|
|
- olimpiyatlardan sonraki en büyük spor organizasyonu. gidin zirvetorde bakın isterseniz.
- aha ta zirvetora kadar gidemeyip üşenen insanlara url
http://zirvetor.itusozluk.net/...
- katılmayan sözlük er kişilerinin erkehliklerinden şüphe ediceğim organizasyon.(her türk erkeği doğuştan topçudur, katılmayanı taciz etmekten hiç çekinmem)
- deplasmanda atılan bir golün iki gol sayılmayacağı tek organizasyon
- maçın adamının istediği 5 girisine artıyı basacağım promosyonlu tek zirve. delirttiniz lan beni!!!
- 3. nesil yazar alımlarıyla birlikte katılımın artacağını umduğum, oynadakları futbolla sözlükte günlerce kendilerinde bahsettirmek isteyen yeni yazarlarımız için kaçırılmaz fırsat.ayrıca sözlük bağyanlarına selam etmenin en kestirme yolu, şüphesizidirki iyi topçuyu her kadın sever .(ayrılmışda olsalar christian karembeu adriana karembeu çifti bunun en güzel örneği olsa gerek, ayrıca ali eren bugün topçuysa onun da bir sebebi var, lütfen biraz düşünelim, lütfen)
- spiker olarak katılmak istediğim zirve..altyapım çok uygun**..
-wolfshade gittiiee, wolfshade gittiiee, wolfshade gittiiee; wolfshade aşırtııaaa....
goooooool gol gol gol gol gol gol gol gol..
ya da
-hakem maçı istediği kadar uzatsın, sorun değil..wolfshade aşırt şu topu artık, at çalımı geç ya da...bu skorla dürüm team'in puanı 19 oluyor ve finale kalıyor..bu arada gol oldu..dürüm team elendi..(rafael, 12.09.2005 20:51 ~ 13.09.2005 15:16)
- bu zirveye gelmeyen sözlük yazarlarının çaylak olacağı ve de seri eksi oy veren ibnenin kendisine dadanacağı söyleniyor
- motto sunu türküz doğruyuz topçuyuz olarak belirlediğimiz zirve.
- yoğun kar yağışı nedeniyle bir kereye mahsus olarak ertelenmiş zirvedir. son gelişmeleri http://zirvetor.itusozluk.net/... ve ntvmsnbc.com dan öğrenebilirsiniz
- sahada ter döken futbolcuları desteklemek üzere sözlük bağyanlarını da davet ettiğimiz zirvedir. (asıl amacım bağyanların geleceğini de duyan gençlerin daha bir hırsla katılımları ve de maçta üstün performans sergilemeleri)
- independence reklam teorisinin canlı canlı uygulandığı bir zirveymiş, ben bunu gördüm.
- daha görülen hiç bir şeydir, topu beş metre sürükleyenin nickaltına roberto carlos bile böylesini beceremezdi; olur da bir sözlük bayanı gelirse hiç bir sözlük böyle güzel kıza ev sahipliği yapmadı diye nickaltı gireceğimdir.
- iş bu sebep mesaj kutularını tekrar tekrar rahatsız ettiğimiz yazarlarımızdan affımızı dilediğimiz organizasyon.
- 1. geleneksel itüsözlük halı saha turnuvası nda yaşadığımız ''talihsiz'' olaylar zincirinin bir benzerinin daha başımıza geldiği organizasyon.şansa bakınki aylardır sorunsuz çalışan zirvetör halı saha maçımıza bir hafta kala bir anda işlemez hale geliyor.elbette durumdan şüphelenen organizasyon kurulu olarak olayın üstüne gittiğimizde ilk seferde yaşadığımız sorunların altından çıkan wondrous kod adlı kişiyi görüyoruz.burdan kendisine; ibne değil eşcinsel, 3. cinse özgürlük sloganıyla seslenmek istiyorum, basggılarrr biğğziii yıldıraamazzz.
- (bkz: gelmesseniz gelmeyin amınakoyayım)
- halı saha maçı yerine mimarlık fakültesi ile moda tasarımı bölümleri arasında bayan voleybol müsabakası yapılacaktır. ilgilenenlere duyurulur.
edit: gelmek isteyenlerin yeri ve zamanı öğrenmek için bana mesaj atmaları rica olunur.
- gelmek isteyenleri evinden gidip alıp sahaya kadar sırtımda taşıyacağım, devre arasında bilgi üniversitesi amerikan futbolu takımı cheerleader larının eşsiz şovlarını sergileyecekleri, ayrıca katılanların ceplerine para koyup evlerine yollayacağım organizasyon.
- katılımcıların toplamının tek sayı olması ve hiç kimsenin hakem olmayı kabul etmemesi, ayrıca; ilk yarı bir takım, ikinci yarı bir takımda oynarsınız tekliflerinin de " ben takımımı yarı yolda satmam" açıklamalarıyla reddedilmesi sonucu. iptal edilmiş zirvedir. yapılan alırım veririm ben seni yenerimler ve de girilen iddialar geçersizdir, ayrıca maç iddaa takviminden de çıkarılmıştır.
- bir an önce düzenlense de, hünerimizi tüm sözlük ahalisine göstersek dediğimiz zirve.
(bkz: gaz vermek)(solti, 20.11.2005 19:38)
- son entrysinin 3 yıl önce girilmiş olmasıyla beni hayalkırıklığına uğratan zirve.
- (bkz: fazla gürültü olmasın)
(bkz: topunuzu keserim)
|