiler satın alınıyor.
(bkz: sömürmek)