görseller
half light 

belki ilginizi çeker
  1. · deadwing
gündem
  1. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  2. · ibrahim üzülmez
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · ugg
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · yasaklanması gereken şeyler
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · hababam sınıfındaki ahmet
  9. · film alt yazıları

half light  

1. türkçemize alacakaranlık olarak çevrilen, ingilizcesi half light olan gerilim-romantik tarzı film. demi moore yine tüm güzelliğiyle büyülüyor. filmin konusu gerçek ve hayal ayırt edilemiyecek şekilde sürükleyici, nefes aldırmadan kendini ön plana çıkarıyor. okyanus kenarında öyle bir ev var ki, insan seyrederken bile huzuru hissedebiliyor. gizemli ve alengirli senaryolardan hoşlananlar için mükemmel. '' lan bu adam ölmemiş miydi? '', '' bu kız hala yaşıyor mu ? '' tarzı düşüncelere ve hilelere bezenmiş bir film.
    (deniz büyücüsü, 05.01.2007 14:01 ~ 14:02)
  2. 2006 yapımı craig rosenberg filmi. başrollerde demi moore ve feridun düzağaç amerika temsilcisi, lostun desmond'ı henri ian cusick var. benim filmi seyretme sebeplerimden biridir ayrıca kendisi.
    roman yazarı olan rachel carson'ın filmin başında oğlunun ölmesiyle başlar ve sonra hem kafasını toparlamak hem de bir türlü bitiremediği son romanını bitirmek için ıssız bir yerde deniz kenarında bir eve taşınır ve olaylar gelişir.
    korku öğeleri barındıran ama efektlerin yardımı olmasa hiç de korkunç olmayan, çok şahane bir eser değilse de o kadar da kötü olmayan bir film.
    bol bol vaktiniz varsa seyredin, ama benim vaktim çok değerli, ölçerek kullanıyorum diyorsanız, daha iyi bir film seyredin.
    bir de sonlara doğru kim ölü, kim diri karışıyor ona da fazla takmayın.
    (serpico, 01.05.2007 13:34 ~ 13:34)
  3. türkçeye alacakaranlık olarak çevrilmiş, demi moore un başrolünde olduğu film. ne çok iyi, ne çok kötü, ortalarda bir film, izlenebilir.
    (depresif, 23.06.2008 11:23)
  4. porcupine tree şarkısı. sözleri de şöyle ki;

such a pale light
    such a long night
    pick up that key
    don't drop your gaze in your coffee
    is it me?
    do i look beautiful in the half light?

it's been so long
    years have gone
    since i belonged
    hold me please
    stay with me
    and i will sleep

i will go now
    but i will be with you
    hold my gaze
    hold me inside you
    (elisa day, 02.07.2008 00:58)
  5. angus rolündeki aktörü ilk gördüğümde nightwish'ten tuomas zannettiğim, eleman iyi rol kesiyormuş diyecekken aslında hans matheson olduğunu öğrendiğim orta karar bir gerilim filmi.
    (soulblighter, 02.10.2008 12:53)
  6. filmin nerdeyse sonuna kadar hikayede kimin doğru kimin yanlış olduğunu zor anladım. bu açıdan iyi bir heyecan yaratan film diyebiliriz.
    (ceyus, 17.11.2008 02:28)
  7. güzel kurgulanmış bir film. tahmin edilesi olaylar arkasından daha farklı şeyler çıktıkça heyacanlı bir hal alan film.
    (pisi, 23.08.2009 17:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil