doğum günü pastamdan çıkmasından korktuğum kişi. ulen artık hangi kanalı açsam bu çıkıyor. sabaha
ntvspor ile başlıyorum karşımda bu. öğlen milli takımın almanya kampından yayınlar; stüdyoda bu. akşam kanallar arası günlük rutin zap turumu yapıyorum başka bir kanalda yine bu. yani ya bunu çok sevdiler, ya da kendini zorla davet ettiriyor. anlamadım gitti.
futbolculuğunda kazmanın tekiydi zaten. he
istisnalar kaideyi bozmaz lafını hatırlatan maçları olmadı değil. ama genele bakarsak
ümit özat'ın hızlı ve güçlüsüydü o kadar. yoksa ümit özat gibi sağa bakıp sola atılan paslar, sol ayak ile vurulan ve şans eseri ağlarla buluşan topları yoktur bunun. bütün gün koş allah koş.
yorumculuğuna ise bi sıfat bulamadım henüz. aslında var aklımda birkaç tane ama burası yeri değil. 2 aydır yorumculuk yapan biri olarak
hakan şükür'ün artık bırakması gerektiğini söyleyen
osman tanburacı'ya "ben sizin artık yorumculuğu bırakmanız gerektiğini söylüyor muyum?" gibi absürd, alt metni belli olmayan laf etmeye kalkmış ama osman tanburacı'dan ayarı yemiştir. sürekli popülist yorumları ile futbol yorumculuğundan soğutmuş,
kazım kanat'ı bile özler hale getirmiştir. ayrıca aynı programda
emre belözoğlu'nun türkiye'de kesinlikle oynamayacağını söylemiş ama iki gün sonra gelen haber ile kalça şeklini almıştır(nerden çıktı lan bu?)
edit: farkettim de amma çok bu demişim. işbu adam şirazemi kaydırdı ne yapayım.(bak yine)