belki ilginizi çeker
  1. · metal in babaları
  2. · ben de özledim
  3. · the trooper
  4. · şebnem ferah
  5. · 4 şubat 2007 pentagram istanbul konseri
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · trail blazer
  8. · rockstation open air festival 2007
  9. · bana bi sor
  10. · 8 nisan 2007 pentagram ankara konseri
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · okan bayülgen
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · kişi başına düşen milli gelir
  9. · fingering

hakan utangaç  

1. pentagram'ın kurucusu,mükemmel insandır.

-copy paste-

1965 yılında istanbul'da doğdu. aksaray oruçgazi ilk ve orta okulunun ardından pertevniyal lisesi'ni bitirdi. marmara üniversitesi sinema ve televizyon bölümünden mezun oldu. 1986 da cenk ünnü ile beraber pentagram'ı kurdu. grupla beraber sayısız konser ve 6 albüm çalışmasına imza attı.

-copy paste-
    (close2death, 19.04.2005 12:42 ~ 13:59)
  2. genelde konserlerde yüzünde sert bir tavır, tek ayağı sahne kenarındaki amfilerde; gayet karizma duran pentagram gitaristidir.
    (bkz: örnek sanatçı)
    (gertaugh, 19.04.2005 13:53)
  3. sahne arkasındaki en samimi pentagram üyesidir. şarabını falan paylaşır sizinle... "baba"dır görüntü açısından. kendisiyle fazla muhabbetim olmasa da kişiliği de sağlamdır diyebilirim. cümle gibidir, isminden sonra nokta konulası bir müzisyendir.
    (yok, 12.06.2008 02:19)
  4. kendisi jackson marka gitar kullanır. pentagram'ın ritm gitaristidir. çok sağlam bir ritm gitaristidir.
    (theoutlaw, 06.01.2009 20:22)
  5. mükemmel bir müzik insanı. gün itibariyle yapmış olduğumuz muhabbette beni güldürdü güldürdü düşündürdü. adam sadece müzisyen değil, felsefeci.
    (dollidolli, 06.07.2009 14:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil