hakan ünsal   

adana çık aradan

1. galatasaray'ın fethullahçı futbolcularından biri
    (the weakest link, 08.05.2004 10:11)

2. hafif kütük oynar ama eskiden mükemmeldi şimdi eser yok
    (legionturk, 08.05.2004 11:25)
  3. 57
    (agust bocuu muittin, 11.05.2004 03:28)
  4. arif erdem ile beraber sözleşmesi yenilenmeyerek serbest kalan futbolcu. aslında ayrıldıktan sonra tekrar geri dönmesi saçmaydı. yönetim en doğrusunu yaptı bence.
    (creepingdeath, 31.05.2005 22:09)
  5. fatih terim'den önce koşmaktan başka birşey bilmeyen tam bir kazma iken,fatih terim'le birlikte futbolunu olgunlaştırmış ama blackburn rovers'tan döndükten sonra gerek sakatlıkların gerek kendi hatalarının etkisiyle futbol kalitesi fersah fersah gerileyen,bir anadolu takımında da yedek kalma gibi bir acıyı tatmadan jübilesini yapması gerektiğini düşündüğüm futbol emektarı.
    (battal boy cekirge, 31.05.2005 22:16)
  6. futbolu bıraktığını açıklayarak, artık kifayetsiz kaldığı yeşil sahalardan futbol tarihine transfer olmuştur. altın bir kadronun altın bir oyuncusu olarak hatırlanacaktır her şeye rağmen.
    (yallahtazyik, 05.12.2005 22:26)
  7. galatasaray a karabükspor dan transfer olmuştur.
    (fluminense, 08.05.2006 03:05)
  8. ortanca hakanın bi küçüğü...
    (atc, 14.01.2007 18:15)
  9. şu an inatla futbol oynayan hakan şükür'ün küçüğüdür; birkaç sezon önce futbolu bırakmıtır.
    (başımı koyduğum yer evimdir, 14.01.2007 18:37)
  10. zamanında küçük hakan olarak anıldı ama gel gör ki bu adam futbolu bırakalı 2-3 sezon oldu büyük hakan ise hala oynuyor ve bırakmaya hala niyeti yok. peki bu denklemde ki yanlışı sadece ben mi görüyorum?
    (leonard shelby, 04.04.2007 00:11)
  11. ankarada bir kaç afişte rastladığım laiala'da saklıkent'te vs. djlik yapan şahsın adı.ilk duyduğumda çok şaşırmıştım futbolcu olan hakan mı acaba diye.
    (a perfect tool, 25.06.2007 13:22)
  12. yorumculuğu futbolculuğundan daha iyiymiş, keşke erken bıraksaydı futbolu dedirten eski futbolcu..
    (kızarmış yeşil domatesler, 25.06.2007 13:43)
  13. galatasaray'ın türkiye futbol liglerindeki 2000. resmi golünü bursaspor'a karşı atan ve sağlamlığıyla dikkat çeken futbolcu...
    (ageblood, 28.06.2007 23:42)
  14. istiklal caddesi'nde iki tur atsanız en az üç benzerini* görebileceğiniz eski futbolcu, yeni yorumcu.
    (ağ kablosu, 28.06.2007 23:52)
  15. glasgow rangers ve beşiktaş'a attığı süper golleri hafızama kazanmış futbolcudur...
    (rasputin, 28.06.2007 23:56)
  16. fatih altaylı tarafından tarikatçı olduğu iddia edilen şahıs.

(bkz: http://www.webaslan.com/...)
    (sycrone one, 06.11.2007 16:41)
  17. an itibariyle altı pas programında saçmalayan yorumcudur.ümit karan'ın çok gol kaçırdığı için değil başka bir sebepten oynatılmadığını iddaa edip , üstüne de savını desteklemek için ;"e o zaman nonda'da oynatılmamalı o da çok kaçırıyor" demiştir.eh be küçük ancak bu kadar saçmalıyabilirdin.nonda'nın sahada yaptıklarıyla ümit karan'ın sahada saçmalıklarını bir karşılaştır da ondan sonra yorum yap.ama tabi senin zamanında işler sahadaki işlere göre değil , dostluk, arkadaşlık ilişkilerine göre yürür , birbirinizi kollar yabancıları takımdan kovulcak duruma getirirdiniz.sen ve kankan arif gibilerin devri kapanmıştır bu kulüpte sevgili hakan ünsalcım üzülerek hatırlatırım sana.
    (guanoapes, 13.11.2007 02:37)
  18. berbat bir galatasaray yorumcusudur kendisi. bir bakarsınız hakan şükür'ün yedek kalmasını, sabri sarıoğlu'nun kadro dışı kalmasını eleştirir, ertesi gün bakmışsınız shabani nonda'nın neden yedek kaldığından ve uğur uçar'ın sakatlığının galatasaray'ı çok etkilediğinden dem vurur. anlayamadım gitti bu işi.
    (benikoyupgitmeneolursun, 14.04.2008 15:32 ~ 15:39)
  19. doğum günü pastamdan çıkmasından korktuğum kişi. ulen artık hangi kanalı açsam bu çıkıyor. sabaha ntvspor ile başlıyorum karşımda bu. öğlen milli takımın almanya kampından yayınlar; stüdyoda bu. akşam kanallar arası günlük rutin zap turumu yapıyorum başka bir kanalda yine bu. yani ya bunu çok sevdiler, ya da kendini zorla davet ettiriyor. anlamadım gitti.

futbolculuğunda kazmanın tekiydi zaten. he istisnalar kaideyi bozmaz lafını hatırlatan maçları olmadı değil. ama genele bakarsak ümit özat'ın hızlı ve güçlüsüydü o kadar. yoksa ümit özat gibi sağa bakıp sola atılan paslar, sol ayak ile vurulan ve şans eseri ağlarla buluşan topları yoktur bunun. bütün gün koş allah koş.

yorumculuğuna ise bi sıfat bulamadım henüz. aslında var aklımda birkaç tane ama burası yeri değil. 2 aydır yorumculuk yapan biri olarak hakan şükür'ün artık bırakması gerektiğini söyleyen osman tanburacı'ya "ben sizin artık yorumculuğu bırakmanız gerektiğini söylüyor muyum?" gibi absürd, alt metni belli olmayan laf etmeye kalkmış ama osman tanburacı'dan ayarı yemiştir. sürekli popülist yorumları ile futbol yorumculuğundan soğutmuş, kazım kanat'ı bile özler hale getirmiştir. ayrıca aynı programda emre belözoğlu'nun türkiye'de kesinlikle oynamayacağını söylemiş ama iki gün sonra gelen haber ile kalça şeklini almıştır(nerden çıktı lan bu?)

edit: farkettim de amma çok bu demişim. işbu adam şirazemi kaydırdı ne yapayım.(bak yine)
    (phoarbix, 31.05.2008 19:10 ~ 19:12)
  20. 10 haziran 2008 ispanya-rusya maçı'nın ardından ntv'de ercan taner'in sunduğu programda yaptığı yorum, kendisinin ne kadar yüzeysel ve basmakalıp yorumlar yaptığını göz önüne sermiştir. kendisi ispanya'nın oyun sisteminden bahsederken, "topa sahip olmayı çok seviyorlar, sürekli pas yapıyorlar, topu bir aldılar mı 15-20 dakika geri vermiyorlar, ya atak yapıp pozisyonu bitiriyorlar ya da golle sonuçlandırıyorlar" gibi gayet abuk bir yorum yapmıştır. "topu aldı mı 15-20 dakika vermiyorlar" demek ne demek? zaten topun oyunda kalma süresi 25 bilemedin 30 dakika oluyor kimi maçlarda...o zaman bu adamlar ayağına topu bir aldı mı ilk yarıyı bitiriyorlar. artık şanstan da diğer takım topu kaparsa bir kaç dakika da onlar tutuyor heralde topu ayağında...hayır atıyorsun destekli at dimi ama?
    (jack the ripper, 10.06.2008 23:11)
  21. gündeme gelebilme ve daha fazla popüler olabilme adına yıllarca ekmeğini yediği kulübe artık bok atmayı bırakması gereken gerici kişilik. emin ol galatasaray senden daha büyük...
    (ı belong to che, 30.09.2008 02:41)
  22. başlarda yorumculuğundan çok ümitsiz olsam da zaman içinde x kendini çok geliştirdi geleneğini yakalamış görünüyor ya da yanında sergen olduğu için iyi görünüyor olabilir.
    (morinsan, 30.09.2008 02:49)