görseller
hakan baltahakan balta
hakan baltahakan balta
belki ilginizi çeker
  1. · aaron eckhart
  2. · soyadı ile alakası olmayan ünlüler
  3. · servet kazma
  4. · minik balta
  5. · 17 ağustos 2008 galatasaray kayserispor maçı
  6. · elano blumer
  7. · 4 kasım 2007 gaziantepspor galatasaray maçı
  8. · özer hurmacı
  9. · adı ve soyadıyla cümle oluşturan insanlar
  10. · aydın yılmaz
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · kemal kılıçdaroğlu
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · geniş aile
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · okan bayülgen
  8. · seri bir şekilde yalan uydurulabilen durumlar
  9. · yılın ilk karı

hakan balta  

sayfa  / 4
  1. gol attığı ya da iyi oynadığı maçlarda "manisa nın baltası" gibi garip manşetlere çıkan oyuncu
    (profesore, 21.05.2007 12:55)
  2. 1983 doğumlu, almanya'dan ithal sol bek.
    (çılgın veyfik, 21.05.2007 14:47)
  3. manisa'nın ticari zekasıyla galatasaray'a transfer olan futbolcu. hem yerine adam aldılar. * aydın gibi kaliteli bir kanat adamını 2 yıl kiraladılar ki sözleşmede eminim satınalma maddesi vardır üstüne bide 750 bin dolar. deliriyorum milletin böyle sote transfer haberlerine. yıllardır adam gibi bi adam satıp da para kazanamadık. necati bile elde patladı geçtim, carussca yı falan. keşke sevmeseydim bu kadar cimbomumu. üzülmezdim bu kadar..
    (thisrock, 03.09.2007 01:32)
  4. (bkz: soyadı ile alakası olmayan ünlüler)
    iyi topçu diyolar, hayırlı olsun galatasaraya ne diyelim.
    (dawsan, 03.09.2007 01:44)
  5. beşiktaşa gol anonsu yüzünden transfer olmadığını düşünmekteyim...
    -goool! kim attı? baltaaaaaaaaaaaa
    -haaakaaaaaaan
    -baltaaaaaaaa
    -haaakaaaaaaan

hoş olmazdı yani.
    (dawsan, 03.09.2007 02:47)
  6. servet kazma ile hoş bir ikili oluşturacaklar. hadi hayırlısı.
    (thedewil, 03.09.2007 02:53)
  7. 2003 yılında bile manisa'nın a takımı'nda oynardı, yani kendisi 20 yaşındayken. benim gözümde, soyadını bilmeden ilk canlı izlediğim maçında dahi soyadıyla müsemma karar verdiğim, bir futbolcudur. beşiktaş alacak dediklerinde çok dua etmiştim olmaması için. ayrıca, bu adam ne kadar kaliteli de olsa -ki volkan yaman varken forma giyemeyecek- şu an galatasaray ronaldinho ya da messi hiçbir futbolcu için ne ferhat'ın bonservisini, ne de aydın'ı -kiralık da olsa- vermemeliydi. böyle bir yöneticilik yok.
    (makaveli, 03.09.2007 09:47)
  8. ferhat öztorun'un galatasaray takımında sol bek oynayacak kapasitede olmadığı, aydın'ın ise 2005/2006 sezonu konyaspor'a attığı gol sonrası bir daha sahada pozitif hareket yapmadığı-hatırlayamadığım bir maçta da iyi bir driblingi vardı gerçi-, düşünülürse hakan balta iyi bir transferdir ancak keşke sağ bek olsa dedirtir insana.
    (şevket i bostan, 03.09.2007 11:25)
  9. galatasarayın sağ beki yokken ,devşirme sabriyle idare edilmeye çalışılırken,sol bekte oynayabilecek volkan varken ki geçen maçta hasan şaş da orda denendi, ne gerek vardı hakan balta gibi bir transfer yapmaya dedirten, tribünlerin bolbol soyadı ile dalga geçeceği futbolcu.
    (yineyenidenkobalamin, 03.09.2007 12:00)
  10. vestel manisaspor'a hertha berlin'in 19 yaş altı takımından gelmiş. yani, kalli'nin ne yaptığını bildiğini söylememe gerek yok sanırım. ayrıca yalnızda defans değil, sol kanatta her mevkide oynayabilen bir oyuncu.
    (thedewil, 03.09.2007 20:08)
  11. artık o da bir aslan. galatasaray transferin son gününde müthiş br bomba patlatarak hakan baltayı kadrosuna katmıştır. artık servet out , hakan in olacak umarız.

edit: hem servet in hem de hakan balta in dir an itibarı ile. körün istediği bir göz allah verdi iki göz
    (deklarema, 03.09.2007 20:19 ~ 09.07.2008 16:37)
  12. galatasaray için ilk golünü 29 eylül 2007 galatasaray beşiktaş maçı nda atmıştır.
    (ultracarizma, 30.09.2007 09:39)
  13. 29 eylül 2007 galatasaray beşiktaş maçında sağ ayağının ne kadar zayıf olduğunu bizleree gösteren futbolcudur.2-3 pozisyonda top sırf sağ ayağında diye 5 metreye pas veremediğine şahit olduk.ama en azından vermeyi denemedi.döndü , topu sol ayağına aldı ve öyle verdi pasını.nasıl olcak hiç bilemiyorum.böyle futbolcumu kaldı bu devirde yahu ?
    (guanoapes, 30.09.2007 10:22)
  14. bir iki gol daha atarsa adının "baltalı ilah hakan" olacağını tahmin ettiğim,sıradan sol kanat-bek oyuncusu.
    (metropolsalagi, 30.09.2007 10:36)
  15. son maçlarda dikkat ettim.haftalardır aklımda bir soru vardı.bu adamın volkan yaman'dan ne artısı var diye...maçları izledim olumlu düşünmeye çalıştım.volkandan daha yavaş, volkan kadar etkili şut da atamıyor orta da yapamıyor.ve maç boyunca volkan kadar da kanat bindirmesi yapmıyor, oyun kuruculuğu da öyle aman aman değil, üstelik çok kolay çalım yiyor ve arkasına çok kolay adam kaçırıyor.

sonra bir de ne göreyim tek olumlu yönünü; evet boyu daha uzun...
    (zedt, 25.02.2008 17:24)
  16. volkan yaman'dan en büyük artısı boyundan ziyade soğukkanlı olması ve bu tavrının birazcık ergün penbe'yi hatırlatmasıdır. ama malesef bu pek kar etmiyor en azından kendisine oranla soldan daha iyi bindirmeler yapabilen ve daha hareketli bir volkan yaman'ın sol bekte oynaması daha faydalıdır.
    (benikoyupgitmeneolursun, 25.02.2008 18:11 ~ 18:11)
  17. soyadından ötürü kendisine manisa tarzanı demek istediğim futbolcu. desem ayıp olur mu ki?
    (broken promises, 07.04.2008 00:46)
  18. bugün bu adam öyle bir gol attı ki,slow motion kamera bile yetmedi topu izlemeye..diyecek kelime bulamıyorum,yok böyle bir gol..şampiyonluk ancak böyle bir golle bitirilebilirdi.helali hoş olsun..
    (eyvah vecihi geldi, 10.05.2008 23:03)
  19. soyadı nedeniyle tüm tipine ve karizmasına gölge düştüğünü düşündüğüm mütevazı insan.
    (calligrapher, 10.05.2008 23:09)
  20. yakın zamanda baba olacak galatasaray futbolcusu. allah analı babalı büyütsün evladını, bileğine sağlık aslanım...
    (fantastikkarakterleriolmasadanickimcokfantastik, 10.05.2008 23:09)
  21. oftaş maçında ters ayağıyla hayvani bir gol atan oyuncudur. topa vurmasıyla topun kendini filelerde bulması bir oldu. recep adına sevindim top bir tarafına değmedi diye. maazallah başına maşına isabet etse hastanelik olurdu. ya da ne bileyim top hakan'ın sağ ayağından değilde sol ayağından çıksa neler olurdu bilemiyorum. ayrıca ağır çekimde golü seyrederken (normal çekimi kaçırdık maalesef) sanki toptan duman çıkıyordu gibime geldi.
    (solt, 10.05.2008 23:27)
  22. geçen hafta ayhan akman'ın 4 mayıs 2008 sivasspor galatasaray maçı'nda uzaktan attığı gol için "abi, bu sezonun en güzel golü budur, ötesi yok" şeklinde yaptığım yorumu dün akşam bana yedirmiştir. hakikaten öyle bir vurdu ki topa, golü kavramamız zaman aldı. ayrıca bu golle, maç öncesi çevremde bulunan bir abinin "ya, bu hakan balta ne iş yapar?" sorusunun cevabını verdi sanıyorum az da olsa. istikrarlı oynuyor adam, ek bir özelliği olmasa da, bu yönüyle iş yapıyor işte. senede bir de böyle gol atsa, daha ne istenir ki?
    (sycrone one, 11.05.2008 01:52 ~ 01:56)
  23. cimbomun yaptığı en akıllıca iki transferden biridir. diğeri de volkan yaman zaten. türkiye'de iyi sol bek bulmak gerçekten zordur. hakan ünsal'dan ve ergün penbe'den sonra galatasarayımız bir bocalama yaşadı sol bek mevkinde ve sezon başında yıllarca bu mevkii dolduracak iki genç, yetenekli türk aldı. milli takım içinde iyi oldu zira ibrahim üzülmez'e endeksli idi sol bek. beşikteş'ta sol bek tek deli ibraam. fenerde türk sol bek yok * çok iyi bir topçu hakan kadir balta. ergün'e de çok benzemekte. inşallah onun gibi olur.
    (topal penguen, 11.05.2008 02:07 ~ 02:08)
  24. meğer bu adam da kalli kurbanıymış da haberimiz yokmuş. fenerbahçe maçından itibarren ki performansıyla bana daha önce yazdıklarımı yalatmış yutturmuş topçudur kendisi.sezonun son birkaç maçı için konuşursak, defansta daha agresif ileriye daha fazla çıkan ve daha akıllı bir hakan gördüm. bu performansı da miili takıma kadar taşıdı onu. dahasını milli formayla yapmasını bekliyoruz
    (zedt, 11.05.2008 09:36 ~ 09:37)
  25. çağrı hakan adında erkek çocuğu olmuştur. allah analı babalı büyütsün! babası golleri onun için bol atsın, iyi savunma yapsın!
    (topal penguen, 16.05.2008 00:40)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil