belki ilginizi çeker
  1. · üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler
  2. · haliç üniversitesi konservatuar tiyatro bölümü
  3. · apartman görünümlü üniversite
  4. · moleküler biyoloji ve genetik
  5. · apartman üniversite
  6. · doğuş üniversitesi
  7. · lise görünümlü üniversite
  8. · haliç
  9. · gündüz gedikoğlu
  10. · hüsem
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · zongul ducks
  4. · babaların garip huyları
  5. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  6. · öğretmenler günü
  7. · ezel
  8. · bimar
  9. · canon

haliç üniversitesi  

1. bir özel üniversite olup 1998 yılında lösev vakfını arkasına alarak üniversite hayatına adım atmıştır. giderek büyüyerek turp gibi olmuş, yeni binasına bu sene itibariyle taşınmıştır. şu an fındıkzade, mecidiyeköy ve şişhanede olmak üzere 3 kampüsleri bulunmakta, artık iyi okulun şekilden çok eğitimle olacağının biz öğrencilerine hissettirmektedir. ayrıca mimarlık bölümüyle ön plana çıkmıştır. tek özel konservatuar bölümünü bünyesinde barındırır.
    (gilgalad, 27.09.2005 21:46 ~ 29.09.2005 18:26)
  2. - dersler nasıl?

- çok boktan.

gibi diyalogların geçmesi muhtemel üniversite.

ayrıca,

(bkz: kendim ettim kendim buldum) (bkz: golden horn)
    (lyrics, 26.10.2005 09:13 ~ 09:14)
  3. ilk kayda gidildiğinde burası neresi neden ben burdayım dershane bile daha güzeldi gibi duygular dersler başlayınca geçmektedir. panik yapmayınız. ayrıca özel üniversitelerde dersleri vermek kolay diyenleri hayalkırıklığına uğratmaktadır. zira dersleri verebilmek için eşek gibi çalışmak gerekir.
    (chrystal, 09.03.2006 14:20)
  4. süper bir websitesine sahip üniversite.
    (bkz: http://www.halic.edu.tr)
    (skubidu, 10.03.2006 00:20)
  5. tek bir binada* üniversitenin neredeyse yarısını toplayan eğitim kurumu.
    (balta, 10.03.2006 00:37)
  6. web sitesi hacklenmiş üniversitedir.arka planda çalan müzik dehşet ötesidir.

müziğin alındığı siteye girlirse gene frontpage yapımı bir sayfaya gidiyoruz.hackerımızın web design olayından anlamadığı açıktır...

(bkz: http://www.halic.edu.tr/)
    (bkz: http://www.geocities.com/...)
    (sycrone one, 10.03.2006 01:36 ~ 01:36)
  7. bu sene haliç üniversitesinde asistan olarak çalışmaya başlayan bir arkadaşımın anlattığına göre çok sevimli, minik minik birinci sınıf öğrencileri olan üniversite.
    (mürekkepbalığı, 31.03.2008 23:42)
  8. bomontide açılan kampüsüyle öğrencilerini artistik bir havaya sokan, yerinin ismiyle benim bile "bomontide okuyan arkadaşım var" diye övündüğüm, hava attığım güzide bir üniversitedir. her ne kadar kantini olmasa da bomonti kampüsü ismiyle nice sabancılara, nice koçlara rakip olmuştur.
    (vgarter, 08.10.2008 00:54 ~ 21:54)
  9. bir üniversite demeye en az bin rakamla 1000 şahit isteyen eğitim yuvası.evet belki bir üniversite görünümünde değildir,ancak eğitimi çok çok iyidir matahdır.özellikle konservatuar bölümü üniversitenin en iyi eğitim veren bölümüdür.ben içindeyim oradan biliyorum.böylesi yok gerçekten,böylesi bilkentte bile yok.valla bak.haliç sözlük açılsın bunları en içten yorumlarımla oraya da yazacağım.dur sen.
    müşfik kenter'ini mi istersiniz,sumru yavrucuk'unu mu...hepsi burda efendim bi denemekte fayda var.gelin görün.
    (kurdeşendöken, 25.02.2009 14:08 ~ 14:15)
  10. fındıkzadede bulunan fen-edebiyat fakültesini tıp fakültesinin yanındaki binaya taşıyacak olan okulum.şu sıralar kantinde ohh ohh iyi olm doktor karıları kaldırırz muhabbetleri dönüyor.heyecanla bekliyoruz.
    (eusso, 16.05.2009 11:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil