en sevmediğim tarz nicklerden birinesahip hemşerim. hem de koç burcu ben gibi. buradan kendisine "hoşgeldin gadasını aldımın." der iyi giriler dilerim.
özlenen ve beklenen yazardır kendileri. düzce zirvelerinide artı bir olmaktan kurtulduğu için şerefine bi zirve de düzenlemek şart oldu. tekrardan hoşgelmiştir.
benden ikinci hoşgeldini alan 5. nesil yazardır. kendisine mukayet olup sinirlerine hakim olmasını diliyoruz. girimize son verirken kendisine esenlikler diliyoruz.
beni kesinlikle yanlış anlamış olan eski 4.nesil * yeni 5. nesil yazar. genel olarak 4-5-3-2-1 diye dikkat etmediğimden yazılarına bakarken dikkatimi çekmesi üzerine belirttiğim neslinden memnun olmadığını sürekli ezildiğinden yakındı. oysaki çok masum bir yaklaşımdı benimki*nesil ayrımcılığına karşıyız! küçük emrahları koruyalım! gibi başlıklar açmak istiyorum şiddetle.
işin şakası bir yana yeni tanıştığım, tanışmaktan memnun olduğum 5. nesil yazar. anlaşılan bazı müzik tarzlarını** benimsetecek bana.
birde kendisinin belirttiği gibi o sadece bir 5. nesil değildir kıdemli 5. nesildir(belirteyim de kızmasın).
en kıdemli beşinci nesildir kendileri. muhabbeti çok güzeldir tanışılası konuşulası bir yazardır. yalnız fazla konuşursanız sabah uykusunu alamıyor bu adam. ortak danaya giren birkaç düzceliden de biridir ayrıca. yazın antalya plajlarında denizde serinliyoruz zirvesi düzenleyeceğiz kendisiyle. çok geniş katılımlı olması hasebiyle sığacakmıyız diye bir endişemiz olmamakta zira antalya körfezi tüm sözlüğü alacak* kadar geniş. eğer zirve hususunda bir yamuk yaparsa tüm sözlüğe afişe edicem kendisini. tek kusuru fenerbahçeli olması ama olsun o kadarı kadı kızında da olurmuş*. neyse efendim hoşgelmiş en kıdemli beşinci nesil yazar.
29 mart 2008 beşiktaş fenerbahçe maçı için iddiaya girdiğim 5. (yazıyla: beş - roma rakamıyla: v ingilizce: five rusça: pet ) nesil yazar. fenerbahçenin yenmesi üzerine iddiayı da doğal olarak kaybettim.. iddia neydi diye soran olursa da buydu işte. nick altında yenildiğini hatta ezildiğini beyan etmek. evet kardeşim fenerbahçe yendi.. bu giriyi yazmaya da bilirdim ama beşiktaşlı duruşunda verdiğin sözü tutmak vardır, biz de elimizin klavyeye gittiği kadarıyla yazıyoruz.
evet, hakemim yendiniz, hatta senin deyiminle ezdiniz, kutlarım. her ne kadar ezilsek de ben bu takımın taraftarı olmaktan mutluyum ve binlerce de idda kaybetsem bu takımdan vazgeçmeyeceğim..
itü sözlük 4. yıl partisine ilk önce gelmek istemeyen sonra kararından vazgeçirttiğim çıtır olmayan kartlaşmış bi yazar. gece boyunca bakıp bakıp güldüm kendisine , mümkünse göreceğim en yakın zamanda daha çok dalga geçip güleceğim. öncelikle şöyle bi diyalog olmuştur.
flashback(partiden 4 gün önce ):
+olum gel lan , çok süper parti olcak . niye gelmiyon .
-bilmem ki abi ya ! gelmiycem galiba. hem nerde kalcam .
+ya gel senkalacak yer sorun olmaz. hem sabahlıyacağız benim ertesi gün sınavım var uyursam kaçırırım.
-tamam lan geliyorum sabahlıycaz ama
flashback(partinin son saatleri):
dıp dıs dıp dıs dıp dıs hatta cıp tas tas cıp tas (dans ederken yöneltilen soru)
+azwepsa, hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor nerde?
*şurda sandalyede uyukluyo
+ hani sabahlıyacaktık ya kalk sana olum dans et açılırsın.
sonrasında uyumamakta kararlı bir ben sayesinde , ilk olarak nevizade'de bir mekana , sonra yemek yemeğe , sonrasında ise meyve suyu içmek için bir yere sürüklenmiştir. uykusundan dolayı itiraz da edememiştir garibim. üstüne bi de benim aşk hayatımı ve platonik aşkımı dinlemek zorunda kalmıştır. tam anlamıyla esir almışımdır. kendisinden özür dilemekteyim ve tekrar beklemekteyim.
15 gün önce bana bu işler yalan derken içinden neler geçiyodu ve şimdi neler geçiyor merak ettiğim arı kardeşimdir. yetenekli bir yazardır kendileri. beni(!) daha çok ziyaret etmek için istanbula gelicek. benim derdime çare bulmak için lerzan mutluyu ziyarete gideceğiz birlikte.* (bkz: o mutlu sen mutlu lerzan mutlu)
aşkını itiraf etmiş ve aşkına karşılık bulmuş kıdemli beşinci nesil bir yazar. bu aşk konusunda kafamı çok ağrıttı ama olsun değdi. zaten bugünler için varız biz. şimdi gözlerinden mutluluk ışıldıyor. kardeşim sana mutluluklar diliyorum ve aşkına buradan selam ediyorum.
efendim bu bana çok küçükken geldi. o zamanlar savaş yılları. düzce norveç işgali altında. bigün bi baktım köşede norveç askerleri dövüyor bunu. o zamanki cambridge arşidükü, benim ilkokuldan arkadaş olduğundan borum ötüyo. napıyonuz lan dedim. e dediler kaşındı abi. dedim naaptı? kantinlerinin duvarına, "fincanı taştan oyarlar, oslo büyükşehir belediyespor'a böyle koyarlar, imza: genç fenerli" yazmış. ulen dedim bırakın bakiim.
neyse geldi bu yanıma, sen dedim ne iş yaparsın. "ben dedi abi her işi yaparım. dördüncü nesil yazardım uçurdular beşinciye kasıyom şimdi". aferim aferim çok güzel dedim. sana dedim bi iş versem ucundan tutarmısın. tutarım abi dedi. al ulan dedim tut o zaman şunu. tuttu, çat diye kırdı ortadan beceriksiz. ulan dedim naaptın, ağzına alcaktın onu. abi ben ne anlarım nargileden dedi. ulen dedim bi nargile içmeyi bilmiyon nie atlıyon ortaya her işi yaparım die. iki tokat ağzına. aman abi dedi, öğret yaparız. neyse allahtan kabiliyeti varmış, fotoşop, firihend korıldırov felan öğrettik. bi de makine aldık. baskı yapıyo şindi. naapsın o da ekmek parası.
kendisini dinlemeyip finale çalışmadan girdiğim için kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum şimdilik, yani en azından sonuçlar açıklanana kadar. sonuçlar açıklandıktan sonra iki çift lafım olacak kendisine.
yarın doğum günü olan yazar. işlerimden dolayı bugünden yazmayı borç bildim kendime. bana en zor günlerimde destek çıkarak, problemlerimin üstesinden gelmemde çok yardımcı oldu. her ne kadar hayatı pek sallamıyor görünse de hayata karşı büyük bir bağlılığı vardır. neyse şu sözlerimle bu giriye noktayı koymak istiyorum:
ilk günümde, şahsıma başlık açarak, pek mutlu etmiş yazar. girileri okunmaz da, ne yapılır? vefa borcu nasıl ödenir? kendisi de yeni bir yazardır. hayırlı, uğurlu olsun.
iyi yazardır.hemşeridir de.yakın bir arkadaşım aracılığıyla tanıştığım ilk gün muhabbeti kurmuştu ayak üstü.zirveye gelip gelmiyeceğimi falan sormuştu. (bkz: ailecek çok beğeniyoruz)
düne kadar "düzce'nin ergenplayboylarından" olarak andığımız bu adam artık kabul etmek gerekir ki eşşek kadar olmuş. olgunlaşmış. efendi bir kişiliğe bürünmüş. (elbette ki sabah sabah gelip "git doğumgünümü kutla lan reklam olsun" tarzında bişey dememiştir. demez. olgun birisi çünkü askldjas)
an itibarı ile doğum gününü kutlamakta olan şahıstır, msn marifetiyle bunu herkeslere duyurmuştur.
hayır eşşek kadar adam oldu, yaşıtları evlendi askere gitti, bu hala sözlük peşinde, giri peşinde, yok efendim statü. ulen bu yaşa kadar sana verdiğimiz emeği eşşeklere verseydik, porofosor olurdu be. canımı yedin arkadaş yıllardır.
bak artık yaşın erdi kemale, bi kız bul nişanlan, askerliğini bitir, elin ekmek tutsun, evlen. artık bunları da ben düşünmiim, hayta seni.
bu arada koç burcu olduğu da anlaşılmıştır.
(bkz: koç burcu erkeği)
(bkz: bu mu len koç)
(bkz: bu mu len erkek)
doğum günü kutlu olmuş yazar. yeni yaşının ona mutluluk,sağlık , para , aşkın (yok bu daha yeni hali hazırda var galiba ) yanısıra , bora bora adalarında bir saray,ışık hızından yüksek jet, son model yat , dubaide kendi adına bir ada , lamborghini, kafam kadar bir elmas (ne yapar kime verir bilmem),bir tane ben, unutmadan birkaç tane de diş getirmesini dilediğim yazar.*
doğum günü çoççiiee dir kendisi orkid reklamındaki şen kadınlar gibi bağırmakta efenim 'iyiki ki doğduuum' diye. çocuk ta yapar efenim bu adam kariyer de.tabi.