galatasaray spor kulübü yönetim kurulu üyelerinden birisi. uzun saçı ve yaşıyla dikkat çekmekte ve transfer görüşmelerinde sanıyorum adnan sezgin'le birlikte etkin roller üstlenmekte kendisi.
beş gündür ortalıkta görünmemesi bir bomba transfer haberi daha mı patlatacağı sorusunu akıllara getiren sıradışı bir yönetici.on dokuz gün boyunca liverpool kulübü ile temasa geçmesine rağmen kendileriyle övünüp duran ve götünden transfer haberi uyduranlara bu da size kapak olsun dercesine harry kewell gibi manşetlerde ya da herhangi bir gazetenin hiçbir sayfasında adı bile geçmeyen birini bonservis bedeli ödemeden galatasaray'a kazandırmış zat-ı muhteremdir.
artı beni heyecanlandırıp haldun üstünel nerede uktesini açmama sebebiyet vermiştir.
bir galatasaraylı olmama rağmen, mahmut uslu'nun kendisine ana avrat sövmesine karşılık olarak söylediği "onu evinden aldırırım" laflarını kendisine yakıştıramadığım yönetici...
adnan sezgin'den daha iyi bir partneri olsa daha da iş yapacağına, galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturacağına inandığım, "içimizden biri". saçı başı da düzgün, helal olsun lan.
kız istemeye bununla gideceksin. gizlice kahveyi içer, çeyizi hazırlar, işlemleri tamamlar, davetiyeleri bastırır iş sadece imzaya kalır, sonra da gerdek.
yapacağı transferleri kendisi de bilmeyen adam. bence yani. gidiyor bir ülkeye bakıyor bir kaç topçuya. o piti piti yapıyor. sonra hepsinden vazgeçip bambaşka bir adamı kafalayıp geliyor.
adnan sezgine rağmen süper işlere imza atan bir yöneticidir.akıllı futbolcu seçimleriyle kısıtlı bütçeyle kaliteli adamlar alınabildiğini kanıtlamıştır.eğer gs li değilde,profesyonel bir yönetici olsaydı kesinlikle fenerbahçeye transfer edilmesini isterdim bu abinin..bazı açıklamaları kıl olsada,futbol bilgisine,görüşüne saygı duymamak mümkün değil.en sonunda keita yı da aldı geldi.haldun ne zaman yurt dışına çıksa kimle gelicek acaba diye düşünüyorum..bir gs li abimize göre ;
ulan amma geziyo herif,bunun uçak paralarını biriktirseydik robinho yu alırdık be
fanatik, fotomaç ve fotospor gibi gazetelerin kabusu olan galatasaraylı yönetici. bu gazetelerin yayın politikası nedir? transfer sezonu boyunca üç büyüklerle ilgili 40-50 transfer haberi yapılır. bunlardan iki bilemedin üçü transfer edilir. her bir transfer için manşet hazır. atıyorum 2 temmuz 2009 tarihli gazetenin manşetini gösteren punto. biz bu transferi şu tarihte yazmıştık temalı bir haber. şimdi keita transferini öğrendikten sonra gidip bu gazetelerin birini aldım. bu futbolcuyla galatasaray'ın ilgilendiğine dair tek satır haber yok. ne var? owen ve govou ile ilgili haberler var. internet sitelerinden geçtiğimiz günlerdeki galatasaray haberlerini takip ettim, keita yine yok. gökhan zan ve rijkaard transferleri yapılırken de yine bu gazeteleri ters köşeye yatırmıştı. geçen seneki kewell, baros, meira transferleri ona keza. yaptığı transferlerin takıma ne kadar yararlı olduğu, olacağı tartışılabilir muhakkak ama transfer yapma konusundaki başarısı takdire şayandır.
türk futbol camiasının ahmet sanıdır. ahmet san kendi alanında öncülük yaparak dünyanın en kaliteli sanatçılarını stadyumlarda konser vermek için türkiyeye getirirken, haldun üstünel ise öncüsünün izinden gitmek suretiyle dünyanın en önde gelen futbolcularını stadyumlarda resital vermek üzere türkiyeye getirme misyonunun çağımızdaki yılmaz temsilcisidir.
ilginç transfer politikası olan adam. hep bizi mutlu eden transferlerin arkasında onun ismi oluyor. gazetede okuyoruz. haldun üstünel madrid'e gitti. hemen atletico madrid ve real madrid futbolcularının listesine bakıyorum. sözleşmesi biten var mı? takımdan gönderilmesi kesin olan futbolcu var mı? televizyonda altyazı. galatasaray kader keita ile anlaştı. zannımca transfer görüşmesi yapacağı yere asla direk uçmuyor adam. münih'ten transfer yapacaksa new york'a, amsterdam transfer yapacaksa taşkent'e uçuyor adam. helal olsun. eğer bu satırları okursan haldun üstünel, gelecek sezon için istek şarkı yapıyorum: bastian schweinsteiger
saman altından su yürütme konusunda uzman kişilik. hayır medyada çıkmayan daha ne bağlantılar peşinde ben onu merak ediyorum.
helal olsun denecek adamdır.