görseller
hakan taşıyan 

belki ilginizi çeker
  1. · hazin geliyor
  2. · beyaz gülüm
  3. · müslüm gürses in hakan taşıyan a ayar vermesi
  4. · iğrenç espriler
  5. · seda sayan
  6. · jimi hendrix
  7. · arabesk müzik
  8. · sensiz yaşayamam
  9. · sen uyurken gideceğim
  10. · insanın ağzına sıçan parçalar
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · 2012
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · domuz gribi
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · kız yurduna musallat olan insafsız sapık
  9. · smiley

hakan taşıyan  

1. iyi bir müslüm gürses taklidi
    (coyote, 12.03.2004 09:11)
  2. müslüm babanın veliahtı
    (spinoza, 21.04.2004 19:59)
  3. yeni rakibi popstardan selçuk'tur...
    (clarinet, 22.04.2004 11:51)
  4. (livingdeath, 09.02.2005 20:27)
  5. çıktığı sabah programında küçük emrah rüzgarları estiren,gülerken ağlayan,ağlarken düşündüren ve bir süre sonra oryantal showla devam eden,kanal 7 konseptine uygun şarkıcı.işin ilginci şudur ki bu adamın canlı yayında sarhoş olduğunu anlayanlar,program öncesi hazırlıkta bunu çakamadılar mı.kanal 7 şükretsin ki sarhoş sarhoş yasin-i şerif okumadı.
    -hakan bey bugün bi duygusallık var
    -eeee ühü ühüh ühü açın kapıları ablaa,kilitler açılsın ablaaa
    -hakan bey vıdı vıdı vıdı
    -gelinim bak bak gelinim burdan selam ediyoruz herkese,bizi sevenlere
    -türkiye seni çok seviyo sayın taşıyan
    -ühü ühü ühü sadece beni değil herkesi seviyo sağolun.değerli ablalar bizi hergün görüyo görmeyenlere selam olsun ühü ühü ühü(şebnem abla ağzım kurudu rakı var mı demiş olması da muhtemeldir).
    (floydzede, 16.12.2005 00:58)
  6. s: maçta sakatlanan hakan'ı kim saha dışına taşır?
    c: hakan taşıyan
    (bkz: iğrenç espriler)
    (okulluserseri, 16.12.2005 01:17)
  7. alkol yasağının gündemde olduğu bugünlerde kanal 7 deki bi programa alkollü olarak çıkmasıyla eylemci tavrını sergilemiş olan kişi.
    (internationale, 18.12.2005 18:53)
  8. 'ingilizce çok demode oldu,ben fransızca öğreniyorum.'demiş güzide sanat adamı.saygı duyarım.
    (los lunes al sol, 29.01.2007 23:54)
  9. bünye yoğun arabesk istediği zaman damardan alınabilecek parçaları olan, genelde arabesk bazen de fantezi müzik yapan ağır abi şahsiyet. şu parçalarla dinlenmeye başlanabilir. kararında bırakmak iyidir.

(bkz: sensiz iki gün)
    (bkz: gözün sevem)
    (bkz: doktor)
    (bkz: hazin geliyor)
    (fingon, 30.12.2007 10:41)
  10. hakan (ruhsatsız tabanca) taşıyan.
    http://www.haberturk.com/...
    (mahavishnu, 26.01.2008 18:35)
  11. arabeskin mehdisiydi benim gözümde. ne oldu, ne etti, nerede bilinmez... "hazin geliyor" ve "doktor" ağlatır güz gülleri coverı süründürür.
    (bulanti, 03.04.2008 23:31)
  12. (ben ruhi bey nasılım, 13.08.2008 17:46)
  13. beyaz gülüm şarkısını başarı ile seslendiren şarkıcı.
    (uykulu, 11.02.2009 16:50)
  14. (everlasting godstopper, 23.03.2009 18:35)
  15. yaptığı müziğin aslı müslüm gürses duruken neden suretini, hakan taşıyan'ı, dinleyeyim düşüncesini akla getirir bu kişi.
    (baydüdük, 16.04.2009 15:24)
  16. aslana çakal rolü yakışmaz. aslan aslandır. yalnız çakallık düşünenin, kuyruğunu keserim! sözünün sahibi. hazin geliyor'da olayı aşmıştır. müslüm gürses'in bile bu parçayı bu şekilde okuyabileceğini şahsen sanmıyorum.
    (ursus, 25.04.2009 23:34 ~ 17.08.2009 01:09)
  17. sanatının doruk noktası ayağıma prangalar taktılar'dır.
    (jön türk, 03.06.2009 16:09)
  18. az evvel aoç'de kokoreç yerken gördüğüm kişidir.aoç ne diyenlere (bkz: atatürk orman çiftliği)
    (secret06, 18.07.2009 01:48)
  19. bir zamanlar müslüm gürses'in veliahtı olarak gösterilen, ancak daha sonra ortalardan kaybolan şarkıcı.

kendisine ait olduğu iddia edilen "arabeskin son peygamberi benim" şeklindeki sözün müslüm gürses'e sorulması üzerine müslüm baba'nın "ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum" demiş olduğu şeklinde bir şehir efsanesi de vardır.
    (attila the hun, 07.08.2009 15:35)
  20. acı hayatın müziğini şarkısını tek söyleyebilecek kişi kendini hiç sevmememe rağmen
    (bskdyg, 07.08.2009 15:35)
  21. ankara'da bir gecekonduda, sıkıntılarla sürdürülmeye çalışılan bir yaşamın içinde hayata gözlerini açtı.
    13 kardeşiyle birlikte bugünlere geleceğinin hayalini bile edemezdi. babası müzisyendi.geçimlerini sağlamak için kenar meyhanelerde veya düğün salonlarında çaldığı klarneti ile çocuklarının nafakasını çıkarmaya çalışırdı.çocukluğunda saz çalmaya merak salmıştı. artık kendini yetiştirmiş aile ekonomisine katkıda bulunmak için babası ile oda düğünlere meyhanelere işe gitmeye başlamıştı.
    kısa zamanda sevildi. alkışlar ona hayatını değiştirecek kararlarda ivme kazandırmıştı. kolay değildi . kalabalık olan ailesinin geçimi için artık bir umut olmuştu. küçük yaşlardan itibaren müzik ile geçen hayat mücadelesi devam etti takii askerliğine kadar. askerde komutanları ve arkadaşlarına söylediği hasret şarkıları onların desteği ile sonuca ulaştı. artık kaset çıkarmanın zamanının geldiğine inan sanatçı komutanlarının tam desteği ile kasetini çıkardı.
    tabi bu kadar kolay olmamıştı.
    unkapanındaki tüm kapılar çok sevdiği sanatçı olan müslüm gürses' i taklit ettiğine inandıkları için kapanmıştı. sonunda istanbul' da aradığını bulamayan sanatçı ankara' da sıla müzik tarafından kasedini çıkardı."hesabım bitmedi" adlı ilk kasedi çok tutulmuştu. artık şöhrete adım atar gibi olmuştu. düğünlerde daha fazla para alıyordu. taki "sensiz iki gün" adlı ikinci albümünden sonra sanatçı tahmin edemediği patlamayı yaptı.
    bu arada çok eleştiriler aldı. müslüm gürses' i taklit ediyor diye. ama ses benzerliği, efendiliği ile sanatçı arabesk dünyasında geri dönüşü olmayan yerini aldı.

---alıntı---
    (ursus, 21.08.2009 01:41 ~ 01:46)
  22. içkiyi ağzıyla içemediğini 2 farklı sarhoş haliyle ıspatlamış güzel sesli sanatçı. içi seni dışı beni yakar gibi bir portre oluştu kafamda onu sarhoş gördükten sonra. yani o ağır, sakin ve iyimser duruşun ardındaki hırçın ve isyankar adam ortaya çıktı adeta. kesinlikle yakışmadı. yani içkini iç birader ama toplumun karşısına da o halinle çıkma. bu arada uzun süredir sesin soluğun çıkmaz oldu. sızdınmı naptın?
    (hacktor, 10.09.2009 10:18)
  23. soyadından dolayı "ermeni mi acaba kendileri?" diye düşündüğüm, pek de tanımadığım şarkıcı kişisi.
    (galiba, 04.10.2009 22:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil